Huis > W > Wat Is Begeleide Toegang?

Wat is Begeleide Toegang?

Met begeleide toegang wordt het apparaat beperkt tot één bepaalde app. Hierbij bepaalt u welke functies van de app beschikbaar zijn. U kunt begeleide toegang inschakelen wanneer u een kind uw apparaat laat gebruiken of wanneer u niet afgeleid wilt worden door onbedoelde gebaren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan geen toegang krijgen tot het opgegeven apparaat pad of bestand Mogelijk hebt u niet de juiste?

Het probleem kan zich voordoen in een van de volgende scenario's. De machtigingen voor de bestandslocatie zijn niet in uw bezit. Het bestand bevindt zich op een locatie die momenteel niet toegankelijk is, zoals een netwerklocatie of een externe schijf die momenteel niet op de pc is aangesloten.

Daarvan, hoe zet ik iphone 13 aan?

De iPhone inschakelen

Houd de knop aan de zijkant of de sluimerknop (afhankelijk van welk model je hebt) ingedrukt totdat het Apple logo verschijnt.
Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn telefoon niet uitzetten? Geforceerd afsluiten

Bij smartphones van Apple houd je de thuisknop, de grote knop in het midden, en de Powerknop ingedrukt houden. Bij telefoons met een besturingssysteem van Android moet je de thuisknop en volumeknop omhoog indrukken (waarmee je normaal gesproken het geluid harder zet).

Wat moet je doen als je iPhone niet meer reageert?

Als uw iPhone niet meer reageert, kunt u de volgende stappen proberen:
1. Start uw iPhone opnieuw op. Dit kunt u doen door de Slaap/Wektoets ingedrukt te houden totdat de "schuif naar uitschakelen" schuifbalk verschijnt, en vervolgens de schuifbalk naar rechts te schuiven. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
2. Forceer het opnieuw opstarten van je iPhone. Dit kun je doen door de Slaap/Wektoets en de Home-knop tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden, totdat het Apple-logo verschijnt.
3. Als je een iPhone 6s of ouder gebruikt, kun je proberen je iPhone te resetten door de Slaap/Wektoets en de Home-knop tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden, totdat het Apple-logo verschijnt.
4. Als je een iPhone 7 of 7 Plus gebruikt, kun je proberen je iPhone te resetten door de Slaap/Wektoets en de Volume omlaag-toets tegelijkertijd ten minste 10 seconden ingedrukt te houden, totdat het Apple-logo verschijnt.
5. Als je een iPhone 8 of 8 Plus gebruikt, kun je proberen je iPhone te resetten door de knop Volume omhoog ingedrukt te houden, vervolgens de knop Volume omlaag ingedrukt te houden en vervolgens de knop Slaap/Wakker ingedrukt te houden totdat het Apple-logo verschijnt.
6. Als je een iPhone X gebruikt, kun je proberen je iPhone te resetten door de Slaap/Wektoets en ofwel de knop Volume omhoog of de knop Volume omlaag ingedrukt te houden, en vervolgens de uitschakelschuif naar rechts te schuiven. Zodra je iPhone is uitgeschakeld, houd je de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt. Je kunt ook vragen hoe kan het dat mijn telefoon steeds uitvalt? Als u problemen ondervindt met uw telefoon die gesprekken laat vallen, zijn er een paar mogelijke verklaringen. Ten eerste kan er een probleem zijn met het netwerk van uw serviceprovider. Als u onlangs van provider bent veranderd of naar een gebied met slechte dekking bent gereisd, kan dit de oorzaak zijn. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met je telefoon zelf. Als je je telefoon hebt laten vallen of anderszins hebt beschadigd, kan dit de oorzaak van het probleem zijn. Ten slotte is het ook mogelijk dat er tijdelijke problemen zijn met de zendmasten in uw omgeving. Als je onlangs slecht weer of een stroomstoring hebt meegemaakt, kan dit de oorzaak zijn. Als u na het uitsluiten van deze mogelijkheden nog steeds problemen ondervindt, moet u wellicht contact opnemen met uw provider of fabrikant voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe geef ik iemand toegang tot mijn agenda?

U kunt uw agenda op uw computer openen. U vindt de sectie Mijn kalenders aan de linkerkant. Klik op Meer en plaats de muisaanwijzer op de agenda die u wilt delen. Het e-mailadres van een persoon kan worden toegevoegd onder Delen met specifieke personen. U kunt op Verzenden klikken.

Dus, kun je je telefoon opladen in het vliegtuig?

Aan boord van de Boeing 737 MAX, Boeing 767 en Boeing 787 Dreamliner zijn USB-poorten aanwezig in de stoel. Hiermee kun je je smartphone of tablet opladen. Let op, het is niet toegestaan powerbanks op te laden via de USB-poorten. Wat moet je doen als je scherm niet meer werkt? Als het scherm te gevoelig is of soms niet reageert op aanraking

  1. Herstart de iPhone of iPad.
  2. Zorg dat uw scherm schoon en droog is.
  3. Koppel eventuele Lightning- of USB-C-accessoires los.
  4. Verwijder eventuele hoesjes of schermbeschermers.

En nog een vraag, hoe kan ik automatisch slot veranderen?

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.
Bovendien, hoe zet je kinderslot op ipad? Tik in het beginscherm op Instellingen.
Tik op Algemeen.
Tik op Beperkingen.
Tik op Beperkingen inschakelen.
Voer een wachtwoord in. U hebt deze code nodig om de instellingen voor beperkingen te wijzigen of om beperkingen uit te schakelen. Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging.
Tik op de schakelaars naast de apps of functies die u wilt uitschakelen.

Hoe kom je in een iPhone zonder code?

Er zijn een paar manieren om in een iPhone te komen zonder code:
1. Als u een iCloud-account aan de iPhone hebt gekoppeld, kunt u de functie "Zoek mijn iPhone" gebruiken om het apparaat op afstand te ontgrendelen.
2. Als u toegang hebt tot een computer met iTunes, kunt u de iPhone op de computer aansluiten en iTunes gebruiken om het toestel te ontgrendelen.
3. Er is een aantal softwareprogramma's van derden beschikbaar om de beveiligingscode van de iPhone te omzeilen.

Door Clarine

Vergelijkbare artikelen

Doet iPhone automatisch wintertijd? :: Hoe vergrendeling opheffen iPhone?
Handige links