Huis > H > Hoeveel Regelafstand Apa?

Hoeveel regelafstand APA?

Zorg dat het lettertype, net als in de hoofdtekst Times New Roman 12 is, met dubbele regelafstand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Mensen vragen ook: wat is de nieuwste apa versie?

In 2020 is de 7e editie van de Publication manual of the American Psychological Association verschenen en ontstond de noodzaak ook De APA-richtlijnen uitgelegd aan te passen. In deze 3e editie zijn de herziene richtlijnen verwerkt en is de indeling aangepast naar voorbeeld van de 7e editie van de Publication manual. Bovendien, hoe maak je een figuur apa? APA-opmaak voor figuren

  1. Het figuurnummer wordt dikgedrukt en komt boven het figuur te staan.
  2. De titel van het figuur wordt onder het nummer geplaatst (schuingedrukt en met een hoofdletter voor het eerste woord en alle kernwoorden (title case)).

Hoe laat je de tweede regel inspringen?

Er zijn een paar manieren om de tweede regel te laten inspringen:
1. Gebruik de spatiebalk: Plaats uw cursor aan het begin van de tweede regel en druk op de spatiebalk evenveel keer als u op de tabtoets op de eerste regel hebt gedrukt.
2. Gebruik de tab-toets: Plaats uw cursor aan het begin van de tweede regel en druk op de tabtoets.
3. Gebruik het commando inspringen: Selecteer de tweede regel en klik op de inspringknop op de werkbalk. Wat dit betreft, hoe maak je een automatische bronnenlijst? Aangenomen dat u verwijst naar een automatische bibliografie of referentielijst in Microsoft Word:
1. Open het document waarin u een bibliografie of referentielijst wilt maken.
2. Klik op het tabblad Verwijzingen, in de groep Citaten & Bibliografie, op het pijltje naast Stijl. Klik op de stijl die u voor de bronnenlijst wilt gebruiken.
3. Klik aan het eind van het laatste citaat.
4. Klik op het tabblad Referenties, in de groep Citaten & Bibliografie, op Citatie invoegen.
5. In het dialoogvenster Citatie invoegen klikt u in de lijst Type bron op het type bron dat u wilt gebruiken (bijv. Boek, Tijdschrift, Website).
6. 6. Voer de vereiste informatie voor de bron in.
7. 7. Klik op OK.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Hoeveel regelafstand scriptie?

Lettertype, lettergrootte, regelafstand

In wetenschappelijke artikelen en scripties wordt vaak regelafstand 1,15 of 1,5 gebruikt. Dit maakt de tekst beter leesbaar en zo kan je begeleider eenvoudig opmerkingen tussen de regels plaatsen.
Dit in overweging nemend, wat is dubbele regelafstand apa? Regelafstand. Voor de hoofdtekst is de regelafstand 2 (dubbele regelafstand).

Hoeveel regelafstand literatuurlijst?

De regelafstand in de literatuurlijst is bepaald op 2,0. Dit geldt voor zowel de regelafstand tussen de afzonderlijke bronnen als in eenzelfde bronvermelding die meerdere regels beslaat. Selecteer de gehele literatuurlijst, ga in het tabblad 'Start' naar 'Regel- en alinea-afstand' en zet de regelafstand op 2,0. Welke APA editie? De APA-stijlgids wordt om de paar jaar bijgewerkt, met als meest recente editie de APA Publication Manual, Seventh Edition. Deze editie is uitgebracht in oktober 2019 en bevat nieuwe en bijgewerkte informatie over APA-stijl en opmaak.

Welke APA versie?

De meest recente versie van de APA Publication Manual is de 7e editie, gepubliceerd in oktober 2019.

Door Hynda Pennock

Vergelijkbare artikelen

Wat is APA 7? :: Hoe tekst kopiëren en plakken?
Handige links