Huis > H > Hoe Maak Ik Een Label?

Hoe maak ik een label?

Met Canva kun je online labels maken, en maak je gratis en met gemak een strak ontworpen label. Met een paar keer klikken kun je de honderden professioneel ontworpen sjablonen aanpassen. Je hebt de keuze uit miljoenen lettertypen, afbeeldingen, illustraties en kleuren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe Etiketten maken van Excel naar Word?

Word etikettenExcel

In de basis gaat dit als volgt:

  1. Start Word.
  2. Klik op Leeg document.
  3. Klik op het tabblad Verzendlijsten.
  4. Klik in de balk 'Afdruk samenvoegen starten' op het zwarte driehoekje rechts van Afdruk samenvoegen starten.
  5. Klik in het menu op Etiketten.
Hoe Etiketten maken vanuit Excel? Als uw adreslijst is ingesteld in een Excel spreadsheet, Outlook Contactpersonen of een nieuwe lijst die u hebt gemaakt, kunt u afdruk samenvoegen gebruiken in Word om adresetiketten te maken. Ga naar Mailings > Start Mail Merge > Labels.

Waar kan ik Verzendlabel printen?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u verzendetiketten kunt afdrukken. De meest gebruikelijke plaats om verzendetiketten af te drukken is op het postkantoor. U kunt ook verzendetiketten afdrukken bij sommige online retailers zoals Amazon. Mensen vragen ook: hoe etiketten maken in publisher? Er zijn verschillende manieren om etiketten te maken in Microsoft Office Publisher. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van de functie Mail Merge. Hiermee kunt u etiketten maken door gegevens uit een gegevensbron, zoals een Microsoft Excel-spreadsheet, samen te voegen met een etiketsjabloon.
Een andere manier om etiketten te maken is met de Wizard Etiketten. Deze wizard begeleidt u bij het maken van een etiket en laat u kiezen uit verschillende etiketformaten en -vormen.
U kunt etiketten ook handmatig maken door een tekstvak of afbeelding op een lege pagina in te voegen en de grootte en positie ervan naar wens aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe maak je stickervellen?

Volg onderstaande stappen:

  1. Open een leeg document in Word.
  2. Klik op het tabblad Verzendlijsten.
  3. Klik in de groep 'Maken' op Etiketten.
  4. Klik op Opties.
  5. Klik in het uitklapmenu achter 'Etiketproducent' op de pijl naar beneden.
  6. Klik op het merk etikettenvellen dat u gebruikt.
Wat zet je op een label? Op het etiket van voedingsmiddelen moeten onder meer de naam van het product en de naam en het adres van de producent staan. En ook de ingrediënten, de houdbaarheidsdatum, E-nummers en een productiecode of partijcode.

Hoe maak ik etiketten in Word 2007?

Stappenplan etiketten maken (Word 2007 en 2010)

  1. Klik op het tabblad Verzendlijsten.
  2. Klik in de groep Maken op Etiketten.
  3. In het venster dat nu wordt geopend, zie je op welk type etiket Word is ingesteld. Dit zal waarschijnlijk een adresetiket van Microsoft zijn.
  4. Kies de gewenst opties:
Hoeveel etiketten op A4? Er staan meestal 21-24 etiketten op een A4-vel.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik etiketten op mijn mac?

Er zijn een paar manieren om labels te maken op een Mac. Eén manier is om het ingebouwde programma TextEdit te gebruiken. Open hiervoor TextEdit en maak een nieuw document. Typ de tekst die u wilt gebruiken voor uw label in het document. Ga dan naar het menu Opmaak en kies "Platte tekst maken". Dit verwijdert alle opmaak van de tekst. Ga vervolgens naar het menu Bestand en kies "Afdrukken". In het afdrukdialoogvenster kies je "Label" in het keuzemenu "Papierformaat". Klik vervolgens op de knop "Afdrukken".
Een andere manier om etiketten te maken op een Mac is met het programma Microsoft Word. Open Microsoft Word en maak een nieuw document. Typ de tekst die u voor uw etiket wilt gebruiken in het document. Ga vervolgens naar het tabblad Lay-out en klik op de knop "Labels". In het dialoogvenster "Labels" selecteert u het type label dat u wilt gebruiken. Klik vervolgens op de knop "OK". Uw etiket wordt gemaakt.

Door Irv Bliven

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik een Retourlabel printen? :: Hoe labels printen in Word?
Handige links