Huis > H > Hoe Kom Ik Bij De Widgets?

Hoe kom ik bij de widgets?

Widgets van andere apps gebruiken

  1. Veeg op uw beginscherm helemaal naar rechts om de Vandaag-weergave te tonen.
  2. Houd een leeg gebied in de Vandaag-weergave ingedrukt tot de widgets bewegen.
  3. Scrol naar de onderkant van de Vandaag-weergave en tik op 'Pas aan'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik de widgets vinden?

Ga naar het beginscherm van uw toestel. Houd uw vinger 4 seconden op het scherm als u tikt waar geen app is. Een menu vindt u op het scherm of onderaan het scherm.

Dienovereenkomstig, wat is automatisch slot op iphone?

Onder iOS en iPadOS is het mogelijk om het automatisch de iPhone of iPad te vergrendelen naar een bepaalde periode. Standaard wordt het scherm vergrendeld na 1 minuut, maar je hebt ook de keuze tussen 30 seconden, 2 minuten, nooit, etc. Hoe geef je een iPhone een harde reset? druk de aan en uit knop en de volume-omlaag knop tegelijkertijd in. houd beide knoppen ongeveer 10 seconden ingedrukt. je iPhone gaat nu uit en start vanzelf opnieuw op. Je kunt de knoppen loslaten wanneer het Apple logo verschijnt.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom je bij bedieningspaneel?

Op een Windows 10-computer kunt u naar het configuratiescherm gaan door op het startmenu te klikken en vervolgens "Configuratiescherm" te selecteren in de lijst met opties. Trouwens, wat is schermbeveiliging op mac? Een screensaver is een programma dat op uw computer wordt uitgevoerd wanneer deze gedurende een bepaalde periode niet wordt gebruikt. Het doel van een screensaver is het voorkomen van inbranden op CRT-monitoren en het bieden van een veiligheidsmaatregel die u uitlogt na een periode van inactiviteit.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik widgets op iPhone?

Houd het startscherm ingedrukt tot de apps bewegen en tik dan op de knop Toevoegen in de linkerbovenhoek.

Hoe screensaver instellen macbook?

De schermbeveiliging aanpassen op de Mac

Kies op je Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Bureaublad en schermbeveiliging' en klik vervolgens op 'Schermbeveiliging'. Klik op het venstermenu 'Toon schermbeveiliging na' en geef op hoelang je Mac inactief moet zijn voordat de schermbeveiliging wordt ingeschakeld.
Hoe klok op vergrendelscherm Samsung? U opent Instellingen. Je gaat naar het Vergrendelscherm en het tabblad Beveiliging en opent het. U opent de sectie Always on Display en u kunt de elementen die op dit scherm verschijnen, bewerken. U kunt ervoor kiezen om de Home-knop, de Home-knop en de klok weer te geven, of alleen de klok.

Mensen vragen ook: hoe kun je je schermtijd zien op samsung?

Samsung schermtijd (Digitaal Welzijn) bekijken

Samsung gebruikt de standaard Android app “Digitaal Welzijn” om je schermtijdinzichten te geven. Deze app vind je eenvoudig: Ga naar Instellingen en klik op Digitaal Welzijn. Daar vind je een overzicht van je gebruikte apps en een verdeling van je totaalaantal minuten.
Hoe verander je de kleur van je klok? Er zijn een paar manieren om de kleur van je klok te veranderen. Een manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de optie te vinden om de kleur te veranderen. Een andere manier is om een klokwidget te downloaden waarmee je de kleur kunt veranderen.

Daarvan, hoe zet je automatische tijd uit?

Er zijn een paar manieren om de automatische tijd op uw computer uit te schakelen. Eén manier is om naar de instellingen van uw computer te gaan en te zoeken naar de optie om de automatische tijd uit te schakelen. Een andere manier is om een programma te downloaden waarmee u de automatische tijd kunt uitschakelen.

Door Jordanna

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat ik een klok langzamer lopen? :: Hoe krijg ik de klok op mijn iPhone?
Handige links