Huis > H > Hoe Nieuwste Versie Itunes Downloaden?

Hoe nieuwste versie iTunes downloaden?

Als u iTunes hebt gedownload van de website van Apple

Open iTunes. In de menubalk bovenaan het iTunes-venster selecteert u 'Help' > 'Zoeken naar updates'. Volg de aanwijzingen om de nieuwste versie te installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kom ik in mijn iTunes account?

Aanmelden bij de iTunes Store

  1. Kies 'Account' > 'Aanmelden' in iTunes op je pc.
  2. Voer een van de volgende stappen uit: Aanmelden met je Apple ID: Voer je Apple ID en wachtwoord in en klik op 'Volgende'. Een Apple ID aanmaken: Klik op 'Nieuwe Apple ID aanmaken' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Is iTunes gratis? iTunes werkt als een bibliotheek voor al je multimedia en geeft een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan. Het programma is gratis beschikbaar via de site van Apple. Hier kun je iTunes downloaden voor zowel Windows als Mac.

Hoe werkt iTunes op de pc?

Als u iTunes op uw pc opent, ziet u een bibliotheek met alle muziek, films en tv-programma's die u hebt gekocht, gedownload of geript. U kunt deze bibliotheek doorzoeken op artiest, album, nummer of genre. Als je een iOS-apparaat hebt, kun je daar ook je muziek, films en tv-programma's mee synchroniseren.
iTunes op uw pc kan ook worden gebruikt om muziek, films en tv-programma's in de iTunes Store te kopen. Als je iets in de iTunes Store koopt, wordt het naar je pc gedownload. U kunt het dan synchroniseren met uw iOS-apparaat, of het op uw pc beluisteren of bekijken. Trouwens, welke itunes moet ik downloaden? De laatste versie van iTunes kan worden gedownload van de Apple website. Als u een Windows-pc hebt, kunt u iTunes voor Windows downloaden. Heeft u een Mac, dan kunt u iTunes voor Mac downloaden.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Wat is de opvolger van iTunes?

De directe opvolger van iTunes is de nieuwe Muziek app voor Mac. Net zoals de iOS versie staat vooral Apple Music centraal, maar het is niet verplicht om een abonnement te hebben om de applicatie te gebruiken. Daarvan, is itunes nog beschikbaar? Na achttien jaar komt iTunes aan z'n einde. Het programma was al langer een doorn in het oog voor veel gebruikers, die zeiden dat het programma onhandig en plomp was geworden. Daarom besliste Apple om de logge app op te splitsen. Binnenkort kan je voor alle media terecht in Apple Music, Apple Podcasts en Apple TV.

Waarom kan ik geen iTunes downloaden?

Open een webbrowser en ga naar een website. Als de internetverbinding functioneert, doet zich mogelijk een probleem voor met de iTunes Store. Bezoek de iTunes Store later nogmaals. Controleer of de datum, tijd en tijdzone van de computer goed zijn ingesteld. Waarom zie ik mijn iPhone niet in iTunes? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw iPhone niet ziet in iTunes. Eén reden kan zijn dat je je computer geen toestemming hebt gegeven voor toegang tot je iPhone. Om dit te doen, open iTunes en ga naar het voorkeurenmenu. Onder het tabblad Apparaten vinkt u het vakje "Voorkom dat iPods, iPhones en iPads automatisch synchroniseren" aan.
Een andere mogelijke reden kan zijn dat je op je iPhone beperkingen voor iOS-apparaten hebt ingesteld. Om dit te controleren ga je naar de Instellingen-app op je iPhone en tik je op het tabblad Algemeen. Tik op de optie Beperkingen en voer je wachtwoord in. Zorg ervoor dat de optie voor "iTunes" is ingeschakeld.
Als geen van deze oplossingen werkt, is er mogelijk een probleem met je USB-kabel of met de poort die je gebruikt om je iPhone op je computer aan te sluiten. Probeer een andere USB-kabel of een andere USB-poort te gebruiken.

Wat dit betreft, waar vind ik itunes op mijn pc?

iTunes is een mediaspeler, mediabibliotheek en applicatie voor het beheer van mobiele apparaten, ontwikkeld door Apple Inc. Het wordt gebruikt voor het afspelen, downloaden en organiseren van digitale downloads van muziek en video op pc's met de besturingssystemen macOS en Microsoft Windows. De iTunes Store is ook beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod Touch.
iTunes kan worden gedownload van de Apple website.

Door Hester Stefford

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je iPhone met iTunes? :: Hoeveel wedstrijden is Italie ongeslagen?
Handige links