Huis > H > Hoe Oud Moet Je Zijn Om Apple Pay Te Gebruiken?

Hoe oud moet je zijn om Apple Pay te gebruiken?

Kinderen die jonger zijn dan 13 jaar, kunnen Apple Pay niet gebruiken en kunnen geen kaart toevoegen in de Wallet-app. Leeftijd verschilt per land of regio. Op het vasteland van China kunt u Apple Pay op het web in Safari alleen gebruiken op compatibele iPhone- en iPad-modellen met iOS 11.2 of hoger.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Kan ik een Apple ID aanmaken zonder iPhone?

Een Apple ID aanmaken op een ander apparaat

Als u een Apple ID wilt aanmaken op een Apple TV, Android-apparaat, smart-tv of streamingapparaat, kunt u normaal gesproken de stappen op het scherm volgen en uw volledige naam, geboortedatum, e-mailadres of telefoonnummer en een betaalmethode invoeren.
Waar zit de beperkte modus op iPhone? iPhone- en iPad-app

  1. Log in op je account.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto .
  3. Tik op Instellingen. Algemeen.
  4. Zet Beperkte modus aan of uit.

Hoe schermtijd beperken iPhone?

Er zijn een paar manieren om de schermtijd op uw iPhone te beperken. Eén manier is om de schermtijdfunctie te gebruiken die in iOS is ingebouwd. U krijgt toegang tot deze functie door naar Instellingen > Schermtijd te gaan. Hier kunt u limieten instellen voor verschillende soorten apps en categorieën apps. U kunt ook een bedtijd instellen voor uw apparaat, waardoor de tijd dat u het 's nachts kunt gebruiken wordt beperkt.
Een andere manier om schermtijd te beperken is het gebruik van een app als Freedom of AppDetox. Met deze apps kun je grenzen stellen aan de tijd die je met bepaalde apps mag doorbrengen. Ze kunnen apps ook helemaal blokkeren, zodat je ze helemaal niet kunt gebruiken.
Je kunt de schermtijd ook beperken door de functie Niet storen op je iPhone te gebruiken. Hierdoor worden alle meldingen uitgeschakeld en verschijnen ze niet meer op je scherm. U kunt een schema instellen voor wanneer Niet storen moet worden ingeschakeld, of u kunt het handmatig inschakelen wanneer u uw schermtijd wilt beperken. Waar is de iPhone van mijn kind? Aangenomen dat u vraagt hoe u de locatie van de iPhone van uw kind kunt vinden:
1. Open de Zoek mijn app.
2. Tik op het tabblad Apparaten.
3. Selecteer de iPhone van uw kind in de lijst.
4. De locatie van de iPhone van uw kind wordt op de kaart weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Hoe kan ik een app beveiligen?

Ga naar Instellingen > Beveiliging > App-vergrendeling > Inschakelen en volg daarna de instructies op het beeldscherm om het wachtwoord voor App-vergrendeling in te stellen en te selecteren welke apps moeten worden vergrendeld. Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik assistivetouch uit? Ga naar 'Instellingen' > 'Toegankelijkheid' > 'Aanraken' en selecteer 'AssistiveTouch' om deze functie in te schakelen. Gebruik 'Hé, Siri' om "Schakel AssistiveTouch in" te zeggen.

Je kunt ook vragen hoe lang duurt ipad herstelmodus?

Uw computer probeert de software opnieuw te installeren zonder uw gegevens te wissen. Wacht tot uw computer de software voor uw iPad heeft gedownload. Als het downloaden langer duurt dan 15 minuten en uw iPad het scherm van de herstelmodus verlaat, wacht u tot het downloaden is voltooid en herhaalt u vervolgens stap 3. Wat dit betreft, welke tablet voor kind 8 jaar? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste tablet voor een kind van 8 jaar hangt af van de individuele behoeften en voorkeuren van het kind. Enkele factoren waarmee u rekening kunt houden bij uw beslissing zijn het technologische niveau van het kind, het soort apps en games waarin het geïnteresseerd is en zijn budget.

Hoeveel geheugen tablet kind?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, want dat hangt af van het specifieke tabletmodel en het gebruik. De meeste tablets hebben echter ongeveer 16 GB aan interne opslagruimte, wat voor de meeste kinderen voldoende zou moeten zijn.

Door Curtis

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je iPad traag is? :: Hoe maak ik mijn iPad kindvriendelijk?
Handige links