Huis > W > Wat Betekent Geen Airprinters Gevonden?

Wat betekent geen Airprinters gevonden?

Wanneer ik op het afdrukpictogram op mijn mobiele apparaat (iPhone, iPod touch, iPad) tik, krijg ik de foutmelding dat er 'geen AirPrint-printers zijn gevonden'. Deze foutmelding doet zich voor wanneer uw Brother-apparaat niet kan worden gedetecteerd door uw mobiele apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan mijn iPad de printer niet vinden?

Apparaten opnieuw starten

Als er Geen AirPrint-printers gevonden op het scherm van je iPad verschijnt, probeer dan om je toestel uit te zetten en dit opnieuw te laten starten. Om alle twijfels weg te nemen, zorg ervoor om ook je printer en je Wifi- router te herstarten.
Hoe voeg ik een Airprinter toe? Sluit de printer op de Mac aan met behulp van de gepaste USB-kabel. Installeer de bij de printer meegeleverde Mac-software en zorg ervoor dat ook een configuratie-assistent voor de printer wordt geïnstalleerd. Gebruik de configuratie-assistent voor de printer om de printer met het Wi-Fi-netwerk te verbinden.

Is AirPrint gratis?

Ja, AirPrint is een gratis dienst van Apple waarmee u draadloos kunt afdrukken vanaf uw iOS-apparaat naar een compatibele printer. Waar vind ik AirPrint op mijn iPad? Als u AirPrint wilt gebruiken om vanaf uw iPad te printen, moet u een compatibele printer vinden. Niet alle printers zijn compatibel met AirPrint, dus u moet controleren of uw printer er een is. Als je eenmaal een compatibele printer hebt gevonden, kun je AirPrint gebruiken om af te drukken vanuit elke app die afdrukken ondersteunt. Om een compatibele printer te vinden, kunt u naar de website van de printerfabrikant gaan en zoeken naar een lijst met AirPrint-compatibele printers.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dus, hoe verbind ik mijn ipad met mijn canon printer?

Tik in een app op uw apparaat op [ , of ] (afhankelijk van de geïnstalleerde iOS-versie) om de menuopties weer te geven, en tik vervolgens op het pictogram [Print/Afdrukken]. Selecteer in [Printer Options/Afdrukopties] het PIXMA-model dat u wilt gebruiken. (In dit voorbeeld wordt de TS9100-serie gebruikt). Hoe stel ik mijn printer in? Een printer of scanner toevoegen

  1. Selecteer de knop Start en selecteer Instellingen > Apparaten> Printers & scanners > Een printer of scanner toevoegen.
  2. Wacht even tot er printers in de buurt zijn gevonden, kies de printer die u wilt gebruiken en selecteer Apparaat toevoegen.

Dus, hoe vind ik printer in netwerk?

Maak een verbinding met de printer (Windows).

  1. Klik op het Start-menu en selecteer Configuratiescherm.
  2. Selecteer 'Apparaten en Printers' of 'Apparaten en Printers weergeven'.
  3. Klik op Printer toevoegen bovenin het venster.
  4. Selecteer 'Netwerkprinter, draadloze printer of Bluetooth-printer toevoegen'.
Je kunt ook vragen kan ik printen vanaf mijn iphone? Ja, je kunt printen vanaf je iPhone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om de AirPrint functie te gebruiken. Dit is een ingebouwde functie waarmee u draadloos vanaf uw iPhone kunt afdrukken naar een compatibele printer. Een andere manier om vanaf je iPhone te printen is door een app van derden te gebruiken. Er zijn een aantal van deze apps beschikbaar, waarmee je naar verschillende printers kunt printen.

Bovendien, waar vind ik de wps code van mijn printer?

De wps-code van uw printer vindt u in de handleiding van de printer.

Door Radborne Maytubby

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je een HP printer met wifi? :: Hoe kan ik mijn nieuwe iPad installeren?
Handige links