Huis > H > Hoe Standaardbrowser Instellen Windows 10?

Hoe standaardbrowser instellen Windows 10?

Je standaardbrowser wijzigen in Windows 10

  1. Selecteer de knop Start en typ standaard-apps.
  2. Selecteer Standaard-apps in de lijst met zoekresultaten.
  3. Selecteer onder Webbrowser de browser die momenteel wordt vermeld en selecteer vervolgens Microsoft Edge of een andere browser.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dus, hoe kan ik google chrome als standaard browser instellen?

Stel Google Chrome in als de standaardbrowser

Klik op het menu : het is het icoon van de drie verticale stippen rechtsboven. Klik vervolgens op Instellingen . Er wordt een nieuw tabblad geopend. Scrol omlaag naar het gedeelte Standaardbrowser en klik op Gebruik als standaard .
Hoe kun je je browser updaten? Je kunt controleren of er een nieuwe versie beschikbaar is:

  1. Open de Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren.
  4. Zoek Chrome. onder Updates beschikbaar.
  5. Tik op Updaten naast Chrome.

Dus, hoe kan ik google chrome opnieuw installeren?

Als u Google Chrome opnieuw moet installeren, zijn hier de stappen die u moet volgen:
1. Verwijder Google Chrome van uw computer.
2. Download de nieuwste versie van Google Chrome van de officiƫle website.
3. Installeer Google Chrome op uw computer.
4. Start Google Chrome en meld u aan met uw Google-account. Je kunt ook vragen kan internet explorer verwijderd worden? Ja, Internet Explorer kan worden verwijderd via het Configuratiescherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Is Microsoft Edge hetzelfde als Internet Explorer?

Microsoft Edge is de snellere, veiligere browser die door Microsoft wordt aanbevolen. Internet Explorer 11 wordt buiten gebruik gesteld en wordt niet meer ondersteund vanaf . Dienovereenkomstig, hoeveel mensen gebruiken internet explorer?

JaarChromeExplorer
201649,12%8,25%
201754,02%6,12%
201859,28%5,11%
2019(***)62,70%4,76%

Wat is de nieuwste versie van Internet Explorer?

Als u zeker wilt weten dat u de nieuwste versie van Internet Explorer 11 hebt, selecteert u de knop Start, selecteert u Instellingen > & beveiligings> Windows Update en selecteert u vervolgens Controleren op updates. Dus, welke windows versie was de eerste waar internet mogelijk was? De eerste versie van Windows met internetmogelijkheid was Windows 95. Dit was een grote uitgave die veel nieuwe functies bevatte, waaronder de mogelijkheid om verbinding te maken met het internet.

Men kan zich ook afvragen: hoe weet je of je internet explorer 11 hebt?

Als u Windows 8.1 of Windows 7 hebt, kunt u controleren welke versie van Internet Explorer u hebt door de Internet Explorer-app te openen. Klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Extra en vervolgens op Over Internet Explorer. Het versienummer staat onder Versie.
Als u Windows 10 gebruikt, kunt u Internet Explorer ook vinden door het menu Start te openen en "Internet Explorer" in de zoekbalk te typen. Microsoft Edge is echter de standaardwebbrowser in Windows 10, dus u moet Internet Explorer openen vanuit het menu Start om deze te kunnen gebruiken.

Door Zug

Vergelijkbare artikelen

Wat is de opvolger van Internet Explorer 11? :: Hoe kan ik mijn browser sluiten?
Handige links