Huis > W > Welke Youtube Abonnementen Zijn Er?

Welke YouTube abonnementen zijn er?

Youtube zonder reclame

Het Lite-abonnement wordt bijna de helft goedkoper dan het gewone Premium, dat je 11,99 euro kost. YouTube Premium Lite zal 6,99 euro per maand kosten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat kost YouTube kijken zonder reclame?

YouTube Premium Lite kost 6,99 euro per maand. Daarmee is het goedkoper dan een regulier Premium-abonnement, waarvoor je 11,99 euro per maand betaalt. Met Premium Lite kunnen YouTube-gebruikers naar video's kijken zonder dat die steeds onderbroken worden door advertenties. Wat kun je met YouTube Premium? Met YouTube Premium kun je miljoenen video's bekijken zonder onderbrekingen door advertenties (inclusief overlay-advertenties) vóór en tijdens een video. Ook zie je geen banneradvertenties of zoekadvertenties van derden. Je kunt in content nog wel branding of promoties tegenkomen die de creator heeft ingesloten.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost youtube premium family?

In Nederland kost YouTube Premium Family €5,99 per maand. Met dit abonnement kunnen maximaal 6 gezinsleden YouTube Premium gebruiken. YouTube Premium geeft je een reclamevrije ervaring, toegang tot exclusieve content en offline kijken. Dus, wat is het verschil tussen youtube premium en youtube music? Het belangrijkste verschil tussen YouTube Music en YouTube Premium is dat YouTube Music gebruikers toegang geeft tot reclamevrije muziekstreaming, terwijl YouTube Premium gebruikers toegang geeft tot reclamevrije muziekstreaming, reclamevrije videostreaming en exclusieve content.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Dit in overweging nemend, waar is youtube premium het goedkoopst?

YouTube Premium

YouTube Premium

LandPrijs in lokale valutaPrijs in euro*
Verenigde Staten11,99 dollar€10,65
Australië14,99 dollar€10,83
Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk11,99 euro€11,99
Verenigd Koninkrijk11,99 pond€14,29
Je kunt ook vragen hoe krijg ik reclame van youtube af? Je kunt inkomsten genereren uitschakelen voor video's die je al hebt geüpload.
  1. Log in bij YouTube.
  2. Klik op je profielfoto.
  3. Klik op Content in het linkermenu.
  4. Kies de video waarvoor je advertenties wilt uitzetten.
  5. Klik in het linkermenu op Inkomsten genereren.
  6. Ga naar het bovenste vak Inkomsten genereren klik op Uit.

Trouwens, is een abonnement op youtube gratis?

Op YouTube kun je onbeperkt video's kijken, maar als je geen betaald account hebt krijg je tegenwoordig vaak (heel vaak) reclameblokken te zien. Met een betaald YouTube Premium-account verdwijnt de reclame, maar betaal je 11,99 euro per maand voor het abonnement. Is YouTube gratis? Ja, YouTube is gratis te gebruiken. Je hoeft niet te betalen om een YouTube-account aan te maken of om video's te uploaden naar YouTube. Je kunt je video's wel te gelde maken met advertenties en er geld mee verdienen.

En nog een vraag, kun je youtube premium delen?

Ja, je kunt je YouTube Premium-abonnement delen met maximaal 5 andere personen in je huishouden. YouTube Premium-abonnees kunnen hun account delen met gezinsleden die in hetzelfde huishouden wonen. Elke persoon die het account gebruikt, krijgt een eigen YouTube Premium-account met eigen voorkeuren, afspeellijsten en aanbevelingen.

Door Collimore Houchen

Vergelijkbare artikelen

Kan je YouTube Premium met iDeal betalen? :: Hoe kun je YouTube Premium betalen?
Handige links