Huis > K > Kan Je Viaplay Maandelijks Opzeggen?

Kan je Viaplay maandelijks opzeggen?

Wil je je Viaplay abonnement opzeggen, dan kan dat eenvoudig via Mijn account op Viaplay.nl. Je ontvangt een e-mail wanneer je Viaplay-pakket is geannuleerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je Apple TV opzeggen?

U kunt een abonnement op uw Apple TV annuleren door 'Gebruikers en accounts' te selecteren en vervolgens 'Abonnementen' te kiezen.

Hoe kun je zien of je voor een app moet betalen?

Om te controleren of een app in-app aankopen aanbiedt alvorens u deze koopt of downloadt, zoekt u de app in de App Store. Zoek vervolgens naar 'In-app aankopen' bij de knop met de prijs van de app of bij de knop 'Download'. Hoe kun je zien wanneer je een app gedownload hebt? Voor nu is het echter voldoende op te tikken op 'Mijn Apps'. In dit overzicht kun je wisselen tussen de apps die momenteel op je toestel staan en het tabblad 'Alle', waar zowel geïnstalleerde als eerder gedownloade (en dus weer verwijderde) apps op een rijtje staan.

Dus, hoe kan ik mijn aankopen zien in itunes?

Er zijn een paar manieren waarop u uw aankoopgeschiedenis in iTunes kunt bekijken.
Als je een Mac gebruikt, kun je naar de iTunes store gaan, op je account klikken in de rechterbovenhoek en vervolgens "Aankoopgeschiedenis" selecteren in het uitklapmenu.
Als u een Windows-pc gebruikt, kunt u iTunes openen, naar het menu "Account" gaan en vervolgens "Mijn account bekijken" selecteren. Van daaruit kunt u uw aankoopgeschiedenis bekijken.
U kunt uw aankoopgeschiedenis ook bekijken door de App Store-app op uw iOS-apparaat te openen en rechtsboven op uw profielfoto te tikken. Van daaruit tikt u op "Aankoopgeschiedenis". Hoe inloggen in de cloud? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het proces om in te loggen bij de cloud afhankelijk is van de cloudaanbieder die u gebruikt. Het proces omvat echter meestal het aanmaken van een account bij de cloudaanbieder en vervolgens het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op de cloudconsole. Zodra u bent ingelogd, hebt u toegang tot uw cloudbronnen en kunt u deze beheren.

Gerelateerde artikelen

Kun je Netflix ieder moment opzeggen?

Je kunt niet annuleren via de app. Je wordt nog steeds doorgestuurd naar de webversie van de streamingdienst als je daarin naar je account gaat. Je zit een paar weken aan het abonnement vast als de dienst maandelijks wordt opgezegd. Op elk moment kunt u uw lidmaatschap verlengen.

Daarvan, hoeveel cloud opslag heb ik nodig?

Voor het bewaren van de huidige iCloud-inhoud en de Foto's-bibliotheek hebt u een iCloud-opslagabonnement met genoeg ruimte voor beide nodig. Wanneer u zich aanmeldt voor iCloud, krijgt u automatisch 5 GB gratis opslag. Als u al uw iCloud-opslag gebruikt, kunt u meer opslag kopen vanaf 50 GB voor USD 0,99 per maand. Hoe kan ik meer iCloud-opslag kopen zonder creditcard? Nu tik je niet op "Verhoog Apple ID-saldo" maar op "Betaalinformatie". Hier kies je als betaalmethode "iDEAL". Dit kan dus niet als je onderdeel bent van een iCloud gezin, of als je geen Nederlands Apple ID hebt. Maar anders tik je nu dus op iDEAL, en vervolgens bij "Banken" selecteer je de bank die je wilt koppelen.

Trouwens, wat kost apple tv per maand?

(1) Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+‑abonnement van 3 maanden inbegrepen. (2) Een maandabonnement kost maar € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van zeven dagen. (3) Apple TV+ is inbegrepen bij Apple One, een gebundeld abonnement met drie andere Apple services. Wat is er gratis bij Apple TV? Apple TV+ is een streamingdienst van Apple die je toegang geeft tot originele Apple-programma's en -films. De dienst is gratis beschikbaar voor eigenaren van een Apple TV-apparaat. Andere streamingdiensten, zoals Netflix en Hulu, zijn niet gratis beschikbaar op Apple TV.

Hoe werkt Apple TV+ abonnement?

Apple TV+ is een streamingdienst van Apple. Je kunt de dienst gebruiken door de app te downloaden op je Apple-apparaat, zoals een iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, of Mac. Je kunt ook de app gebruiken op bepaalde smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles.
Een Apple TV+-abonnement kost €4,99 per maand en je kunt het opzeggen wanneer je wilt. Als je een Apple-apparaat hebt, kun je ervoor kiezen om je abonnement te delen met tot zes familieleden via Familiedeling.
Apple TV+ bevat originele tv-series, films, documentaires, en meer. Je kunt de content streamen wanneer je wilt, zonder advertenties of tijdslimieten.

Door Lalittah Schomin

Vergelijkbare artikelen

Kan je van Apple ID wisselen op iPhone? :: Hoe stop je abonnement Apple Store?
Handige links