Huis > H > Hoe Kan Je Youtube Resetten?

Hoe kan je YouTube resetten?

Als je al je feedback hierover wilt wissen, doe je het volgende:

  1. Ga naar Mijn activiteit. Je moet misschien inloggen op je Google-account.
  2. Ga naar Andere Google-activiteit in het linkermenu of onder de banner Mijn activiteit.
  3. Selecteer 'Feedback over Niet geïnteresseerd op YouTube' en dan Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Trouwens, hoe verwijder je je geschiedenis op je computer?

Je geschiedenis wissen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.
Bovendien, hoe wis ik mijn geschiedenis op samsung? Verwijder de browsegeschiedenis op Samsung-toestellen (vanaf Android 5.0) op de volgende manier:
  1. Open de app Internet.
  2. Tik op het pictogram van de drie streepjes.
  3. Tik op Instellingen > Persoonlijke gegevens.
  4. Tik op Zoekgegevens verwijderen.

Bovendien, hoe verwijder je google geschiedenis op iphone?

Er is geen specifiek antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van de telefoon en instellingen van de persoon. Een algemene richtlijn zou echter zijn om naar de instellingen van de persoon te gaan, de app of sectie voor Google te vinden en dan te zoeken naar een optie om de geschiedenis te verwijderen. Waarom kan ik mijn zoekopdrachten niet verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u uw zoekopdrachten niet kunt verwijderen. Eén mogelijkheid is dat je niet ingelogd bent op je account. Een andere mogelijkheid is dat uw account geen toestemming heeft om zoekopdrachten te verwijderen. Tot slot is het mogelijk dat de zoekopdracht die je probeert te verwijderen deel uitmaakt van een grotere zoekgeschiedenis die niet kan worden verwijderd. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je een Wii resetten?

Om in het Wii-instellingenmenu te komen, klik je op de Wii-knop linksonder en dan op het instellingenmenu. Nummer 3 is de Wii-instellingen. Selecteer 'Wii geheugen wissen'.

Kan je zoekgeschiedenis terughalen?

Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd. Kan geen zoekopdrachten verwijderen? Dit kan bijvoorbeeld een zoekopdracht zijn die je hebt gedaan op Google of een website die je hebt bezocht in Chrome:

  1. Ga op je computer naar myactivity.google.com.
  2. Scroll omlaag naar je activiteit.
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik bij het item dat je wilt verwijderen op Verwijderen .

Waar blijft verwijderde geschiedenis?

Je kunt deze informatie op verschillende manieren terughalen. Veruit de eenvoudigste manier om verwijderde geschiedenis te herstellen is met behulp van je Google-account. Als je een Google-account hebt en deze gebruikt hebt tijdens de sessie die je wilt bekijken, gebruik dan die methode. Vervolgens, hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? Zoekopdrachten worden 6 maanden bewaard.

Waar vind ik geschiedenis op Iphone?

Als u op zoek bent naar uw browsegeschiedenis op een iPhone, kunt u deze vinden in de Safari-app. Open Safari en tik op het pictogram Bladwijzers onderaan het scherm. Onder het gedeelte "Geschiedenis" ziet u een lijst met alle websites die u in het verleden hebt bezocht. U kunt ook de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken om naar specifieke websites te zoeken.

Door Danziger Arcaro

Vergelijkbare artikelen

Hoe Netflix Kijkgeschiedenis wissen? :: Hoe kan ik mijn Geschiedenis zien?
Handige links