Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Scherm Zwart Is?

Wat moet je doen als je scherm zwart is?

Wat moet ik doen als het scherm zwart blijft wanneer ik op de aan-uitknop druk?

  1. Zorg dat de helderheid en het contrast correct zijn ingesteld.
  2. De beeldschermuitvoer kan zijn ingesteld op een externe monitor.
  3. Als u een extern beeldscherm gebruikt, controleert u of dit op het stopcontact is aangesloten en is ingeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Waarom gaat mijn beeldscherm niet aan?

Als de nieuwe monitor werkt, is de originele monitor of de kabel ervan defect. Probeer de monitor met een andere videokabel aan te sluiten. Als de monitor nog steeds niet werkt, vervangt u het netsnoer van de monitor. Vervang of repareer de monitor als deze nog steeds niet kan worden ingeschakeld. Daarvan, waarom is mijn beeld zwart? Als de helderheid van uw scherm ingesteld kan worden, dan zal het scherm zwart worden wanneer de computer inactief is om energie te sparen. Wanneer u de computer weer in gebruik neemt zal het scherm weer oplichten. U kunt het vanzelf zwart worden van het scherm uitzetten: Open het Activiteiten-overzicht en typ Energie.

Hoe reset ik mijn beeldscherm?

Er zijn een paar verschillende manieren om een monitor te resetten, afhankelijk van het type monitor en het probleem dat u probeert op te lossen.
Als uw monitor een leeg scherm of een foutmelding weergeeft, kunt u hem meestal resetten door op de menuknop te drukken (meestal te vinden aan de voorkant of zijkant van de monitor) en naar de reset-optie te navigeren.
Als uw monitor een vervormd beeld weergeeft, kunt u proberen het beeld te resetten door op de menuknop te drukken en naar de beeldinstellingen te gaan. Van hieruit kunt u meestal het contrast, de helderheid en andere instellingen aanpassen om het probleem te verhelpen.
Als uw monitor andere problemen heeft, moet u hem misschien resetten door de stekker uit het stopcontact te halen en weer aan te sluiten. Hierdoor worden de standaardinstellingen van de monitor hersteld. Hoe krijg ik weer beeld op tv? Als u verwijst naar een televisie die is aangesloten op een over-the-air-antenne, moet u mogelijk opnieuw scannen naar kanalen. Dit kunt u meestal doen door naar het menu van uw televisie te gaan en de optie kanalen scannen te zoeken. Zodra u opnieuw scant, zou u de kanalen moeten kunnen zien die u voorheen ontving.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn beeldscherm weer normaal windows 10?

Start op volledig scherm weergeven

  1. Selecteer Start en selecteer vervolgens Instellingen > Personalisatie.
  2. Selecteer Start en schakel vervolgens Start volledig scherm gebruiken in.
Waarom kan ik mijn schermresolutie niet aanpassen? Klik met de rechtermuisknop op een lege plek op het bureaublad, klik op Instellingen weergeven om het gedeelte met de scherminstellingen in de app Instellingen te openen en selecteer vervolgens een schermresolutie onder de sectie Resolutie om de nieuwe resolutie toe te passen.

Welke knop is volledig scherm?

Sneltoets voor het wisselen van/naar volledig scherm: druk op de toets F11. Noot: op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) drukt u op de toetsen fn + F11. Mensen vragen ook: wat moet je doen als je tv geen beeld geeft? Er zijn een paar dingen die u kunt proberen als uw tv geen beeld geeft. Controleer eerst of uw tv is ingeschakeld en of de juiste ingang is geselecteerd. Als uw tv aan staat en u ziet nog steeds geen beeld, probeer dan op de menuknop van uw afstandsbediening te drukken en ga naar het menu Beeldinstellingen. Van hieruit kunt u de beeldinstellingen aanpassen tot u een instelling vindt die voor u werkt. Als het aanpassen van de beeldinstellingen niet helpt, probeer dan uw tv uit het stopcontact te halen en weer aan te sluiten. Als dit niet werkt, moet u wellicht contact opnemen met een tv-reparateur.

Hoe Samsung tv resetten zonder beeld?

Als uw Samsung-tv geen beeld heeft, zijn er verschillende dingen die u kunt proberen om hem te resetten:
1. Haal de stekker van de tv uit het stopcontact en wacht 30 seconden. Steek vervolgens de stekker weer in het stopcontact en zet de tv aan.
2. Als de tv nog steeds geen beeld geeft, houdt u de aan/uit-knop van de tv 5 seconden ingedrukt. Hierdoor wordt de tv gereset.
3. Als de TV nog steeds geen beeld heeft, probeer dan de TV te resetten via het menu. Ga hiervoor naar Menu > Ondersteuning > Zelfdiagnose > Reset.
4. Als de tv nog steeds geen beeld geeft, probeert u contact op te nemen met de Samsung-klantenservice.

Door Florri Parlier

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je tv geen beeld geeft maar wel geluid? :: Hoe maak ik een account aan op mijn laptop?
Handige links