Huis > H > Hoe Vertaal Je Een Website Naar Het Nederlands?

Hoe vertaal je een website naar het Nederlands?

Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen.

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal.
  3. Klik bovenaan op Vertalen.
  4. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Kan Windows weergavetaal niet wijzigen?

Systeemtaal wijzigen

  • Open Instellingen.
  • Klik op Tijd en taal.
  • Klik op Regio en taal.
  • Klik onder 'Talen' op de Voeg een taal toe knop.
  • Gebruik het zoekvak om de taal te vinden die u wilt gebruiken.
  • Selecteer de taal en klik op de volgende knop.
  • Controleer de Stel in als mijn Windows schermtaal optie.
Men kan zich ook afvragen: hoe verander je de taal van google maps? Uw navigatietaal wijzigen
  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal. Instellingen.
  3. Tik op Navigatie-instellingen. Gesproken.
  4. Kies een stem en taal.

Hoe krijg ik Outlook in het Nederlands?

Om Outlook in het Nederlands te krijgen, moet u de taalinstellingen in Outlook wijzigen. Open hiervoor Outlook en ga naar Bestand > Opties > Taal. In het uitrolmenu "Taal" selecteert u "Nederlands". Zodra u dit hebt gedaan, klikt u op "OK" om uw wijzigingen op te slaan. Hoe zet ik alles in het Nederlands? Om de taal van uw document te wijzigen in Nederlands, gaat u naar het menu "Bestand" en kiest u "Taal". Klik vervolgens op "Nederlands" in de lijst met talen.

Gerelateerde artikelen

Hoe EML bestanden omzetten naar PDF?

Als u de EML bestanden niet wilt converteren, kunt u de volgorde aanpassen.

Hoe verander je toetsenbord Samsung?

Instellen nieuw toetsenbord

  1. Open het overzicht met alle apps door van beneden naar boven over het scherm te vegen (Android 8.0 en hoger) of te tikken op Apps (Android 7.0 en lager).
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Algemeen beheer.
  4. Tik op Taal en invoer.
  5. Tik op Virtueel toetsenbord.
  6. Tik op het gewenste toetsenbord.
Wat dit betreft, waarom is mijn netflix in het engels? De taalinstelling is te veranderen via de Instellingen op Netflix, vervolgens klik je op 'Account' en kies je bij 'Mijn Profiel' voor 'Taal'.

Is mijn Netflix account gehackt?

Vreemde accountactiviteit. De eenvoudigste manier om te zien of iemand uw account heeft gebruikt, is door het tabblad Onlangs bekeken op Netflix te bekijken. Als je daar een film of tv-programma ziet dat je onlangs niet hebt bekeken, is de kans groot dat je account door iemand anders wordt gebruikt. Hoeveel betaal je voor Netflix per maand? De prijs van Netflix varieert afhankelijk van het land waarin je je bevindt en het soort abonnement dat je hebt. In de Verenigde Staten is het standaard Netflix-plan 9,99 dollar per maand. Met dit plan kun je Netflix op twee schermen tegelijk in HD bekijken. Het premium Netflix-plan is $ 13,99 per maand en hiermee kun je Netflix op vier schermen tegelijk in Ultra HD bekijken.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik niet meer downloaden in de app store?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je niet meer kunt downloaden uit de app store:
1. Mogelijk hebt u de opslaglimiet van uw apparaat bereikt. Controleer hoeveel opslagruimte u nog hebt op uw apparaat en verwijder onnodige bestanden om ruimte te maken voor nieuwe apps.
2. Mogelijk hebt u de downloadlimiet van uw appwinkel bereikt. Elke app-winkel heeft een andere limiet, dus u moet bij uw specifieke app-winkel controleren of dit het geval is.
3. Mogelijk moet u uw factureringsgegevens bijwerken. Als u een nieuwe creditcard hebt of uw betalingsgegevens moet bijwerken, moet u dit doen om nieuwe apps te kunnen downloaden.
4. Mogelijk is er een probleem met de app store zelf. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kan er een probleem zijn met de app store die u gebruikt. Probeer apps te downloaden van een andere app store, of neem contact op met de klantenondersteuning van de app store voor hulp.

Door Kinsman

Vergelijkbare artikelen

Hoe gebruik je iTunes? :: Kan mijn iPhone niet streamen naar tv?
Handige links