Huis > H > Hoe Zet Je Airplay Aan?

Hoe zet je AirPlay aan?

Audio streamen vanaf een iPhone, iPad of iPod touch

  1. Open het bedieningspaneel op uw iPhone of iPod touch, of op uw iPad:
  2. Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op 'AirPlay' .
  3. Tik op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met AirPlay doen?

Het is eenvoudig om muziek of video van je computer naar een draadloze luidspreker of Apple TV te streamen. Als je je vergrote scherm op een monitor wilt laten zien, kun je AirPlay gebruiken. Het apparaat moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk als je telefoon.

Waarom zie ik geen AirPlay symbool?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave. Hoe verbind je AirPlay met tv? Apple Airplay: Inhoud vanaf Apple-apparaten op een Android TV™ weergeven

  1. Er kan een software-update voor uw tv nodig zijn om AirPlay kunnen te gebruiken.
  2. U moet de tv verbinden met internet om AirPlay te gebruiken.
  3. De bediening van Apple-apparaten kan variëren, afhankelijk van het besturingssysteem.

Wat is het verschil tussen AirPlay en Bluetooth?

AirPlay is een draadloos streaming protocol ontwikkeld door Apple. Hiermee kun je audio- en videomateriaal van je iPhone, iPad of Mac streamen naar compatibele ontvangers, zoals de Apple TV of een luidspreker met AirPlay.
Bluetooth is een draadloze technologie waarmee je apparaten met elkaar kunt verbinden. Het wordt vaak gebruikt om randapparatuur, zoals toetsenborden en muizen, met computers te verbinden. Bovendien, wat heb je nodig voor airplay? Er zijn een paar dingen die je nodig hebt voor airplay:
Een audiobron: dit kan een computer, telefoon, tablet, enz. zijn die audio afspeelt. Een draadloze router: dit is hoe uw apparaat verbinding maakt met de luidsprekers. Zodra u dat hebt gedaan, wordt de audio van uw apparaat afgespeeld op de luidsprekers.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik AirPlay op mijn iPhone?

Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.

Waar vind ik AirPlay op tv?

Apple AirPlay: Zo werkt het

  1. Open de foto of video die je wil streamen naar je tv in de Foto's-app;
  2. Tik op het deel-icoontje linksonder en scrol naar beneden;
  3. Kies voor 'AirPlay' en tik op het gewenste apparaat waar je naar wil streamen.
Trouwens, hoe krijg ik airplay op samsung tv? Wanneer de televisie met je netwerk is verbonden, duikt de Samsung vanzelf in het AirPlay-gedeelte van Bedieningspaneel op de iPhone en iPad op. Hij heeft een televisie als icoontje en je kunt er met één tik muziek en video's van je Apple-apparaat naartoe -streamen.

Welke apparaten ondersteunen AirPlay?

AirPlay is supermakkelijk draadloos muziek of video streamen vanaf je iPhone, iPad of Mac naar een draadloze speaker of Apple TV. Ook kun je met AirPlay het scherm van je iPhone vergroot tonen op een monitor. Dit apparaat moet verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk als je iPhone. Hoe kom je bij bedieningspaneel? Om het Configuratiescherm te openen:
- Klik op Start, klik op Configuratiescherm en dan klik op OK.
- Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ appwiz.cpl in het dialoogvenster Uitvoeren en druk op ENTER.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn iphone aansluiten op tv?

Er zijn een aantal manieren waarop je je iPhone kunt aansluiten op een tv. De eerste en meest eenvoudige manier is om een ​​lightning naar HDMI-kabel te gebruiken. Plug de lightning-kant van de kabel in de poort onderaan je iPhone en plug de andere kant van de kabel in een vrije HDMI-poort op je tv. Als je tv geen HDMI-poort heeft, kun je een lightning naar VGA-kabel gebruiken. Deze werkt op dezelfde manier als de HDMI-kabel, maar in plaats van in een HDMI-poort, plug je de VGA-kant van de kabel in een vrije VGA-poort op je tv.

Door Finer

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn iPad streamen naar de tv? :: Hoe stream je van iPhone naar Samsung tv?
Handige links