Huis > H > Hoe Maak Je Een Checklist In Excel?

Hoe maak je een checklist in Excel?

Een checklist maken in Microsoft Excel

  1. Ga naar het tabblad Ontwikkelaars.
  2. Voeg uw lijst met items toe in Excel.
  3. Voeg selectievakjes toe voor uw lijstitems.
  4. Formatteer uw selectievakjes. Checkbox-waarden en celkoppelingen. Checkbox-waarden. Mobiele links.
  5. Voeg de resterende selectievakjes toe.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, waar vind ik tabblad ontwikkelaars?

Het tabblad Ontwikkelaars wordt niet standaard weergegeven, maar u kunt het toevoegen aan het lint. Ga op het tabblad Bestand naar Opties>Lint aanpassen. Schakel onder Lint aanpassen en onder Hoofdtabbladen het selectievakje Ontwikkelaars in. Dienovereenkomstig, hoe zet je track changes uit? Wijzigingen bijhouden uitschakelen

  1. Ga op het tabblad Controleren naar Bijhouden.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Wijzigingen bijhouden de optie Uit.

Mensen vragen ook: waarom kan ik een pdf formulier niet invullen?

Er zijn verschillende redenen waarom u een PDF-formulier niet kunt invullen. Eén reden kan zijn dat het formulier niet compatibel is met uw apparaat of PDF-lezer. Een andere reden kan zijn dat het formulier niet bedoeld is om in te vullen, of dat het niet goed als invulbaar formulier is geconfigureerd. Ten slotte kan het zijn dat uw PDF-reader niet over de nodige functies beschikt om het formulier in te vullen. Wat is een PDF formulier? Een PDF-formulier is een elektronisch document dat invulbare formuliervelden bevat, waarmee gebruikers informatie in het document kunnen invoeren. De formuliervelden kunnen tekstvakken, selectievakjes, keuzerondjes en keuzemenu's bevatten. PDF-formulieren kunnen worden gemaakt met behulp van verschillende softwareprogramma's, zoals Adobe Acrobat en Formatta.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen hoe kan je een pdf bewerken?

Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:
Hoe werkt een sjabloon? Hoe werkt een sjabloon

Je maakt (of opent) je document, die sla je op als sjabloon. Open je het sjabloon, wordt het geopend als document – een normaal document zoals je die normaal ook altijd gebruikt. Als je dat document wilt opslaan, moet je een naam en (opslag)locatie kiezen.

En nog een vraag, hoe werkt een template?

Een template is een vast sjabloon voor de opmaak van een website, e-mailnieuwsbrief of andere communicatie-uiting. Het stramien bevat vaste onderdelen, zoals meestal een header, logo, navigatie en footer en de grootte van paginamarges. Binnen het format wordt op voorgedefinieerde plaatsen variabele content geplaatst. Hoe sjabloon aanpassen in Word? Om een sjabloon in Word aan te passen, opent u eerst het sjabloonbestand. Breng de gewenste wijzigingen aan in de sjabloon, zoals het toevoegen of verwijderen van tekst, afbeeldingen of andere inhoud. Sla het sjabloonbestand op.
Wanneer u de aangepaste sjabloon wilt gebruiken, opent u een nieuw document en selecteert u de sjabloon uit de galerij "Sjablonen". De aangepaste sjabloon zal worden gebruikt om het nieuwe document te maken.

Hoe maak je een online inschrijfformulier?

Er zijn een paar stappen die je moet volgen om een online registratieformulier te maken. Eerst moet u een formulier maken met een formulierenbouwer of het formulier zelf coderen. Vervolgens voegt u het formulier toe aan uw website via een iFrame of door de code van het formulier op uw website in te sluiten. Ten slotte moet u een betalingsgateway instellen, zodat gebruikers kunnen betalen om zich voor uw evenement of dienst in te schrijven.

Door Anna-Diana

Vergelijkbare artikelen

Wat is een Veldcode? :: Hoe maak je een invulformulier in Word?
Handige links