Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Apple Watch Vastloopt?

Wat moet je doen als je Apple Watch vastloopt?

Als u een Apple Watch geforceerd opnieuw wilt opstarten, houdt u de zijknop en de Digital Crown minstens tien seconden tegelijk ingedrukt. Zodra u het Apple logo ziet, kunt u ze weer loslaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe koppel ik mijn Apple Watch los?

Open de Watch-app op uw iPhone en tik op het tabblad 'Mijn Watch'. Tik op 'Alle Apple Watches' bovenaan het scherm. Tik op de infoknop naast de naam van uw Watch. Tik op 'Koppel Apple Watch los' en tik vervolgens nogmaals op de knop 'Verwijder koppeling' om te bevestigen. Kan niet omhoog vegen Apple Watch? De volgende mogelijke oplossing is een harde reset. Ook als je Apple Watch niet meer reageert, biedt een harde reset mogelijk uitkomst. Druk de Digital Crown en zijknop tegelijkertijd in. Houd de knoppen vast tot het Apple logo verschijnt.

Wat moet je doen als je je Apple Watch code niet meer weet?

Als je je Apple Watch-code niet meer weet, moet je proberen je Apple Watch te resetten. Houd hiervoor de zijknop en de digitale kroon tegelijkertijd ongeveer 10 seconden ingedrukt. Hierdoor start de Apple Watch opnieuw op en kunt u hopelijk uw code invoeren. Hoe zet je slaapstand uit op Apple Watch? Om de slaapstand op uw Apple Watch uit te schakelen, gaat u naar de Watch-app op uw iPhone en tikt u op het tabblad "Mijn horloge". Scroll naar beneden naar het gedeelte "Algemeen" en tik op "Wekscherm". Tik op de schakelaar naast "Wake for 70 Seconds" om het uit te schakelen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Trouwens, waarom kan ik mijn apple watch niet updaten?

Als de update niet wordt gestart, opent u de Watch-app op uw iPhone, tikt u op 'Algemeen' > 'Gebruik' > 'Software-update' en verwijdert u het updatebestand. Nadat u het bestand hebt verwijderd, downloadt en installeert u watchOS opnieuw. Hoe ontkoppel je een Apple Watch zonder telefoon? Ook zonder je iPhone is het mogelijk om je Apple Watch te resetten.

  1. Ga hiervoor naar Instellingen op je Apple Watch;
  2. Tik op Algemeen;
  3. Veeg naar beneden en tik op 'Stel opnieuw in';
  4. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen';
  5. Vul eventueel je toegangscode in en kies onderaan voor 'Alles wissen'.

Hoe koppel je Apple Watch aan nieuwe telefoon?

Gebruik de stappen voor loskoppelen hieronder:

  1. Wis de Apple Watch.
  2. Configureer de nieuwe iPhone en log in bij iCloud.
  3. Open de Apple Watch-app op uw nieuwe iPhone en koppel uw Watch met uw nieuwe iPhone.
  4. Probeer een reservekopie terug te zetten.
  5. Volg de instructies op het scherm om de configuratie te voltooien.
Dus, kun je een apple watch gebruiken zonder iphone? Nee, een Apple Watch kan niet worden gebruikt zonder iPhone. Het vereist een iPhone 5s of later met iOS 8 of later.

Kan bedieningspaneel niet openen op Apple Watch?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u het bedieningspaneel op uw Apple Watch niet kunt openen. Controleer eerst of uw horloge is ingeschakeld en of het bedieningspaneel momenteel niet is geopend op uw iPhone. Als het bedieningspaneel op uw iPhone is geopend, moet u het sluiten om het op uw horloge te openen. Controleer ook of Niet storen is ingeschakeld op uw horloge. Als dat zo is, moet u het uitschakelen om het bedieningspaneel te kunnen openen. Zorg er ten slotte voor dat u de nieuwste software-update op uw horloge hebt geïnstalleerd. Als u het bedieningspaneel nog steeds niet kunt openen, neemt u contact op met Apple Support voor verdere hulp.

Door Langdon

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang gaat Apple Watch SE mee? :: Hoe krijg ik WhatsApp op mijn Apple Watch?
Handige links