Huis > W > Wat Kun Je Doen Met Widgets?

Wat kun je doen met widgets?

Widgets zijn handig omdat ze informatie weergeven zonder een app te hoeven openen. Een agenda-widget bijvoorbeeld toont welke afspraken op touw staan, direct op het startscherm. Of neem een weer-widget die in één oogopslag het actuele weer toont. Widgets kunnen ook als snelkoppeling fungeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Hoe kom ik bij widgets?

Widgets toevoegen op Android-telefoons is heel simpel. Ga naar het thuisscherm van je telefoon, houd je vinger ingedrukt op het scherm en tik op 'Widgets', onderaan precies in het midden van het scherm. Vervolgens krijg je een lijst van alle beschikbare widgets te zien. Wat dit betreft, waarom een widget? Een widget is een toepassing waarmee je in één oogopslag actuele informatie kunt zien over bijvoorbeeld het weer of het nieuws. Deze informatie wordt geladen vanuit een andere bron. Vanwege de actuele informatie heb je er internet voor nodig.

Wat is een live widget?

Een live-widget is een type widget waarmee gebruikers in realtime met de inhoud van de widget kunnen interageren. Met een live widget kunnen gebruikers bijvoorbeeld stemmen op een poll, of een vraag stellen voor een live vraag en antwoord sessie. Wat is een widget Iphone? Een widget is een kleine toepassing die op een apparaat kan worden geïnstalleerd om een specifieke functie uit te voeren. Widgets kunnen worden gebruikt om informatie weer te geven, toegang te bieden tot functies of hulpmiddelen, of andere taken uit te voeren. Er zijn veel verschillende soorten widgets beschikbaar voor iPhone en iPad, waaronder weerwidgets, kalenderwidgets en nieuwswidgets.

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je color widget?

Verlaat Color Widgets, ga naar het startscherm en druk in een leeg gebied. Tik op de + in de hoek. Zoek naar de widget "Kleurwidgets ". Wanneer het wordt geopend, gaat u naar de groottewidget die u wilt toevoegen en selecteert u vervolgens Widget toevoegen . Hoe zet je widgets op je achtergrond? Android

  1. Tik op de app en houd deze vast. Haal daarna je vinger van het scherm.
  2. Tik op de snelkoppeling en houd vast.
  3. Sleep de snelkoppeling naar de gewenste positie.

Hoe kun je widgets verwijderen?

Houd een widget ingedrukt die u wilt verwijderen en verplaats deze vervolgens naar het gedeelte "Verwijderen" bovenaan. Dan is deze widget verdwenen van je Android-vergrendelde scherm. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je een app terug op je beginscherm? Als een app van een startscherm is verwijderd, kan de app worden gevonden in de app-lade. De app-lade is een lijst van alle geïnstalleerde apps op een apparaat. Om de app-lade te openen, tikt u op het pictogram in het midden onderaan het startscherm.

Mensen vragen ook: hoe krijg ik de google toolbar terug?

De Google-werkbalk kan worden gedownload van https://www.google.com/toolbar/ie/download/index.html.

Door Shaw

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt Widgetsmith Iphone? :: Is het de blog of het blog?
Handige links