Huis > H > Hoe Knip Ik Iets Uit Een Pdf?

Hoe knip ik iets uit een PDF?

U kunt pdf-pagina's knippen en apart opslaan

  1. Ga naar het menu 'Document'.
  2. Klik op 'Extract Pages...'.
  3. Geef nu uw paginabereik aan dat u wilt afzonderen van het origineel.
  4. Selecteer eventuele aanvullende opties en klik op 'OK'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is het om iets te laten 3D printen?

Hoeveel kost 3D-printen in Nederland? De prijs voor een cm3 is 0,10. Wij durven te zeggen dat wij de laagste prijs in Nederland hebben.

Bovendien, hoe kan je in een pdf knippen?

Een PDF-bestand splitsen:

  1. Open het PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies “Pagina's indelen” > “Splitsen”.
  3. Geef aan hoe je het bestand wilt splitsen in een of meer bestanden.
  4. Een naam geven en opslaan: Klik op “Uitvoeropties” om te bepalen waar je het bestand opslaat, welke naam het krijgt en hoe het wordt gesplitst.
Bovendien, waarom kan ik niet opslaan als pdf? Zoek Acrobat.exe in de lijst met onlangs geblokkeerde apps. Klik op het plusteken (+) om Acrobat aan de lijst met toegestane apps toe te voegen. Acrobat DC is nu toegevoegd aan de lijst met toegestane apps. U kunt nu PDF-bestanden opslaan in Acrobat DC.

Hoe kan ik een PDF-bestand opslaan in Word?

Er zijn twee manieren om een PDF-bestand in Word op te slaan. De eerste manier is om het PDF-bestand in Word te openen en vervolgens op het menu "Bestand" te klikken en "Opslaan als" te kiezen. De tweede manier is om het PDF-bestand in Word te openen en vervolgens op het menu "Bestand" te klikken en "Exporteren" te kiezen. Hoe stuur ik een PDF-bestand door? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de methode die u gebruikt om een PDF-bestand door te sturen hangt af van de software die u gebruikt om het bestand te bekijken. De meeste PDF-weergavesoftware biedt echter een manier om het bestand te delen of te verzenden via e-mail of een andere methode. In de Adobe Reader-software kunt u bijvoorbeeld klikken op het pictogram Delen in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens kiezen hoe u het bestand wilt verzenden. In het programma Voorbeeld op een Mac kunt u op de knop Delen in de rechterbovenhoek van het scherm klikken en in het uitklapmenu kiezen hoe u het bestand wilt delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik iets in favorieten in Windows 10?

Om een website aan de favorieten toe te voegen, opent u de website, klikt u op de knop met de ster rechtsboven om de site aan uw favorieten toe te voegen, en vervolgens selecteert u de werkbalk Favorieten onder de optie Maken in.

Hoe 1 blad uit pdf bestand halen?

Pagina's verwijderen met de opdracht Verwijderen

  1. Kies Tools > Pagina's indelen of kies Pagina's indelen in het rechterdeelvenster.
  2. Geef het paginabereik op dat u wilt verwijderen.
  3. Klik in de secundaire werkbalk op Pagina's verwijderen en klik op OK om te bevestigen.
Bovendien, hoe kan je een pdf bewerken? Hoe PDF-bestanden te bewerken:
  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Trouwens, hoe kopieer ik een tabel uit een pdf?

Klik met de rechtermuisknop op het document en kies Selectietool uit het pop-upmenu. Sleep de tool om tekst te selecteren, of klik om een afbeelding te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde item en kies Kopiëren. Hoe kan ik elke pagina als afzonderlijk document opslaan? Er zijn een paar manieren om dit te doen, afhankelijk van het programma dat u gebruikt.
In Microsoft Word kunt u naar het menu Bestand gaan en Opslaan als kiezen. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u de indeling waarin u het bestand wilt opslaan (bijvoorbeeld PDF of Word-document) en kiest u vervolgens een locatie om het bestand op te slaan. U kunt ook op de knop Opties klikken om alleen de huidige pagina of een reeks pagina's op te slaan.
In Adobe Acrobat kunt u naar het menu Bestand gaan en Opslaan als kiezen. In het dialoogvenster Opslaan als selecteert u de indeling waarin u het bestand wilt opslaan (bijvoorbeeld PDF of Word-document) en kiest u vervolgens een locatie om het bestand op te slaan. U kunt ook op de knop Opties klikken om alleen de huidige pagina of een reeks pagina's op te slaan.
Als u de pagina's op een printer afdrukt, hebben de meeste printers een optie om alleen een geselecteerd bereik van pagina's af te drukken.

Waarom kan ik geen tekst selecteren in PDF?

Er zijn een paar redenen waarom u geen tekst kunt selecteren in een PDF. Eén reden is dat de PDF met een wachtwoord is beveiligd, wat betekent dat u een wachtwoord nodig hebt om hem te openen. Een andere reden is dat de PDF is ingesteld op alleen bekijken, wat betekent dat u de PDF kunt bekijken maar er geen wijzigingen in kunt aanbrengen. Ten slotte kan de PDF zijn ingesteld op alleen afdrukken, wat betekent dat u de PDF kunt afdrukken maar er geen wijzigingen in kunt aanbrengen.

Door Lashonde

Vergelijkbare artikelen

Waarom moet ik een PDF eerst opslaan? :: Welke bestandstypen zijn er?
Handige links