Huis > H > Hoe Vergrendeling Opheffen Iphone?

Hoe vergrendeling opheffen iPhone?

Als je iPhone geblokkeerd is, kun je niets anders doen dan de gegevens op het toestel wissen. Dat kun je doen via Finder, iTunes, Zoek mijn iPhone of via de herstelmodus. Daarna kun je jouw data en instellingen weer terugzetten op het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, waarom staat er een slotje op mijn iphone?

Een ronddraaiend pijltje met een hangslot geeft aan dat het scherm vergrendeld is. Je kunt nu met je iPhone in de hand een radslag doen of in een rollercoaster gaan zitten, zonder dat de scherm meedraait. Tik nogmaals op het icoontje om het slot weer uit te schakelen. Hoe zet ik een iPhone 13 uit? Een iPhone X, 11, 12 of 13 herstarten

Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Als het apparaat is vastgelopen of niet meer reageert, start u het geforceerd opnieuw op.

Is het goed om je telefoon af en toe uit te zetten?

Het is prima om je telefoon van tijd tot tijd uit te schakelen. Het kan zelfs gunstig zijn. Door je telefoon uit te zetten, krijgt hij de kans om uit te rusten en gaat de batterij langer mee. Bovendien kan een pauze van uw telefoon goed zijn voor uw geestelijke gezondheid. Men kan zich ook afvragen: wat moet je doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet? Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je telefoon dingen uit zichzelf doet. Eén ding dat u kunt doen is uw telefoon opnieuw opstarten. Dit zal meestal alle kleine storingen verhelpen die de oorzaak kunnen zijn van uw telefoon. Een ander ding dat je kunt doen is je telefoon in de fabriek resetten. Dit zal uw telefoon terugzetten naar zijn oorspronkelijke staat, wat het probleem kan verhelpen. Als geen van deze opties werkt, moet je misschien je telefoon vervangen.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Waarom kan ik automatisch slot niet veranderen?

Automatisch slot aanpassen werkt niet? Springt het scherm nog steeds uit, of blijft de optie voor het automatisch slot op grijs staan? Dan komt dat doordat je de energiebesparingsstand hebt geactiveerd. In deze stand staat het automatisch slot áltijd ingesteld op 30 seconden en aanpassen is niet mogelijk. Hoe iPhone deblokkeren zonder iTunes? Methode 3: iPhone deblokkeren via Zoek mijn iPhone (iCloud)

  1. Log in op iCloud, met je Apple ID.
  2. Kies het toestel die geblokkeerd is en kies "Wissen", dit zet je iPhone terug naar de fabrieksinstellingen.
  3. Voer op je iPhone je Apple ID wachtwoord in en start hem opnieuw op, als een nieuwe iPhone.

Hoe kan ik het scherm vastzetten?

Dan veeg je vanuit de rechterbovenhoek, naar beneden toe. Je ziet nu het bedieningspaneel, met allerlei opties. De optie die wij zoeken is dat slotje, met de pijl er om heen. Als we daar op tikken zie je dat het een kleurtje krijgt. Wat dit betreft, hoe zet je schermrotatie aan? De stappen om schermrotatie in te schakelen verschillen per apparaat. Voor de meeste apparaten kunt u naar de instellingen "Beeldscherm" gaan en de optie "Automatisch roteren" inschakelen. Sommige apparaten hebben een aparte instelling "Schermrotatie" die moet worden ingeschakeld.

Wat betekent slotje met cirkel?

In de informatica is een slot met een cirkel een type slot dat wordt gebruikt om bronnen te beschermen tegen toegang door meerdere processen tegelijk. Het slot met een cirkel is ook bekend als een mutex slot.

Door Anita Aime

Vergelijkbare artikelen

Wat is Begeleide Toegang? :: Kan app niet meer vinden op iPhone?
Handige links