Huis > H > Hoe Moet Je Je Airpods Opnieuw Configureren?

Hoe moet je je AirPods opnieuw configureren?

Uw AirPods en AirPods Pro opnieuw instellen

  1. Plaats uw AirPods in de oplaadcase en sluit het deksel.
  2. Wacht 30 seconden.
  3. Open het deksel van de oplaadcase.
  4. Ga op uw iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik op de knop 'Meer informatie' naast uw AirPods.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Hoe werken AirPods op Samsung?

Ga naar de bluetooth-instellingen op je Android-smartphone en zoek naar apparaten. Ververs de lijst via het menu (onder de drie puntjes) als dat nodig is; Tik op je AirPods, waarna de twee apparaten met elkaar koppelen; Zodra je de AirPods uit hun doosje haalt zijn ze verbonden met je toestel. Dienovereenkomstig, kan iemand anders mijn airpods gebruiken? Wanneer je de AirPods wilt delen en bijvoorbeeld ook wilt laten gebruiken door je partner, vrienden, etc. dan is dit ook mogelijk. Deze kunnen namelijk verbonden worden zonder dat dit storing geeft met je gekoppelde iCloud-account. Daarnaast kun je de AirPods ook koppelen andere apparaten, waaronder Windows en Android.

Dus, waarom hoor ik niks door mijn airpods?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je misschien geen geluid hoort via je AirPods. Het eerste wat je moet controleren is of je AirPods zijn opgeladen. Zijn ze dat niet, dan kun je geen geluid horen omdat ze stroom nodig hebben om te functioneren. Zijn je AirPods opgeladen, dan moet je vervolgens controleren of ze goed op je toestel zijn aangesloten. Zo niet, dan zul je ook geen geluid kunnen horen. Zorg ervoor dat je AirPods stevig in de juiste poort van je toestel zitten. Als al deze dingen in orde zijn, dan is er mogelijk een softwareprobleem met je AirPods of je apparaat. In dat geval moet je proberen zowel je AirPods als je apparaat opnieuw op te starten. Als dit het probleem niet oplost, dan moet u mogelijk contact opnemen met de klantenondersteuning van Apple. Welke oortjes bij Samsung Galaxy S21? Er zijn veel goede oordopjes die compatibel zijn met de Samsung Galaxy S21. Enkele van onze favorieten zijn de Samsung Galaxy Buds Live, de Sony WF-1000XM3 en de Jabra Elite 75t. Al deze oordopjes bieden een geweldige geluidskwaliteit, een comfortabele pasvorm en eenvoudige connectiviteit.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dit in overweging nemend, wat zijn goede oortjes voor telefoon?

De beste draadloze oortjes volgens TechPulse:

  • Sony WF-1000XM4.
  • Apple Airpods Pro.
  • Apple Airpods 3.
  • JBL Tune220TWS.
  • Samsung Galaxy Buds Plus.
  • OnePlus Buds Z.
  • Sennheiser Momentum True Wireless 2.
  • EPOS GTW270.
Daarvan, hoe lang gaan de airpods 2 mee? Dit kunt u verwachten van uw AirPods (2e generatie)

Omdat u ze met de oplaadcase meerdere keren kunt opladen, krijgt u meer dan 24 uur luistertijd13 of tot 18 uur gesprekstijd. Een enkele oplaadsessie van uw AirPods biedt u tot 5 uur luistertijd15 of tot 3 uur gesprekstijd.

Kunnen Samsung oortjes op een iPhone?

Je kunt de Galaxy Buds ook als gewone Bluetooth-oortjes in combinatie met een iPhone gebruiken, maar dan mis je uiteraard het makkelijke koppelen. Wat is het verschil tussen de AirPods 1 en 2? De AirPods 1 zijn de eerste generatie van de populaire draadloze oordopjes van Apple. De AirPods 2 zijn de tweede generatie en bevatten enkele verbeteringen. De belangrijkste verbetering is de toevoeging van een H1-chip, waardoor een snellere verbinding kan worden gemaakt met iOS-apparaten en spraakgestuurde Siri kan worden gebruikt. De AirPods 2 zijn ook lichter en hebben een betere pasvorm, waardoor ze minder snel uit de oren vallen.

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 iPhone?

Ja, je kunt twee AirPods tegelijk aansluiten op een iPhone. Dit kan door de AirPods in de oortjes te plaatsen en vervolgens met beide AirPods tegelijk naar de iPhone te gaan. De iPhone zal automatisch herkennen dat je twee AirPods hebt en zal ze tegelijk aansluiten.

Door Mikol Lasalle

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je AirPods verbinden met andere AirPods? :: Kan ik mijn AirPods in een andere case doen?
Handige links