Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Een Imei-Nummer?

Wat kun je doen met een IMEI-nummer?

Een IMEI-nummer is een uniek nummer van 15 cijfers dat gekoppeld is aan jouw telefoon. Het onderscheidt je telefoon van andere toestellen. De betekenis van IMEI is International Mobile Equipment Identity.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk E-nummer is MSG?

E621 Mononatriumglutamaat is ook bekend als Ve-tsin. Het wordt gebruikt als smaakversterker.

Wat dit betreft, is serienummer hetzelfde als imei-nummer?

IMEI staat voor 'Internationale Mobiele Toestellen Identiteit'. Het is vergelijkbaar met bijvoorbeeld het serienummer op een auto of een ander elektronisch product. Jij bent de enige die een product heeft met dit nummer, waardoor het herkenbaar en uniek is. Bovendien, hoe weet je of je een refurbished iphone hebt? Nieuw, vervangen of gereviseerd? Het iPhone modelnummer laat zien of je met een nieuwe iPhone of een refurbished iPhone te maken hebt. Dit geldt natuurlijk ook voor refurbished iPads. Je kunt het modelnummer achterhalen via Instellingen > Algemeen > Info > Model en het zal eruit zien als MQ8R2ZD/A of iets dergelijks.

Is AppleCare+ gratis?

AppleCare+ is niet gratis, het is een verzekering die je iPhone dekt in geval van schade of diefstal. De kosten van AppleCare+ bedragen € 99 voor de iPhone 6s en 6s Plus, en € 149 voor de iPhone 7 en 7 Plus. Waarom kan ik geen AppleCare kopen? Er zijn een paar redenen waarom u geen AppleCare kunt kopen. Een mogelijkheid is dat uw apparaat niet in aanmerking komt voor de dekking. AppleCare is alleen beschikbaar voor bepaalde Apple apparaten en moet binnen een bepaalde periode na aankoop van het apparaat worden gekocht. Een andere mogelijkheid is dat je al AppleCare-dekking hebt voor je apparaat. AppleCare-dekking is overdraagbaar, dus als je een gebruikt apparaat hebt gekocht van iemand die AppleCare heeft gekocht, heb je misschien nog steeds dekking. Ten slotte kan AppleCare-dekking worden geweigerd. Als je in het verleden AppleCare dekking hebt geweigerd, kun je deze later niet meer aanschaffen.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet ik wat mijn engel nummer is?

De engelen vertellen het je als je de nummers ziet.

Dus, waar moet je opletten bij het kopen van een tweedehands telefoon?

5 tips voor het kopen van een tweedehands Android-toestel

  1. Check het IMEI-nummer. Elke smartphone heeft een IMEI-nummer dat als uniek identificatienummer dient.
  2. Vraag om een aankoopbewijs.
  3. De staat van het toestel.
  4. Betrouwbaarheid van de verkoper.
  5. Betaal een realistische prijs.
Waar moet ik opletten bij het kopen van een tweedehands telefoon? Hier moet je op letten bij het aanschaffen van een tweedehands telefoon.
  1. Een betrouwbare verkoper.
  2. Vergelijk de prijzen.
  3. De conditie van de batterij.
  4. Hoeveelheid geheugen.
  5. Terugzetten naar de fabrieksinstellingen.
  6. Controleer het IMEI-nummer.
  7. Een werkende oplader.
  8. Het aankoop-/garantiebewijs.

Je kunt ook vragen wat is de beste tweedehands iphone?

Onze favoriet is de tweede generatie iPhone SE, die in april dit jaar werd uitgebracht. Er zit een relatief nieuwe en krachtige A13 Bionic-chip in (die zit ook in de iPhone 11 Pro), waardoor je nog jaren met de iPhone SE vooruit kunt. De nieuwprijs van de iPhone SE is € 489, wat al een goede prijs is voor dit toestel. Hoeveel krijg ik voor mijn oude iPhone? Het bedrag dat u voor uw oude iPhone krijgt, hangt af van het model, de staat en de opslagcapaciteit. Over het algemeen zullen nieuwere modellen en modellen met meer opslagruimte meer geld waard zijn. iPhones met gebarsten schermen of andere schade zullen minder waard zijn. Je kunt online kijken voor schattingen van hoeveel specifieke modellen waard zijn, of ermee naar een telefoonwinkel of elektronicawinkel gaan voor een nauwkeuriger schatting.

Hoe oud is mijn MacBook pro?

Het antwoord op deze vraag kunt u vinden door het onderdeel "Over deze Mac" in de systeemvoorkeuren van Mac OS X te controleren. Dit geeft u de modelnaam en het jaar van uw MacBook Pro.

Door Garvin

Vergelijkbare artikelen

Wat zegt serienummer iPhone? :: Hoe natte iPhone drogen?
Handige links