Huis > H > Hoe Kan Ik Een Oude Apple Id Verwijderen?

Hoe kan ik een oude Apple ID verwijderen?

Zo kun je je Apple ID-account verwijderen

Ga naar de Apple-privacypagina en log in met je Apple ID. Klik op Je account verwijderen en dan op Vraag verwijdering van je account aan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe kan ik mijn iPad loskoppelen van mijn iPhone?

Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen

  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.
Wat kun je doen met een oude tablet? Mocht je een oude Android-tablet met wat meer ruimte hebben, dan kun je er ook bestanden opzetten die je liever niet kwijt wilt raken. Oude foto's, belangrijke Word-bestanden of die facturen die je liever niet kwijt wilt: het kan er allemaal worden opgezet, en met de juiste apps op je tablet ook worden geopend.

Waar kan ik mijn tablet verkopen?

Er zijn een aantal plaatsen waar u uw tablet kunt verkopen, waaronder online marktplaatsen zoals eBay en Amazon, of speciale websites voor het inruilen van elektronica zoals Gazelle. U kunt ook bij uw plaatselijke elektronicawinkeliers kijken of ze terugkoop- of inruilprogramma's hebben. Vervolgens, hoe vernietig je een tablet? Er zijn een paar manieren om een tablet te vernietigen. Eén manier is om met een hamer het tablet in stukken te slaan. Een andere manier is om met een boor gaten in het tablet te boren tot het helemaal kapot is.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Mensen vragen ook: wat is mijn samsung waard?

OnbeschadigdKapot
Samsung Galaxy S9€ 55,-€ 5,-
Samsung Galaxy S8€ 40,-€ 5,-
Samsung Galaxy S10€ 105,-€ 5,-
Samsung Galaxy S9 Plus€ 60,-€ 5,-
Welk jaar is iPad 5e generatie? De iPad 5e generatie (2017) en de iPad 6e generatie (2018) lijken qua uiterlijk ontzettend op elkaar. Ze hebben allebei namelijk een 9,7 inch Retina-beeldscherm. Verder hebben ze beide ook dezelfde afmetingen.

Kan Apple Pencil op iPad 5e generatie?

U kunt de Apple Pencil (1e generatie) gebruiken met deze iPad-modellen: iPad mini (5e generatie) iPad (6e generatie en nieuwer) iPad Air (3e generatie) Hoe maak je een iPhone helemaal leeg? De eenvoudigste manier om een iPhone te wissen is door een volledig herstel uit te voeren. Hierdoor wordt alles op het apparaat gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld. Sluit hiervoor de iPhone aan op een computer en open iTunes. Selecteer het apparaat in iTunes en klik op de knop Herstellen. Bevestig dat u het toestel wilt herstellen en wacht tot het proces is voltooid.

Wat moet ik doen als ik mijn iPhone verkoop?

Er zijn een paar dingen die je moet doen als je je iPhone verkoopt:
1. Zet uw toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden al uw persoonlijke gegevens van het toestel gewist. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen.
2. Verwijder uw SIM-kaart. Hiermee voorkomt u dat iemand uw telefoonnummer gebruikt en toegang krijgt tot uw account. Plaats hiervoor een simverwijderaar of een paperclip in de simlade aan de zijkant van de telefoon.
3. Verwijder uw iCloud-account. Dit voorkomt dat iemand toegang krijgt tot uw iCloud-back-ups en -gegevens. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Account verwijderen.
4. Schakel Zoek mijn iPhone uit. Hiermee voorkom je dat iemand je toestel kan opsporen of op afstand kan wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud > Zoek mijn iPhone en zet de schakelaar op uit.
5. Haal alle persoonlijke foto's of video's van het apparaat.
6. Als je een Apple Watch hebt, ontkoppel deze dan van je iPhone. Open hiervoor de Apple Watch-app op je iPhone en tik op het tabblad Mijn horloge. Tik op de infoknop naast je horloge en tik vervolgens op Apple Watch ontkoppelen.

Door Kessler

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik AirPlay aan op mijn iPad? :: Wat is een iPad Air nog waard?
Handige links