Huis > H > Hoe Labels Verwijderen In Gmail Op Ipad?

Hoe labels verwijderen in Gmail op ipad?

Ga met de muisaanwijzer over het label dat u wilt verwijderen. Er verschijnt een knop met drie stipjes rechts van de naam. Klik daarop. Klik in het menu op Label verwijderen > Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan je een mail verwijderen?

Meerdere e-mails verwijderen

Als u niet-overtuigende e-mailberichten wilt selecteren en verwijderen, klikt u op de eerste e-mail, houdt u Ctrl ingedrukt, klikt u op elk e-mailbericht dat u wilt verwijderen en drukt u vervolgens op Delete.
Hoe kan je een verzonden mail intrekken Gmail? Een e-mail terughalen met Verzenden ongedaan maken

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Alle instellingen bekijken.
  3. Selecteer naast Verzenden ongedaan maken een annuleringsperiode voor de verzending van vijf, tien, twintig of dertig seconden.

Hoe maak je een mapje in je mail?

In de meeste e-mailprogramma's is het maken van een nieuwe map zo eenvoudig als klikken op het menu "Bestand" en "Nieuwe map" selecteren. Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd de nieuwe map een naam te geven. Je kunt ook vragen hoe verwijder ik alle mails van mijn ipad? Om alle e-mails van uw iPad te verwijderen, gaat u naar Instellingen > Mail, Contacten, Agenda's > Accounts > Selecteer uw account > Geavanceerd > Alle berichten van de server verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn gmail ordenen?

ordenenGmail

Geef berichten een of meer beschrijvende labels, zoals 'Project X'.

  1. Vink het vakje aan naast een of meer e-mailberichten.
  2. Klik bovenaan op Labels .
  3. Kies een van de volgende opties: Als u nieuwe labels wilt maken, klikt u op Nieuwe maken. Typ de naam van het label en klik op Maken.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn mail niet verwijderen? Kun je inkomende berichten in je e-mailpostvak niet meer verwijderen of verplaatsen? Dan is je postvak waarschijnlijk vol. Dit probleem kan optreden bij het gebruik van IMAP via e-mailsoftware als Outlook of Thunderbird en bij het gebruik van STRATO Webmail.

Dienovereenkomstig, kan je een mail verwijderen outlook?

Een e-mailbericht verwijderen op Outlook.com

Selecteer in uw Postvak IN een of meer berichten die u wilt verwijderen. Selecteer Verwijderen boven het leesvenster.
Dienovereenkomstig, hoe mail verwijderen zonder te openen? Er is geen manier om een e-mail te verwijderen zonder hem te openen. Zodra u de e-mail opent, kunt u hem verwijderen door hem naar de prullenmand te verplaatsen.

Daarvan, hoe e-mail terughalen in outlook?

Er zijn een paar verschillende manieren om e-mail op te halen in Outlook. De meest gebruikelijke is om gewoon te klikken op het pictogram "inbox" in de linker zijbalk. Dit brengt u naar uw inbox, waar u al uw nieuwe en ongelezen e-mailberichten kunt zien.
U kunt ook klikken op het pictogram "Mail" in de linkerbovenhoek van het Outlook-venster. Dit opent een uitklapmenu, waar u kunt klikken op de optie "inbox" om uw e-mail op te halen.
Als u e-mail wilt ophalen van een specifieke afzender, kunt u klikken op het pictogram "Contacten" in de linker zijbalk. Dit opent uw contactenlijst, waar u kunt klikken op de naam van de persoon die u wilt e-mailen. Dit opent hun contactgegevens, inclusief hun e-mailadres. U kunt dan op de knop "E-mail" klikken om een nieuw bericht aan hen te schrijven.

Door Eleonore

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn verzonden berichten? :: Kan Verzendlabel niet printen?
Handige links