Huis > H > Hoe Kan Je Twee Airpods Koppelen?

Hoe kan je twee AirPods koppelen?

Twee paar AirPods verbinden met één iPhone of iPad

  1. Ga naar het startscherm op je iPhone of iPad.
  2. Open de behuizing van uw AirPods of AirPods Pro / Haal uw AirPods Max uit hun Smart Case en houd deze binnen 60 seconden bij uw apparaat.
  3. Er verschijnt een setup-animatie.
  4. Tik op 'Verbinden'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Daarvan, hoe kan je bluetooth op je pc zetten?

Schakel Bluetooth in of uit in Windows

  1. Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens Instellingen > Apparaten > Bluetooth & andere apparaten.
  2. Selecteer de Bluetooth schakelknop om deze in of uit te schakelen.
Trouwens, wat moet je doen als je airpods zacht geluid geven? Als je AirPods te zacht klinken, is de eerste stap natuurlijk om te kijken of het geluidsvolume misschien heel laag staat. Ook is het goed om te kijken of er überhaupt verbinding is met je AirPods. Hoor je helemaal niets, probeer dan eens een andere app, bijvoorbeeld Spotify.

Hoe laat je je AirPods harder klinken?

Er is geen echte manier om AirPods harder te laten klinken. Het volume wordt ingesteld door de hardware en kan niet worden gewijzigd. De beste manier om ze luider te laten klinken is om een externe luidspreker of koptelefoon te gebruiken. Dienovereenkomstig, waar moet je dubbel tikken op airpods? Er is geen "double tap" functie op AirPods.

Gerelateerde artikelen

Kan je twee boxen met elkaar verbinden?

De PartyUp app heeft de mogelijkheid om meer dan één speaker aan te sluiten. De PartyUp app is een nieuwe gratis app-functie van Ultimate Ears. De nieuwe functie maakt het mogelijk om naar muziek te luisteren via meer dan één speaker.

Dienovereenkomstig, hoe reset ik mijn airpods?

Druk en houd de knop op de achterkant van de case minstens 15 seconden ingedrukt. Het lampje in de case tussen de AirPods zal wit moeten branden en dan ambergeel knipperen, wat aangeeft dat de AirPods zijn gereset. (Als u een draadloze oplaadcase hebt, bevindt dit lampje zich aan de voorkant van de case). Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als je je airpods reset? Het lampje van de oplaadcase zal nu eerst oranje knipperen, zodra deze wit knippert zijn de AirPods hersteld (reset). Dit houdt in dat alle verbindingen worden verbroken. Sluit de case en open deze weer opnieuw, je zal merken dat je de Pods weer opnieuw moet koppelen.

Waarom knipperen mijn AirPods?

Als het lampje wit knippert, kunnen uw AirPods worden geconfigureerd met een van uw apparaten. Als het lampje oranje knippert, moet u de AirPods mogelijk opnieuw configureren. Hoe koppel je draadloze oordopjes? Om draadloze oordopjes te koppelen, moet je ze eerst aanzetten. Vervolgens druk je op de knop van één van de oordopjes (meestal de linkerkant) voor ongeveer drie seconden. De oordopjes zijn dan in koppelmodus en je ziet een knipperende rode of blauwe LED-indicator.
Open dan het Bluetooth-menu op je telefoon en zoek naar de oordopjes. Selecteer de oordopjes in het menu en volg de instructies op het scherm om de koppeling te voltooien.

Dit in overweging nemend, waarom werken mijn oortjes niet in mijn laptop?

Er zijn een aantal redenen waarom je oortjes niet werken in je laptop. Allereerst moet je ervoor zorgen dat de oortjes zijn aangesloten op de juiste poort. Veel laptops hebben twee audio-aansluitingen: een voor microfoon en een voor hoofdtelefoon. Als je oortjes zijn aangesloten op de microfoonpoort, zullen ze niet werken. Zorg ervoor dat ze op de hoofdtelefoonpoort zitten.
Als je oortjes nog steeds niet werken na het aansluiten op de juiste poort, moet je kijken of ze zijn ingeschakeld in het geluidsbeheer van je laptop. Veel laptops hebben een standaardinstelling waarin de oortjes uitgeschakeld zijn. Je kunt dit controleren in de geluidsinstellingen van je laptop. Als je oortjes nog steeds niet werken, kan het zijn dat ze kapot zijn of dat er een probleem is met de drivers.

Door Kosey Gasperi

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je AirPods in je oren? :: Waarom kan ik mijn AirPods niet verbinden met laptop?
Handige links