Huis > K > Kun Je Een Ipad Opschonen?

Kun je een iPad opschonen?

Tik bij iPad-opslag op de app die u wilt verwijderen om ruimte vrij te maken. Er opent een scherm met meer informatie over de app. Tik op Verwijder app om de app te verwijderen. Tik nogmaals op Verwijder app om uw keuze te bevestigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat dit betreft, wat is de gemiddelde levensduur van een ipad?

Als we uitgaan van normaal gebruik kan een gemiddelde iPad prima 5 tot 10 jaar meegaan. Voor een groot deel van de gebruikers zal de levensduur van het apparaat afhangen van de ondersteuning die Apple biedt. iPads worden 6 jaar door de fabrikant ondersteund. Hoe krijg ik mijn iPad weer aan de praat? Een iPad herstarten

  1. Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.

Vervolgens, kun je een oude ipad sneller maken?

Er zijn een aantal manieren om een oude iPad sneller te maken. Een daarvan is om het apparaat opnieuw op te starten. Een andere is het verwijderen van ongebruikte apps. Daarnaast kan men de cache van het apparaat en de browsergeschiedenis wissen. Tenslotte kan men de iOS software bijwerken naar de laatste versie. Hoe verwijder je cache geheugen iPad? Het proces voor het wissen van het cachegeheugen op een iPad varieert afhankelijk van de versie van iOS waarop het apparaat draait. Voor iOS 5.1.1 en eerder kan de cache worden gewist door naar Instellingen > Safari > Cache wissen te gaan. Voor iOS 6 en later kan de cache worden gewist via Instellingen > Safari > Geavanceerd > Websitegegevens > Alle websitegegevens verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je iPad als tweede scherm Windows 10?

U kunt de iPad op uw laptop of computer aansluiten met behulp van de APP Duet Display. U kunt Duet Display installeren op uw computer of laptop. De iPad wordt herkend als tweede scherm. U kunt de instellingen naar eigen wens aanpassen.

Je kunt ook vragen wat gebeurt er als je je ipad reset?

Wanneer je de iPad fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens en instellingen gewist. Er zijn meerdere redenen om een iPad naar fabrieksinstellingen terug te zetten. De eerste is dat je de iPad opnieuw wilt inrichten met een schone installatie. Wat moet ik doen met mijn oude iPad? Inruilen bij Apple

Apple kent een inruilprogramma. In Nederland heet dit 'Apple Trade-in'. Vul een paar gegevens in en u ziet de geschatte inruilwaarde van uw apparaat. Ook de oudere iPads worden teruggenomen en zelfs als het apparaat niet meer (goed) functioneert.

En nog een vraag, is 64 gb genoeg voor ipad?

64 GB: voor de seriekijker

Gebruik jij je iPad vooral voor entertainment? Dan heb je genoeg aan 64GB. Het is genoeg opslag om leuke apps te downloaden en spelletjes te spelen. Bij streamingsdiensten als Netflix en Spotify kun je met deze opslagcapaciteit enkele afleveringen of afspeellijsten offline op slaan.
Dit in overweging nemend, kan ik mijn ipad nog updaten? Ja, u kunt uw iPad nog steeds bijwerken.

Hoe lang wordt iOS 12 nog ondersteund?

iOS 12 is op 17 september 2018 uitgebracht en Apple heeft bevestigd dat het de software ten minste twee jaar blijft ondersteunen. Dit betekent dat iOS 12 wordt ondersteund tot september 2020.

Door Isabelle

Vergelijkbare artikelen

Kun je een iPad als laptop gebruiken? :: Waarom laad mijn iPhone zo langzaam op?
Handige links