Huis > W > Wat Is De Opvolger Van Internet Explorer 11?

Wat is de opvolger van Internet Explorer 11?

Microsoft stopt op met het ondersteunen van Internet Explorer 11, de laatste versie van die webbrowser. De browser wordt daarmee in Windows 10 definitief vervangen door Microsofts nieuwere browser, Edge.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang kun je met 500 MB internet?

500 MB per maand is genoeg voor een heleboel dingen. Voor een bericht en een reactie kost een bericht maximaal 1 kilobyte. Voor 500 MB kun je heel wat apps gebruiken. Nederlanders ontvangen gemiddeld 65 berichten per dag en versturen er 30.

Hoe sluit en open ik de browser?

Druk op "Start", linksonder op het scherm. Dan staat er meestal bovenaan welke browser standaard is op de PC. De meest gebruikte zijn Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera en Google Chrome. Minder populair zijn Flock, Camino, Konqueror, ChromePlus, Lunascape en Seamonkey. Hoe krijg ik mijn Google scherm weer normaal? De gemakkelijkste optie is door, terwijl je Google Chrome geopend hebt, op de knop F11 van je toetsenbord te drukken. Om de volledig scherm-modus weer af te sluiten, druk je wederom op dezelfde knop.

Hoe kan ik mijn browser sluiten?

Hoe u een browser sluit, hangt af van de browser die u gebruikt. Over het algemeen kunt u klikken op een knop "Sluiten" of "X" in de bovenhoek van het browservenster, of u kunt de optie "Afsluiten" selecteren in het menu Bestand. Sommige browsers hebben ook een sneltoets waarmee u de browser kunt sluiten; in Google Chrome kunt u bijvoorbeeld op Ctrl+Shift+Q drukken om de browser te sluiten. Dienovereenkomstig, waar kan ik internet explorer vinden in windows 10? Internet Explorer wordt niet meegeleverd met Windows 10, maar u kunt het gratis downloaden bij Microsoft.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik mobiel internet op mijn laptop?

U heeft een mobiel internetabonnement nodig om verbinding te maken met het internet. U kunt meestal een gratis modem krijgen als u een abonnement neemt. Het is gemakkelijk om de modem te gebruiken.

Daarvan, hoe download ik internet explorer?

Microsoft Edge is de aanbevolen browser van Microsoft

Om Internet Explorer 11 te vinden en te openen, selecteer Starten in Zoekentyp Internet Explorer. Selecteer Internet Explorer (bureaublad-app) in de resultaten. Ontdek welke versie van Internet Explorer u gebruikt of welk besturingssysteem u gebruikt.
Welke Internet Explorer voor Windows 10? Windows 10 bevat standaard twee internetbrowsers: Microsoft Edge en de 20 jaar oude Internet Explorer.

Wat dit betreft, kan geen browser openen?

Probeer eerst je modem en router opnieuw te starten. Als dit niet werkt, neem je contact op met de eigenaar van de website en laat je deze weten dat je problemen ondervindt tijdens het laden van de webpagina. Sommige apps kunnen ervoor zorgen dat Chrome niet goed werkt. Open Chrome op je computer. Hoe Internet Explorer vervangen door Google Chrome? Om Internet Explorer te vervangen door Google Chrome, opent u eerst Google Chrome en typt u "about:flags" in de omnibox. Dit opent een pagina met experimentele functies. Zoek de vlag "Nieuw profielbeheersysteem inschakelen" en schakel deze in. Start nu Google Chrome opnieuw op. Wanneer het weer opent, ga dan naar "Instellingen -> Mensen -> Andere mensen beheren." Hier kunt u een nieuwe persoon toevoegen. Voeg een nieuwe persoon toe en geef hem de naam die u wilt. Klik nu op de knop "Maak dit mijn standaardprofiel". Verlaat de instellingen en u gebruikt nu het nieuwe profiel dat u hebt gemaakt als uw standaardprofiel.

Wat is beter Microsoft Edge of Google Chrome?

Het is moeilijk te zeggen welke beter is, Microsoft Edge of Google Chrome, omdat dit afhangt van persoonlijke voorkeuren. Enkele belangrijke verschillen tussen de twee browsers kunnen gebruikers echter in de ene of de andere richting sturen. Microsoft Edge wordt bijvoorbeeld vooraf geïnstalleerd op Windows 10-apparaten, terwijl Chrome afzonderlijk moet worden gedownload en geïnstalleerd. Microsoft Edge heeft ook een ingebouwde leesmodus die het gemakkelijk maakt om lange artikelen te lezen, terwijl Chrome deze functie niet heeft. Aan de andere kant ondersteunt Chrome een breder scala aan extensies en plugins dan Edge doet. Uiteindelijk is de beste browser voor een persoon de browser die het beste voldoet aan zijn individuele behoeften.

Door Emanuela Smyrski

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je automatisch opstarten uit? :: Hoe standaardbrowser instellen Windows 10?
Handige links