Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Tv Geen Beeld Geeft Maar Wel Geluid?

Wat moet je doen als je tv geen beeld geeft maar wel geluid?

Als een tv geen beeld maar wel geluid geeft, komt dit door de audio-video verbinding. Controleer de HDMI aansluiting en vervang de kabel. Een minder voorkomende oorzaak is een defect paneel of backlight. In dit geval moet de tv moet gerepareerd of vervangen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik weer groot beeld?

Met het toetsenbord

Hou de Ctrl-toets ingedrukt en druk vervolgens op de toets met + (beeld vergroten) of toets met – (beeld verkleinen).
Vervolgens, hoe krijg ik mijn beeldscherm weer in kleur? Pas de kleurencombinaties naar wens aan.

  1. Klik op de Startknop (met het Windows-logo, linksonder in beeld).
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op Toegankelijkheid.
  4. Klik op Hoog contrast.
  5. Klik onder 'Hoog contrast inschakelen' op het schuifje om het contrast aan te zetten.
  6. Het scherm verandert: de achtergrond wordt zwart.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn beeldscherm helderder?

Er zijn een paar manieren om de helderheid van uw scherm aan te passen:
1. Tik in de app Instellingen op Weergave & helderheid en sleep de schuifregelaar Helderheid naar rechts of links om het scherm helderder of zwakker te maken.
2. Op een iPhone met Face ID kun je de helderheid ook instellen door de zijknop en de volumeknop tegelijk aan te raken en vast te houden en vervolgens de schuifregelaar Helderheid te verslepen.
3. Op een iPhone met Touch ID kunt u de helderheid instellen door de thuisknop en de volumeknop tegelijkertijd aan te raken en vast te houden en vervolgens de schuifregelaar Helderheid te slepen.
4. Als uw toestel een OLED-display heeft, kunt u ook Automatische helderheid inschakelen, waardoor de helderheid van uw scherm wordt aangepast op basis van het omgevingslicht in uw omgeving. Ga hiervoor naar Instellingen > Weergave & Helderheid en schakel de schakelaar voor automatische helderheid in. Kan vernieuwingsfrequentie niet aanpassen? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw vernieuwingsfrequentie niet kunt aanpassen. Ten eerste, zorg ervoor dat u ingelogd bent als beheerder op uw computer. Als u niet bent aangemeld als beheerder, kunt u de vernieuwingsfrequentie niet wijzigen. Ten tweede, controleer uw beeldscherminstellingen. U kunt dit doen door te gaan naar Start > Configuratiescherm > Beeldscherm. Controleer onder het tabblad "Instellingen" of de vernieuwingsfrequentie is ingesteld op "60 Hertz". Als dat niet het geval is, kunt u proberen deze te wijzigen in 60 Hertz en kijken of dat het probleem verhelpt. Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat uw videokaart het wijzigen van de vernieuwingsfrequentie niet ondersteunt.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Bovendien, kan de beeldscherminstellingen niet opslaan?

Deze fout wordt meestal op wanneer uw laptopcomputer is geconfigureerd met het laptop-beeldscherm en een van de twee externe beeldschermen (Laptop weer + Monitor A) tijdens het in de uitgebreide modus en u probeert te wijzigen van de configuratie van de monitor met dubbele modus met de tweede externe monitor ( Dit in overweging nemend, wat is wide xga? Beeldverhouding 16:10 resoluties

Deze beeldverhouding werd vroeger veel gebruikt voor monitors en laptops. Tegenwoordig zijn resoluties met deze beeldverhouding soms nog te vinden op laptops en tablets. De standaard bij deze resoluties is WXGA, wat staat voor “Wide Extended Graphics Array”.

Hoe krijg ik volledig scherm Google Chrome?

De modus voor volledig scherm gebruiken:

  1. Windows en Linux: Druk op F11.
  2. Mac: Druk op ⌘ + Ctrl + f.
  3. Chrome OS: Druk bovenaan het toetsenbord op de toets voor volledig scherm. . Deze toets heet ook wel F4.
Mensen vragen ook: wat is de gemiddelde levensduur van een tv? De gemiddelde levensduur van een TV is ongeveer 10 jaar. Dit cijfer kan echter sterk variëren afhankelijk van het type TV, hoe vaak hij wordt gebruikt en hoe goed hij wordt onderhouden. Zo heeft een plasma-tv doorgaans een kortere levensduur dan een lcd-tv.

Hoe Samsung tv resetten zonder afstandsbediening?

Als uw Samsung TV niet reageert op de afstandsbediening, kunt u proberen de TV te resetten. Haal hiervoor de stekker van de tv uit het stopcontact en sluit deze vervolgens weer aan. Zodra de tv aangaat, houdt u de aan/uit-knop van de tv 5 seconden ingedrukt. Hierdoor wordt de tv gereset en zou hij weer op de afstandsbediening moeten reageren.

Door Josi

Vergelijkbare artikelen

Waarom heb ik geen geluid op mijn telefoon? :: Wat moet je doen als je scherm zwart is?
Handige links