Huis > H > Hoe Tekst Bewerken In Indesign?

Hoe tekst bewerken in InDesign?

De artikeleditor openen

  1. Selecteer het tekstkader, klik voor een invoegpunt in het tekstkader of selecteer meerdere kaders in meerdere artikelen.
  2. Kies Bewerken > Bewerken in artikeleditor.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Hoe kan ik filteren in Excel?

Een gegevensbereik filteren

  1. Selecteer een cel in het bereik.
  2. Selecteer Gegevens > filter.
  3. Selecteer de kolomkoppijl .
  4. Selecteer Tekstfilters of Getalfilters en selecteer vervolgens een vergelijking, zoals Tussen.
  5. Voer de filtercriteria in en selecteer OK.
Mensen vragen ook: hoe vervolgkeuzelijst maken excel? Een vervolgkeuzelijst maken

Klik op het lint op GEGEVENS > gegevensvalidatie. Stel in het dialoogvenster Toestaan voorlijst in. Klik in Bron,typ de tekst of getallen (gescheiden door komma's, voor een lijst met komma's) die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik op OK.

Hoe werkt Subtotaal Excel?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, aangezien de specifieke uitvoeringsdetails kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte versie van Excel en de specifieke subtotaalfunctie die wordt gebruikt. In het algemeen werkt de Subtotaal-functie in Excel echter zo dat de gebruiker een bepaalde kolom of een bepaald cellenbereik kan specificeren waarvoor een subtotaal moet worden berekend, en vervolgens een aantal opties heeft voor de manier waarop dat subtotaal moet worden berekend. De gebruiker kan bijvoorbeeld aangeven dat het subtotaal de som moet zijn van alle waarden in de opgegeven kolom, het gemiddelde van alle waarden in de kolom, of de telling van alle waarden in de kolom. Bovendien kan de gebruiker aangeven of het subtotaal moet worden berekend met of zonder verborgen rijen of cellen. Hoe maak je een kader? Er is niet één antwoord op deze vraag, want er zijn veel verschillende manieren om een kozijn te maken. Enkele veel voorkomende methoden zijn het gebruik van een bouwpakket, dat alle benodigde onderdelen en instructies bevat; een frame vanaf nul opbouwen met houtbewerkingsgereedschap; of het gebruik van een framebouwmal, een gespecialiseerd gereedschap dat helpt bij het maken van een frame met consistente afmetingen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel karakters is mijn tekst?

Word of LibreOffice kan worden gebruikt om uw document te openen. De Teken Teller kan worden gebruikt om het aantal tekens in een document te tellen.

Bovendien, hoe maak je een afbeelding groter in indesign?

Gebruik het selectiegereedschap om objecten te verplaatsen, te roteren, te vergroten of te verkleinen. Selecteer een object met het selectiegereedschap . Als u een afbeelding binnen een kader wilt transformeren, klikt u op de inhoudgrijper die wordt weergegeven wanneer u de aanwijzer boven een afbeelding plaatst. Dienovereenkomstig, hoe maak je vormen in indesign? Een vorm voor een plaatsaanduiding tekenen

  1. Selecteer in de toolset de tool Ovaalkader , Rechthoekkader of Veelhoekkader .
  2. Sleep in het documentvenster om een pad of kader te maken. Houd tijdens het slepen de toets Shift ingedrukt als u de breedte en hoogte van het kader wilt beperken.

Hoe kan ik tekst rond laten lopen?

Een bestaande tekst omzetten in een boog, kan ook:

  1. Selecteer een stuk tekst in een Word-document.
  2. Klik op het tabblad Invoegen.
  3. Klik op Tekst > WordArt of WordArt en kies de gewenste stijl.
  4. Klik hierin op Teksteffecten. .
  5. Klik op Transformeren.
  6. Klik op Boog.
  7. Klik naast het kader om de bewerking definitief te maken.
Dienovereenkomstig, hoe maak je tekst rond in indesign? Er is geen ingebouwde functie om tekst rond te maken in InDesign, maar er zijn een paar workarounds waarmee je een soortgelijk effect kunt bereiken. Eén methode is om een rond tekstkader te maken, dan je tekst in het kader te typen en de voorloop (regelafstand) aan te passen tot de tekst goed in het kader past. Een andere methode is om een gewoon tekstkader te maken en vervolgens met het gereedschap Pathfinder een cirkelvormig uitknipmasker te maken. Dit maskeert de delen van de tekst die buiten de cirkel vallen, zodat de tekst rond lijkt.

Hoe maak je een pad InDesign?

Om in InDesign een pad te maken, moet je het pengereedschap gebruiken. Met het pengereedschap geselecteerd, klik en sleep je op het tekenbord om ankerpunten te maken. Om een curve te maken, klik en sleep je op het ankerpunt om handvatten te creëren. Blijf klikken en slepen om meer ankerpunten en krommen te maken. Klik op het eerste ankerpunt om het pad te sluiten.

Door Sy

Vergelijkbare artikelen

Hoe inloggen op IPTV? :: Wat is een MVA paneel?
Handige links