Huis > H > Hoe Playlist Verwijderen?

Hoe playlist verwijderen?

Een playlist verwijderen

  1. Ga naar een van je playlists.
  2. Klik op het menu .
  3. Selecteer Playlist verwijderen .
  4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je de playlist wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Mensen vragen ook: hoe haal je verwijderde video's terug iphone?

Verwijderde foto's of video's terugzetten:

  1. Open Foto's en tik op het tabblad 'Albums'.
  2. Scrol omlaag, tik op het album 'Recent verwijderd' en tik vervolgens op 'Selecteer'.
  3. Tik op de foto of video die u wilt bewaren of tik op 'Zet alles terug'.
  4. Tik opnieuw op 'Zet terug' om te bevestigen.
Waar vind ik recent verwijderd? Als je een item hebt verwijderd en dit wilt terugzetten, kijk je in de prullenbak of het item daar staat.
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen.

Kan geen video verwijderen iPhone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een video niet van uw iPhone kunt verwijderen. Een mogelijkheid is dat de video deel uitmaakt van een beschermd album, zoals het onlangs verwijderde album. Als dit het geval is, kunt u de video niet verwijderen, tenzij u eerst het hele album verwijdert. Een andere mogelijkheid is dat de video is gesynchroniseerd vanuit iTunes en u geen toestemming hebt om deze te verwijderen. Als dit het geval is, moet u uw iPhone aansluiten op uw computer en de video uit iTunes verwijderen. Ten slotte is het ook mogelijk dat er een probleem is met de video zelf, in welk geval u deze niet kunt verwijderen. Trouwens, waar is de delete knop op een mac? De delete-knop op een mac bevindt zich op het toetsenbord. Om een bestand te verwijderen, kunt u op de delete-toets op het toetsenbord drukken, of u kunt naar het bestandsmenu gaan en "verwijderen" selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe kan ik mijn Mac opschonen?

Aan de slag met Apple Mac opschonen

  1. Tip 1. Verwijder onnodige apps.
  2. Tip 2. Verwijder downloads.
  3. Tip 3. Leeg de Prullenmand.
  4. Tip 4. Leeg het cache geheugen.
Daarvan, hoe forceer je een stop mac? Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.)

Hoe krijg je muziek op je iPhone zonder iTunes?

Met PhoneTrans. Met PhoneTrans kunnen we muziek en andere gegevens naar de iPhone overbrengen zonder iTunes. Het is een intuïtieve applicatie en heel eenvoudig te gebruiken, maar je moet wel een computer gebruiken. Hoe kan je gratis muziek downloaden? De eerste stap is het vinden van een website die gratis muziekdownloads aanbiedt. Zodra u een website hebt gevonden, moet u een account aanmaken. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je inloggen en krijg je toegang tot de gratis muziekbibliotheek van de website. Hier kun je zoeken naar het nummer of de artiest die je wilt downloaden, en vervolgens op de knop "Downloaden" klikken.

Hoe zet je muziek in een map?

Om muziek in een map te plaatsen, moet u eerst een nieuwe map op uw computer aanmaken. Open vervolgens de muziekbestanden die u aan de nieuwe map wilt toevoegen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op elk bestand en kies "Openen met". Kies het programma dat u wilt gebruiken om het bestand te openen, zoals iTunes of Windows Media Player. Zodra de bestanden geopend zijn, gaat u naar het menu Bestand en kiest u "Opslaan als". In het dialoogvenster "Opslaan als" navigeert u naar de nieuwe map die u hebt gemaakt en klikt u op "Opslaan".

Door Sparke

Vergelijkbare artikelen

Heb ik de laatste versie van iTunes? :: Hoe verwijder ik boeken uit mijn bibliotheek?
Handige links