Huis > H > Heb Ik De Laatste Versie Van Itunes?

Heb ik de laatste versie van iTunes?

U kunt uw versie bijwerken naar de nieuwste versie van iTunes (tot en met iTunes 12.8). Open de App Store op de Mac. Klik bovenaan het App Store-venster op 'Updates'. Als er updates voor iTunes beschikbaar zijn, klikt u op 'Installeer'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Hoe herstel je je iPhone via iTunes?

De fabrieksinstellingen van je iPhone, iPad of iPod touch herstellen in iTunes op de pc

  1. Sluit het apparaat aan op de computer.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op de knop 'Herstellen' en volg de aanwijzingen op het scherm.
Dus, waarom werkt itunes niet meer? Na achttien jaar komt iTunes aan z'n einde. Het programma was al langer een doorn in het oog voor veel gebruikers, die zeiden dat het programma onhandig en plomp was geworden. Daarom besliste Apple om de logge app op te splitsen. Binnenkort kan je voor alle media terecht in Apple Music, Apple Podcasts en Apple TV.

Dit in overweging nemend, waarom mislukt update iphone?

Wanneer u uw iPhone bijwerkt, wordt een nieuwe versie van de iOS-software gedownload en op uw apparaat geïnstalleerd. Als er echter een probleem is met de software of uw apparaat, kan de update mislukken.
Enkele veel voorkomende redenen waarom updates mislukken zijn:
- Je iPhone is niet verbonden met het internet
- Er is niet genoeg opslagruimte op je iPhone
- De software op je iPhone is verouderd
- Er is een probleem met de iOS software
- Er is een probleem met je iPhone Hoe lang duurt herstellen iPhone via iTunes? Het kan enkele minuten tot meer dan een uur duren, afhankelijk van de grootte van de back-up, de snelheid van uw internetverbinding en andere factoren.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik zien welke versie itunes ik heb?

Ga op een van de volgende manieren te werk in iTunes op je pc: Handmatig controleren of er een nieuwe versie van iTunes beschikbaar is: Kies 'Help' > 'Zoeken naar updates'. Trouwens, wat is de opvolger van itunes? De directe opvolger van iTunes is de nieuwe Muziek app voor Mac. Net zoals de iOS versie staat vooral Apple Music centraal, maar het is niet verplicht om een abonnement te hebben om de applicatie te gebruiken.

Waar staat iTunes op mijn pc?

Ga naar de map 'iTunes' (standaard in de map 'Muziek' op je pc) en sleep de map naar het iTunes-venster. De nummers worden nu weer in de bibliotheek weergegeven. Als het bestand 'iTunes Library' zich in deze map bevindt, zijn ook je oorspronkelijke afspeellijsten zichtbaar. Dienovereenkomstig, waarom zie ik mijn iphone niet in itunes? Als u uw iPhone niet in iTunes ziet, kan dat komen doordat:
Je hebt de laatste versie van iTunes op je computer geïnstalleerd, maar niet de laatste versie van de iPhone-software. Om te zien of er een software-update voor uw iPhone is, sluit u uw iPhone aan op uw computer en klikt u vervolgens op de iPhone-knop > Overzicht > Controleren op update.
Uw iPhone staat in herstelmodus. Als uw iPhone in herstelmodus staat, ziet u hem niet in iTunes. Om uw iPhone uit de herstelmodus te halen, sluit u uw iPhone aan op uw computer en volgt u de instructies op het iPhone-scherm.
Uw iPhone is losgekoppeld. Zorg ervoor dat de USB-kabel die u gebruikt om uw iPhone aan te sluiten op uw computer is aangesloten op de USB-poort van uw computer, en niet op een USB-hub.

Hoe haal je iPhone uit Bootloop?

Er zijn een paar manieren om je iPhone uit een bootloop te halen. Eén manier is om je toestel gewoon geforceerd opnieuw op te starten. Om dit te doen houdt u de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt totdat u het Apple-logo ziet. Een andere manier is om te proberen uw toestel te herstellen vanaf een eerdere back-up met behulp van iTunes. Als je geen back-up hebt, kun je proberen je toestel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Door Lenhart

Vergelijkbare artikelen

Waar kun je iTunes kaart kopen? :: Hoe playlist verwijderen?
Handige links