Huis > W > Waar Is Portugal Turkije Te Zien?

Waar is Portugal Turkije te zien?

De wedstrijd wordt live uitgezonden op TV. De wedstrijd is in z'n geheel te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap is om 20:45 uur (Nederlandse tijd. Portugal – Turkije wordt gespeeld in Portugal in het Do Dragāo Stadion in Porto.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Welke zender Italie Spanje?

Waar kan ik Italië-Spanje zien op televisie? De wedstrijd is te zien via Ziggo Sport (kanaal 14) en de uitzending begint om 20.15 uur. Veel kijkplezier! Hoeveel staat Italie Turkije?

TeamsPtn
1ITA9
2WAL4
3SUI4
4TUR0

Waar werd Italie Turkije gespeeld?

De wedstrijd Italië-Turkije werd gespeeld in het Stadio Olimpico in Rome, Italië op 17 november 2013. Dienovereenkomstig, waar kan je portugal kijken? Portugal is te zien op verschillende kanalen, waaronder ESPN, Fox Soccer en beIN Sports.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, waar kan je wk kwalificatie kijken?

Op welke zender kan ik de WK Kwalificatie live kijken? Je kunt de WK Kwalificatie 2022 live volgen op NPO 1. Waar wordt Belgie Italië uitgezonden? De stream van België-Italië is te vinden op de website van de NOS en op de NOS-app. Ook is er vanuit Nederland een gratis stream op de site van NPO Start te bekijken van België-Italië. Wie de NPO Start-app gebruikt, kan daarmee per stream ook in overige EU-landen live naar de duels van de Rode Duivels te kijken.

Welke zender zendt voetbal uit?

De publieke omroep zendt de wedstrijden van het Nederlands elftal uit via NPO / NOS. De live uitzendingen met de duels van het nationale voetbalelftal zijn te bekijken op NPO 1 en NPO 3 (NPO Zapp). En nog een vraag, waar kijk je nations league? Het antwoord op deze vraag is dat je de Nations League op veel verschillende kanalen kunt bekijken, afhankelijk van waar je woont. In de Verenigde Staten kun je het kijken op ESPN+, terwijl je het in het Verenigd Koninkrijk kunt bekijken op Sky Sports. Er zijn ook een aantal andere kanalen die de Nations League tonen, dus je zou er een moeten kunnen vinden die in jouw land beschikbaar is.

Hoeveel heeft Italië gewonnen?

Italië won het wereldkampioenschap voetbal 2006 door in de finale Frankrijk met 5-3 op strafschoppen te verslaan, nadat de wedstrijd na extra tijd in 1-1 was geëindigd.

Door Halley Greenly

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel wedstrijden is Italie ongeslagen? :: Is Google Translate app gratis?
Handige links