Huis > H > Hoe Kan Je Airpods Verbinden Met Andere Airpods?

Hoe kan je AirPods verbinden met andere AirPods?

Controleer of Bluetooth is ingeschakeld. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en open het deksel. Houd de configuratieknop op de achterkant van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje wit knippert. Selecteer uw AirPods in de lijst 'Apparaten' en klik op 'Verbind'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dienovereenkomstig, kan je 2 airpods verbinden met 1 iphone?

Let op: twee paar AirPods met één iPhone of iPad verbinden werkt alleen in iOS 13. Dienovereenkomstig, hoe laat je airpods 2 op? U kunt een USB-C-naar-Lightning-kabel of een USB-naar-Lightning-kabel gebruiken. Sluit vervolgens het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort of oplader. U kunt uw oplaadcase opladen met of zonder de AirPods erin.

Kan je 2 Bluetooth koptelefoons aansluiten?

Ja, u kunt twee Bluetooth-hoofdtelefoons met hetzelfde apparaat verbinden. Hiervoor moet u beide hoofdtelefoons in de koppelingsmodus zetten en ze vervolgens allebei selecteren in de lijst met beschikbare apparaten op uw apparaat. Zodra ze allebei verbonden zijn, zou u audio van beide hoofdtelefoons moeten kunnen horen. Trouwens, kan je airpods in een andere case doen? Ja, je kunt airpods in een ander hoesje stoppen. De airpods case is echter ontworpen om met de airpods te werken en is niet compatibel met andere cases.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Daarvan, wat moet je doen als je airpods niet meer verbinden?

Zorg ervoor dat u een iPhone of iPod touch hebt met de nieuwste versie van iOS, of een iPad met de nieuwste versie van iPadOS. Plaats beide AirPods in de oplaadcase en controleer of beide AirPods worden opgeladen. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' om te controleren of Bluetooth is ingeschakeld. Dus, hoe verbind je 2 paar airpods met 1 telefoon? Twee paar AirPods verbinden met één iPhone of iPad

  1. Ga naar het startscherm op je iPhone of iPad.
  2. Open de behuizing van uw AirPods of AirPods Pro / Haal uw AirPods Max uit hun Smart Case en houd deze binnen 60 seconden bij uw apparaat.
  3. Er verschijnt een setup-animatie.
  4. Tik op 'Verbinden'

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 macbook?

Vink het vakje Driftcorrectie naast het tweede paar AirPods aan. Ga nu naar het Apple -menu → Systeemvoorkeuren → Geluid en selecteer Apparaat met meerdere uitgangen. Nu wordt de audio van je Mac afgespeeld in beide AirPods-paren of geselecteerde hoofdtelefoons. Best netjes! Kan je AirPods delen? Ja, je kunt AirPods delen met anderen. Er zijn twee manieren om dit te doen. Allereerst kun je ze delen via de AirPods-app. Open gewoon de app en tik op 'AirPods-instellingen'. Vervolgens tik je op 'Links en rechts wisselen' en kies je vervolgens 'Altijd links' of 'Altijd rechts'. Dit betekent dat je AirPods worden gedeeld met iemand anders en ze kunnen beide oordoppen gebruiken.
De tweede manier is door ze fysiek te delen. Dit betekent dat je twee AirPods hebt, maar je kunt ze ook gebruiken met twee verschillende apparaten. Als je ze wilt delen met iemand anders, kun je gewoon een oordop in hun oor stoppen.

Hoe laat je een AirPods case op?

Om een AirPods-case te laten, plaatst u gewoon de AirPods in de case en sluit de case. De case zal automatisch aan blijven.

Door Packton Taybron

Vergelijkbare artikelen

Hoe blijven AirPods zitten? :: Hoe moet je je AirPods opnieuw configureren?
Handige links