Huis > W > Waarom Kan Ik Mijn Airpods Niet Verbinden Met Laptop?

Waarom kan ik mijn AirPods niet verbinden met laptop?

Als u geen verbinding kunt maken met uw Mac

Zorg ervoor dat u een Mac hebt met de nieuwste versie van macOS. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen. Om ervoor te zorgen dat Bluetooth is ingeschakeld, kiest u het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Bluetooth'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Bovendien, kun je je airpods verbinden met je laptop?

AirPods koppelen met andere apparaten zoals Android en Windows. Via een doodgewone bluetooth-verbinding kun je de AirPods ook koppelen aan andere apparaten die bluetooth ondersteunen. Zo kun je Apple's draadloze headset ook gebruiken op een Windows laptop, PC, Android smartphone, autoradio en meer. Daarvan, kan je apple airpods verbinden met hp laptop? Het verbinden van Apple AirPods aan een laptop

Zet het vinkje aan onder Bluetooth. Klik op Bluetooth- of ander apparaat toevoegen. Kies als type apparaat voor de optie Bluetooth. Open het doosje van uw AirPods, en druk op het knopje totdat hij wit knippert.

Daarvan, hoe zet je airpods zachter laptop?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van de specifieke laptop en het airpod-model in kwestie. In het algemeen kunt u echter de volgende stappen proberen:
1. Controleer de documentatie voor uw specifieke laptop en airpods-model om te zien of er specifieke instructies zijn voor het inschakelen van deze functie.
2. Als er geen specifieke instructies zijn, kunt u proberen de airpods via de Bluetooth-verbinding met de laptop te verbinden en vervolgens de volume-instellingen op de laptop aan te passen.
3. U kunt ook proberen de airpods zelf aan te passen als ze functies voor volumeregeling hebben.
4. Als al het andere faalt, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning voor uw laptop of airpods-model om te zien of ze aanvullend advies kunnen geven. Wat moet ik doen als mijn AirPods niet verbinden? Als je AirPods geen verbinding maken, is het eerste wat je moet doen het batterijniveau van je AirPods en je iPhone controleren. Als het batterijniveau van je AirPods of je iPhone laag is, laad je beide apparaten minstens 30 minuten op voordat je opnieuw probeert verbinding te maken.
Als je AirPods en iPhone allebei volledig zijn opgeladen en je AirPods nog steeds geen verbinding maken, is het volgende wat je moet doen je AirPods resetten. Om je AirPods te resetten, doe je ze in hun oplaaddoosje en houd je de instelknop aan de achterkant van het hoesje minstens 15 seconden ingedrukt totdat het statuslampje aan de voorkant van het hoesje wit knippert. Zodra je AirPods zijn gereset, moeten ze verbinding maken met je iPhone.
Als het resetten van je AirPods niet werkt, is het volgende wat je moet doen controleren op updates. Open hiervoor de app Instellingen op je iPhone en tik op Algemeen > Over. Als er een update beschikbaar is voor je AirPods, zie je een optie om ze bij te werken.
Als je al het bovenstaande hebt geprobeerd en je AirPods nog steeds geen verbinding maken, moet je mogelijk contact opnemen met Apple voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen kan geen verbinding maken met airpods?

Als mijn AirPods niet met mijn telefoon willen verbinden, kan het aan de bluetooth instellingen van mijn Apple iPhone liggen.

  • Ik ga naar de instellingen van mijn iPhone en tik op 'Bluetooth'.
  • Dan kies ik naast Apple AirPods het 'i' icoon en tik 'Vergeet dit apparaat' aan.
Men kan zich ook afvragen: hoe draadloze oortjes verbinden met laptop? Een apparaat Bluetooth koppelen
  1. Zet uw Bluetooth-apparaat aan en zorg dat het kan worden gevonden.
  2. Selecteer op uw pc Start >Instellingen > Bluetooth &apparaten> Apparaat toevoegen> Bluetooth.
  3. Kies het Bluetooth apparaat, volg aanvullende instructies als deze worden weergegeven en selecteer vervolgens Klaar.

Je kunt ook vragen kan je je airpods verbinden met je chromebook?

AirPods maakt verbinding en werkt prima op een Chromebook. Ja, AirPods zijn ontworpen met Apple-producten in het achterhoofd, dingen als de iPhone en Apple's Mac-computers, maar ze kunnen worden gecombineerd met vrijwel elke andere technologie, zolang deze maar Bluetooth heeft. Kan je 2 AirPods verbinden met 1 macbook? Yes, you can connect 2 AirPods to 1 macbook. You can do this by using the AirPods Pro's built-in Bluetooth connection.

Hoe verbind je je AirPods met je PlayStation?

Om je AirPods te koppelen aan je PlayStation, volg je de volgende stappen:
1. Zorg ervoor dat je AirPods zijn opgeladen en dat je PlayStation is aangesloten op het internet.
2. Open de instellingen op je PlayStation.
3. Ga naar de optie 'Bluetooth-instellingen'.
4. Selecteer 'Bluetooth inschakelen'.
5. Je ziet nu een lijst met alle beschikbare Bluetooth-apparaten. Selecteer je AirPods uit de lijst.
6. Je AirPods zijn nu gekoppeld aan je PlayStation en je kunt ze gebruiken om audio te luisteren tijdens het spelen.

Door Gayel Cassis

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je twee AirPods koppelen? :: Hoe verbind je 2 paar AirPods met 1 telefoon?
Handige links