Huis > W > Wat Zegt Serienummer Iphone?

Wat zegt serienummer iPhone?

Serienummer van iPhone en iPad opzoeken

Aan de hand van het serienummer kun je zien of je in aanmerking komt voor een bepaalde reparatieregeling en of er nog garantie op je toestel zit. Je kunt op vier manieren dit unieke nummer opzoeken: Via de Instellingen-app: Blader naar Instellingen > Algemeen > Info.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Bovendien, hoe oud is mijn apple product?

Druk op 'Algemeen'. Ga naar 'Info'. Je ziet hier het serienummer. Voer het serienummer nu in op Chipmunk. En nog een vraag, hoe lang heb je garantie op een iphone? Uw productgarantie. Apple's Beperkte Garantie biedt gedurende één jaar na aankoop van het product dekking voor uw iPhone en Apple accessoires tegen fabricageproblemen.

Daarvan, wat moet ik doen met mijn oude iphone?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen met uw oude iPhone. U kunt hem recyclen, inruilen of bewaren als back-up.
Als u het wilt recyclen, kunt u het naar een lokaal recyclingcentrum voor elektronica brengen. Veel winkels die elektronica verkopen, zoals Best Buy, hebben een recyclingprogramma. U kunt ook bij uw stad of gemeente informeren of zij een recyclingprogramma voor elektronica hebben.
Als u het wilt inruilen, kunt u het naar een winkel brengen die gebruikte elektronica koopt, zoals Gazelle. Zij geven u een geschatte waarde voor uw iPhone en u kunt dat geld gebruiken voor de aankoop van een nieuwe.
Als u hem als back-up wilt houden, kunt u hem gewoon opgeladen en op een veilige plaats bewaren. U kunt ook belangrijke gegevens downloaden naar uw computer of een cloudopslagdienst. Wat zegt een serienummer? Een serienummer kan veel zeggen over een voorwerp. Een serienummer kan u bijvoorbeeld vertellen wanneer een artikel is vervaardigd, in welk land het is gemaakt en zelfs welk bedrijf het heeft gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Mensen vragen ook: hoe weet je of een iphone echt of nep is?

Middels het serienummer kun je controleren of het om een echt, legitiem Apple product gaat. Zoek het serienummer van het te kopen toestel op via Instellingen >> Algemeen >> Info. Vul dit nummer vervolgens in in de Apple Garantie Database, je ziet direct of het toestel nog binnen garantie is. Waar kan je zien hoe oud je MacBook is? Klik op  > Over deze Mac. Onder de softwareversie vind je de modelnaam van jouw MacBook (bijvoorbeeld MacBook Pro (15-inch, 2017). Het jaartal geeft aan in welk jaar de MacBook uitgebracht is. Vaak wordt hier ook nog een periode aangegeven, zoals het begin of eind van een specifiek jaar.

Hoe oud is iPhone 10?

Je vindt het in de “Instellingen” onder Algemeen → Info → Serienummer. Met behulp van het serienummer heb je nu vijf manieren om de leeftijd van je iPhone te bepalen. Wat dit betreft, hoe kun je zien hoe oud je telefoon is? Er zijn een paar manieren om te zien hoe oud uw telefoon is. Eén manier is om naar het modelnummer te kijken. Het modelnummer staat meestal op de achterkant van de telefoon of op de SIM-kaartlade. De eerste twee cijfers van het modelnummer staan voor het jaar waarin de telefoon werd uitgebracht. Als het modelnummer van je telefoon bijvoorbeeld "iPhone 8,1" is, dan is je telefoon uitgebracht in 2017.
Een andere manier om te zien hoe oud je telefoon is, is door naar de softwareversie te kijken. Ga hiervoor naar de app Instellingen en tik vervolgens op Algemeen > Over. De softwareversie wordt vermeld onder "Versie." De eerste twee cijfers van de softwareversie staan voor het jaar waarin de telefoon is uitgebracht. Als de softwareversie van je telefoon bijvoorbeeld "13.1" is, dan is je telefoon uitgebracht in 2020.
Tot slot kunt u de garantiegegevens controleren om te zien hoe oud uw telefoon is. Ga hiervoor naar de app Instellingen en tik vervolgens op Algemeen > Over. De garantie-informatie wordt vermeld onder "Garantie." De garantie duurt meestal een jaar vanaf de aankoopdatum, dus als je telefoon in 2019 is gekocht, dan verloopt de garantie in 2020.

Dit in overweging nemend, wat valt onder garantie apple?

De standaardgarantie van Apple dekt materiaal- en fabricagefouten gedurende één jaar vanaf de aankoopdatum. AppleCare+ breidt die dekking uit tot twee jaar vanaf de aankoopdatum en voegt daar dekking aan toe voor maximaal twee gevallen van onopzettelijke schade, telkens tegen betaling van 99 euro voor schermschade of 299 euro voor alle andere schade.

Door Day

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang garantie iPhone 12? :: Wat kun je doen met een IMEI-nummer?
Handige links