Huis > W > Wat Is Een Veldcode?

Wat is een Veldcode?

Word voegt automatisch veldcodes in wanneer gebruikers bepaalde opdrachten gebruiken, en veldcodes zijn standaard verborgen. In deze zelfstudie ziet u hoe u veldcodes in Word kunt weergeven en verbergen.

Lees verder

Dit in overweging nemend, hoe maak ik een afvinklijst in word?

Hoe kan ik een checklist maken in Word?

  1. Schakel het tabblad Ontwikkelaar in. Open Microsoft Word. Klik op de het dossier tabblad. Ga naar Opties.
  2. Voeg selectievakjes in uw lijst in. Start Microsoft Word. Maak een nieuw document of open een bestaand document. Typ de items die u op de checklist wilt hebben.
Hoe maak je een template in Word? Een document opslaan als een sjabloon
  1. Open het Word-document dat u als sjabloon wilt opslaan.
  2. Klik in het menu Bestand op Opslaan als sjabloon.
  3. Typ in het vak Opslaan als de naam die u wilt gebruiken voor de nieuwe sjabloon.
  4. (Optioneel) Kies in het vak Waar een locatie waar de sjabloon wordt opgeslagen.

Bovendien, hoe maak je invulvelden in word?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je invulvelden kunt maken in word. Eén manier is om de functie "Snelle onderdelen" te gebruiken. Daarvoor moet u eerst een "Bouwsteen" maken, wat in wezen het invulveld is dat u in uw document wilt invoegen. Ga hiervoor naar het tabblad "Invoegen" en klik op "Snelle onderdelen". Klik in het menu "Snelle onderdelen" op "Veld" en selecteer vervolgens het type veld dat u wilt invoegen. Zodra u het veld hebt ingevoegd, kunt u de tekst typen die u in het invulveld wilt laten verschijnen.
Een andere manier om een invulveld te maken is het gebruik van een inhoudscontrole. Content controls zijn in wezen containers die je in je document kunt invoegen en dan kunt vullen met tekst of andere content. Om een inhoudscontrole in te voegen, ga je naar het tabblad "Invoegen" en klik je op "Inhoudscontrole". In het menu dat verschijnt, selecteert u het type inhoudscontrole dat u wilt invoegen. Zodra u de inhoudscontrole hebt ingevoegd, kunt u erop klikken en de tekst typen die u in het invulveld wilt laten verschijnen. Dienovereenkomstig, hoe maak je formulieren in excel? Er zijn twee manieren om formulieren te maken in excel. De eerste manier is om het formuliergereedschap te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad invoegen en klik op het vormgereedschap. Klik en sleep vervolgens om een formulier te maken. U kunt invoervelden, selectievakjes en andere formulierelementen aan uw formulier toevoegen.
De tweede manier om formulieren te maken in excel is door de tekengereedschappen te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad invoegen en klik op het tekengereedschap. Klik en sleep vervolgens om een formulier te maken. U kunt invoervelden, selectievakjes en andere formulierelementen aan uw formulier toevoegen.

Dienovereenkomstig, waar vind ik tabblad ontwikkelaars?

Het tabblad Ontwikkelaars wordt niet standaard weergegeven, maar u kunt het toevoegen aan het lint. Ga op het tabblad Bestand naar Opties>Lint aanpassen. Schakel onder Lint aanpassen en onder Hoofdtabbladen het selectievakje Ontwikkelaars in. Hoe maak je een kruisverwijzing in Word? De kruisverwijzing invoegen

Klik op het tabblad Invoegen op Kruisverwijzing. Klik in het vak Verwijzingstype op de vervolgkeuzelijst om het item te kiezen waarnaar u een koppeling wilt maken. De lijst met beschikbare items is afhankelijk van het type item (kop, paginanummer enzovoort) waarnaar u een koppeling maakt.

Dit in overweging nemend, hoe maak je een bladwijzer in word?

Een bladwijzer toevoegen aan een locatie

  1. Selecteer de tekst, afbeelding of locatie in het document waarvoor u een bladwijzer wilt toevoegen.
  2. Klik op Invoegen > Bladwijzer.
  3. Typ onder Bladwijzernaameen naam en klik op Toevoegen. Opmerking: Bladwijzernamen moeten beginnen met een letter.
Dit in overweging nemend, hoe maak je een goede checklist? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om een checklist te maken afhangt van de specifieke context waarin hij zal worden gebruikt. Enkele tips voor het maken van een effectieve checklist zijn echter het zo beknopt mogelijk houden, het gebruik van duidelijke en beknopte taal, en ervoor zorgen dat alle punten op de checklist relevant en noodzakelijk zijn. Daarnaast kan het nuttig zijn om een systeem op te zetten voor het afvinken van punten op de checklist naarmate deze worden afgewerkt, om ervoor te zorgen dat alles wordt verantwoord.

Hoe maak je een checklist in Excel?

Om een controlelijst in Excel te maken, maakt u eerst een nieuwe spreadsheet. Vervolgens voert u in de eerste kolom de naam van de taak of activiteit in. In de tweede kolom voert u de datum of het tijdstip in waarop de taak moet worden uitgevoerd. Vul in de derde kolom een vinkje in als de taak is voltooid. Om een vinkje toe te voegen, klikt u op de cel en vervolgens op het symbool in de bovenste werkbalk.

Door Ullman Vickrey

Hoe vergroot je een laag in Photoshop? :: Hoe maak je een checklist in Excel?
Handige links