Huis > H > Hoe Maak Je Een 4X4 Kubus?

Hoe maak je een 4x4 kubus?

Uiteindelijk ga je de 4×4 kubus oplossen als een 3×3 kubus. Voordat je de 4×4 revenge kubus kan oplossen als een reguliere 3×3 kubus is het dus belangrijk dat je eerst de middenblokjes en de randblokjes leert oplossen. Verder kan er bij het oplossen van deze kubus een zogenaamde fout in de pariteit ontstaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Mensen vragen ook: welke rubik's cube is de beste?

De beste Rubik's Cube 2020 in de test

Over het algemeen is en blijft de Rubik's Cube Original Magic Cube bovenaan.
Hoe kan je snel een Rubiks kubus oplossen? Eerst maakt men een wit kruis en vervolgens maakt men de hoek en randblokken van dezelfde kleur aan elkaar en schuift men het in het witte kruis zodat men die hoek al heeft. Op deze manier worden alle vier de hoeken gedaan, waarmee in totaal tien seconden gemoeid is.

Hoeveel combinaties met Rubik's Cube?

Er zijn 43.252.003.274.489.856.000 verschillende combinaties met Rubik's Cube. Hoe los je een 5 bij 5 kubus op? Er zijn een paar verschillende manieren om een kubus van 5 bij 5 op te lossen, maar de meest gebruikelijke methode is de reductiemethode. Hierbij wordt de kubus verkleind tot een kubus van 3 bij 3, en die kubus wordt dan opgelost met standaardmethoden.
Om de kubus te verkleinen, moet je eerst alle middelpunten van de kubus vinden. De middelpunten zijn de stukken die niet aan de randen of in de hoeken liggen. Als je alle middelpunten hebt gevonden, kun je beginnen met het oplossen van de kubus.
Om de kubus op te lossen, begin je bij een hoek en werk je rond de kubus. Voor elke beweging moet u de overeenkomstige beweging aan de andere kant van de kubus vinden. Dit kun je doen door naar de kleuren van de stukken te kijken en ze te matchen.
Zodra je alle zetten hebt gedaan, moet je de kubus oplossen zoals je dat bij een kubus van 3 bij 3 zou doen. Dit kan op verschillende manieren, maar de meest gebruikelijke is de laag-voor-laag methode.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Waar kan je een Rubiks Cube kopen?

Jumbo Rubik's 3x3 | Blokker. Hoeveel kost een Speed Cube?

BeschrijvingAantalPrijs
Artikelprijs Prijs: 100 x € 19,95100100 x € 19,95
Actiekorting
Extra korting 5%
Opdruk Prijs: 100 x gratis100100 x gratis

Wat is Nexcube?

Bij Nexcube 3x3 Classic gaat het om het oplossen van een kubus met kleuren. De beginnerskubus voor elke speler die het wil opnemen tegen de snelsten. Uren speelplezier met dit Nexcube 3x3 Classic spel. De beginnerskubus voor elke speler die ambitie heeft om het op te nemen tegen de snelsten. Wat is de snelste Rubiks kubus? Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden. De eerste is te kijken naar het wereldrecord voor de snelste tijd om een Rubik's kubus op te lossen. Het huidige wereldrecord is in handen van Feliks Zemdegs uit Australië, die een Rubik's kubus oploste in een verbazingwekkende 4,22 seconden.
De tweede manier om deze vraag te beantwoorden is te kijken naar de verschillende soorten Rubik's kubussen die op de markt zijn. Het populairste type Rubik's kubus is de 3x3x3 kubus, maar er zijn ook 4x4x4, 5x5x5, en zelfs 6x6x6 kubussen verkrijgbaar. De grotere kubussen zijn over het algemeen moeilijker op te lossen, dus de 3x3x3 kubus wordt over het algemeen beschouwd als de "snelste" Rubik's kubus.

Hoeveel vierkantjes Rubiks Cube?

Een kubus van Rubik bestaat uit 26 kleinere kubussen. Elk van de kleine kubussen heeft zes vlakken, en elk vlak is bedekt met een andere kleur. Als je alle kleine kubussen neemt en ze samenvoegt, heb je een kubus van 3x3x3. Dit betekent dat er in totaal 27 kubussen in een Rubik's Cube zitten.

Door Ara Isgrigg

Vergelijkbare artikelen

Hoe zit een Rubiks kubus in elkaar? :: Hoe maak je een afbeelding Zwart Wit in Illustrator?
Handige links