Huis > H > Hoe Verbind Je Iphone Met Itunes?

Hoe verbind je iPhone met iTunes?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, wat kost itunes?

Wat kost het? Het individuele abonnement kost € 14,95 per maand en het gezinsabonnement € 19,95 per maand. Bovendien, wat kost een abonnement op itunes match? Een abonnement op iTunes Match kost €25 per jaar (± €2,08 per maand).

Men kan zich ook afvragen: is itunes ook voor android?

Nee, iTunes is niet voor Android. Android toestellen hebben hun eigen muziekspeler, Google Play Music. Hoe moet je iTunes kaart gebruiken? iTunes-kaarten kunnen worden gebruikt om muziek, films, apps en boeken te kopen in de iTunes Store, App Store en iBooks Store. Om een iTunes-kaart te gebruiken, moet u deze op uw computer of iOS-apparaat inwisselen.
Om uw iTunes-kaart op uw computer in te wisselen, opent u iTunes en gaat u naar de iTunes Store. Klik op "Inwisselen" in de rechter zijbalk en voer uw code in.
Om uw iTunes-kaart op uw iOS-apparaat in te wisselen, opent u de App Store, iBooks Store of iTunes Store-app. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek. Tik op "Cadeaubon of code inwisselen". Als je een iPhone gebruikt, moet je mogelijk je Apple ID-wachtwoord invoeren. Voer je code in en tik op "Inwisselen".

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Welke app voor iTunes?

De Apple Music-app is dé plek om uw muziekbibliotheek te beheren en ernaar te luisteren. En als een Apple Music-abonnement hebt, kunt u miljoenen nummers streamen, nieuwe muziek ontdekken om aan uw verzameling toe te voegen en toegang krijgen tot uw muziekbibliotheek op uw andere apparaten. Hoe Synchroniseer ik mijn Apple apparaten? Ga op je computer naar iTunes, selecteer het apparaat in kwestie en klik op Overzicht. Ga naar Opties, zet een vinkje bij Synchroniseer deze [apparaat] via Wi-Fi en bevestig je keuze door op Pad toe of Synchroniseer te drukken. Voortaan kun je vanaf je computer of iOS apparaat de synchronisatie in gang zetten.

Waar zet iTunes de reservekopie neer?

iTunes slaat de back-ups van mobiele apparaten altijd op in %AppData%\ Apple Computer\MobileSync, en dat kun je inderdaad niet wijzigen bij de instellingen van iTunes. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je iphone is geblokkeerd en je moet verbinden met itunes? Als uw iPhone vergrendeld is en u moet verbinding maken met iTunes, moet u eerst uw iPhone ontgrendelen. Hiervoor moet u uw wachtwoord invoeren. Zodra u uw iPhone hebt ontgrendeld, kunt u deze vervolgens aansluiten op uw computer en iTunes starten. Zodra iTunes is geopend, kunt u toegang krijgen tot de inhoud van uw iPhone en deze synchroniseren met uw computer.

Kan iTunes op Windows?

iTunes is een mediaspeler, mediabibliotheek, online radiozender en applicatie voor het beheer van mobiele apparaten, ontwikkeld door Apple Inc. Het wordt gebruikt voor het afspelen, downloaden en organiseren van digitale downloads van muziek en video (en andere soorten media die beschikbaar zijn in de iTunes Store) op pc's met de besturingssystemen macOS en Microsoft Windows. De iTunes Store is ook beschikbaar op de iPhone, iPad en iPod Touch.
iTunes kan worden gedownload van de Apple website. De nieuwste versie van iTunes vanaf augustus 2020 is 12.10.10.3 en is compatibel met Windows 7 of hoger.

Door Jacinthe

Vergelijkbare artikelen

Kan iTunes op Windows? :: Hoe nieuwste versie iTunes downloaden?
Handige links