Huis > I > Is Google Translate App Gratis?

Is Google Translate app gratis?

Google Translate is een gratis online vertaaldienst. Je kunt Google Translate gebruiken via je browser of de app. Dankzij Google Translate vertaal je (handgeschreven) tekst, foto's en spraak in meer dan honderd talen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Trouwens, hoe kan je vertalen?

Webpagina's vertalen in Chrome

Open Chrome op je computer. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. Klik bovenaan op Vertalen. Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.
Hoe zeg je uitspraak in het Engels? judgment zelfst. nw.

De verweerder wacht op de uitspraak van het hof. The defendant is waiting for the court's judgment.

Wat is een goede gratis vertaal app?

Er zijn veel verschillende gratis vertaal-apps beschikbaar, en de beste voor u kan afhangen van uw specifieke behoeften. Enkele populaire gratis vertaalapps zijn Google Translate, Microsoft Translator en Yandex.Translate. Deze apps kunnen worden gebruikt om tekst, spraak en afbeeldingen te vertalen, en ze hebben allemaal functies waarmee u uw vertalingen kunt aanpassen. Met Google Translate kunt u bijvoorbeeld de doeltaal, de brontaal en de vertaalrichting kiezen. Met Microsoft Translator kunt u talen downloaden voor offline gebruik en met Yandex.Translate kunt u uw favoriete vertalingen opslaan. Welke Vertaalsite is het beste? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste vertaalsite voor u afhangt van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele populaire vertaalsites zijn Google Translate, Bing Translate en Yandex Translate. Deze sites bieden allemaal verschillende functies en voordelen, dus het is belangrijk om de tijd te nemen om elke site te verkennen om te zien welke het beste bij u past.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Trouwens, wat kost google translate?

Google Translate is a neural machine translation tool for translating text, documents & websites from one language to another, for free. Hoe zet ik Google Translate aan? Ook handig: de app geeft aan hoe iets moet worden uitgesproken.

  1. Open de app Translate.
  2. Tik zonodig op Beginscherm.
  3. Geef linksboven in welke taal u tekst invoert.
  4. Blader door de lijst met talen en tik op een taal.
  5. Geef op dezelfde manier rechtsboven aan naar welke taal vertaald moet worden.

Hoe zet je Google Translate aan?

Vertaling in- of uitschakelen

  1. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen.
  3. Tik op Talen.
  4. Zet onder Vertaalinstellingen de optie Aanbieden om pagina's in andere talen naar Google Translate te sturen aan of uit.
Hoe kan ik vertalen op Facebook? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien de beste manier om te vertalen op Facebook kan variëren afhankelijk van de specifieke context en situatie. Enkele tips voor het effectief vertalen op Facebook zouden echter kunnen zijn:
1. Gebruik de ingebouwde vertaalfuncties van Facebook.
Facebook biedt automatische vertaling voor berichten en commentaren in meer dan 60 talen. Om deze functie te gebruiken, klik je gewoon op het uitklapmenu naast de knop "Vind ik leuk" op een bericht of commentaar, en selecteer je "Zie vertaling."
2. Gebruik een vertaaltool van derden.
Als u iets op Facebook moet vertalen dat nog niet beschikbaar is in de ingebouwde vertaalfunctie van Facebook, kunt u proberen een vertaaltool van derden te gebruiken, zoals Google Translate. Kopieer en plak gewoon de tekst die je wilt vertalen in de tool en selecteer de gewenste taal.
3. Vraag hulp aan tweetalige vrienden.
Als u niet zeker weet hoe u iets op Facebook moet vertalen, of als u de nauwkeurigheid van een vertaling dubbel wilt controleren, kunt u altijd hulp vragen aan tweetalige vrienden. U kunt een bericht plaatsen in een taalspecifieke Facebook-groep, of gewoon een privébericht sturen naar een vriend die de taal spreekt die u probeert te vertalen.

Waarom vertaalt Google niet meer?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom Google translate niet werkt zoals bedoeld. Eén mogelijkheid is dat de brontekst een indeling heeft die Google translate niet ondersteunt. Een andere mogelijkheid is dat de brontekst in een taal is die Google translate niet ondersteunt. Ten slotte is het ook mogelijk dat er iets mis is met de vertaaldienst van Google zelf. Als u dit probleem ondervindt, raden wij u aan rechtstreeks contact op te nemen met Google voor ondersteuning.

Door Viole

Vergelijkbare artikelen

Waar is Portugal Turkije te zien? :: Hoe kan het ISS blijven bewegen?
Handige links