Huis > I > Is Linkedin Premium Maandelijks Opzegbaar?

Is LinkedIn Premium Maandelijks opzegbaar?

U kunt LinkedIn Premium op elk gewenst moment opzeggen (voor bijvoorbeeld abonnement, promotie of proefperiode). Na uw opzegging verloopt uw abonnement aan het eind van uw huidige factureringscyclus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een Premium Netflix abonnement?

Premium is het duurste abonnement en kost 15 euro per maand. Dit is met ingang van oktober 2021 verhoogd. In totaal kunnen vier personen tegelijk gebruik maken van de dienst, omdat de inhoud in dit pakket in Ultra HD-kwaliteit kan worden bekeken.

Dit in overweging nemend, kun je zien of iemand premium is op linkedin?

Als je een premium lid bent, heb je de mogelijkheid om een gouden 'In' logo op je profiel weer te geven om je premium status aan te geven. De Premium-badge wordt weergegeven op uw profiel en naast uw naam in de zoekresultaten. Vervolgens, wat houd linkedin premium in? LinkedIn Premium is de betaalde variant van LinkedIn waarbij je extra functies krijgt die een 'gewone' gebruiker niet heeft. Vooral voor professionals is dit een interessante optie, omdat LinkedIn meer mogelijkheden heeft dan je op het eerste oog zou denken.

Hoeveel is LinkedIn waard?

De huidige marktwaarde van LinkedIn is 26,2 miljard dollar. Vervolgens, hoe beeindig ik linkedin premium? Volg deze stappen om een LinkedIn Premium account te beëindigen:
1. Ga naar de LinkedIn Premium account pagina.
2. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op de link "Premium lidmaatschap opzeggen".
3. Voer op de volgende pagina uw wachtwoord in en klik op de knop "Lidmaatschap opzeggen".
4. U komt op een bevestigingspagina. Klik op de knop "Bevestigen" om de annulering te voltooien.

Gerelateerde artikelen

Wat zit er in 365 Business Premium?

Office-apps en clouddiensten zoals zakelijke e-mail, cloudbestandsopslag en Microsoft Teams zijn inbegrepen. Dezelfde apps en diensten zijn inbegrepen in Microsoft Business Premium.

Hoe kan ik LinkedIn opzeggen?

Snel uw account sluiten

  1. Klik bovenaan uw LinkedIn-homepagina op het pictogram Ik.
  2. Selecteer Instellingen en privacy in het keuzemenu.
  3. Ga naar het gedeelte Accountvoorkeuren en vervolgens naar het gedeelte Accountbeheer.
  4. Selecteer de reden voor het sluiten van uw account en klik op Volgende.
Men kan zich ook afvragen: kan iemand zien dat ik zijn linkedin bekijk zonder account? Zolang je niet bent ingelogd, ben je niet zichtbaar. Nog veiliger is de incognitomodus van je webbrowser. In een incognitovenster kun je privé browsen en volgt LinkedIn je dus ook niet. Via Google zoek je iemands naam en LinkedIn-profiel op en in incognitomodus klik je erop om anoniem te kunnen gluren.

Vervolgens, hoe kan je zien wie er op je linkedin kijkt?

Ga naar de “wie heeft mijn profiel bekeken” pagina op LinkedIn

  • Klik op het “You” icoon dat uw foto weergeeft bovenaan de homepage;
  • Kies “Bekijk profiel.”
  • Van daaruit klikt u op “who viewed your profile” in de banner van uw dashboard.
Kun je zien wie er op je LinkedIn bekijkt? Nee, u kunt niet zien wie uw LinkedIn bekijkt. LinkedIn heeft geen functie waarmee gebruikers kunnen zien wie hun profiel heeft bekeken. Er zijn echter enkele toepassingen van derden die beweren deze functionaliteit te bieden, maar wij kunnen de nauwkeurigheid of veiligheid van deze toepassingen niet controleren.

Wat is een Premium account?

Een Premium account op Upwork is een account waarmee je kunt betalen voor bepaalde functies die niet beschikbaar zijn op een gratis account. Met een Premium-account kun je bijvoorbeeld een aangepast portfolio hebben, met meer freelancers in contact komen en voorstellen van hogere kwaliteit krijgen.

Door Broderic Randzin

Vergelijkbare artikelen

Wat is LinkedIn lid? :: Wat is het voordeel van iCloud?
Handige links