Huis > W > Waarom Is Samsung Internet Gestopt?

Waarom is Samsung Internet gestopt?

Dit zijn wat mogelijke oplossingen: 1) Ga naar Instellingen > Apps en zoek de app 'Internet'. Open deze en verwijder de cache (of buffer) en verwijder de gegevens. Dit verwijdert alleen de browsergeschiedenis enz, niet de app zelf.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe Samsung browser uitschakelen?

Internet uitzetten op de Samsung Galaxy

  1. Ga naar het startscherm van je toestel.
  2. Veeg met je vinger vanaf de bovenkant van het scherm omlaag.
  3. Tik op Mobiele gegevens om de functie uit te schakelen. Je kunt nu uitsluitend op internet gaan via WiFi.
Dit in overweging nemend, wat is de browser van mijn samsung? Gratis Mobiele Browser voor Android. Apple heeft al lang Safari standaard als browser op de iPhone geïnstalleerd en Samsung doet nu hetzelfde voor Android-toestellen met de Samsung Internet Browser. Dat is een mobiele browser voor Android-apparaten.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik alle apps?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het soort apps dat u zoekt. Als u apps zoekt die specifiek zijn voor een bepaald type apparaat, zoals een smartphone of tablet, kunt u die meestal vinden in de desbetreffende app store voor dat apparaat. iPhone- en iPad-gebruikers kunnen bijvoorbeeld apps vinden in de App Store, terwijl Android-gebruikers apps kunnen vinden in de Google Play Store.
Als u op zoek bent naar apps voor meer algemene doeleinden, zoals apps die op een computer of een mobiel apparaat kunnen worden gebruikt, kunt u er veel online vinden. Er zijn een aantal websites met app-gidsen en zoekmachines die u kunnen helpen de app te vinden die u zoekt. Waar vind ik de instellingen? Om de instellingen te vinden, opent u de app "Instellingen" op uw apparaat.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom wordt mijn WhatsApp bericht niet afgeleverd?

Dit kan verschillende oorzaken hebben, van te weinig netwerkcapaciteit of een storing bij Whatsapp zelf. Ook kan het zo zijn dat de persoon wel even verbinding gehad heeft met Whatsapp en daardoor geregistreerd staat als 'gezien' maar niet lang genoeg verbinding heeft gehad om daadwerkelijk jouw bericht te ontvangen. Wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet? Schakel vliegtuigmodus in en check of dat effect heeft. Zo ja, moet je batterij vervangen worden. Herstart je toestel. Het opnieuw opstarten van een smartphone kan veel problemen verhelpen.

Waarom kan ik geen link openen?

Los dat zo op:

  • Klik op de Startknop.
  • Klik op het pictogram 'Instellingen'. Dat is het pictogram van een tandwiel.
  • Klik op Apps > Standaard-apps.
  • Een overzicht met de ingestelde standaardprogramma's opent. Kijk wat er staat onder 'Webbrowser'.
  • Sluit het venster met een klik op het kruisje rechtsboven.
En nog een vraag, wat is de browser van mijn mobiele telefoon? De browser op uw mobiele telefoon is de software waarmee u het internet op uw telefoon kunt benaderen. De populairste browsers zijn Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari.

Waar vind ik de Chrome-app?

Om de Chrome-app te vinden, kunt u naar de Google Play Store gaan en zoeken naar "Chrome", of u kunt naar de Chrome-website gaan en op de knop "Chrome downloaden" klikken. Zodra u de app hebt gedownload en geïnstalleerd, verschijnt deze op uw startscherm of in uw app-lade.

Door Nappy Mulhern

Vergelijkbare artikelen

Wat is een mobiele instapkaart? :: Wat betekent instant apps herstellen?
Handige links