Huis > H > Hoe Kan Ik Foto's In De Cloud Bekijken?

Hoe kan ik foto's in de cloud bekijken?

Toegang tot iCloud-foto's

  1. Open de app Foto's.
  2. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' om uw foto's te bekijken.
  3. Tik op het tabblad 'Albums' om 'Mijn albums', 'Gedeelde albums', 'Personen en plaatsen', 'Mediatypen' en 'Hulpprogramma' te zien. U kunt ook meer lezen over materiaal dat u deelt met anderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, hoe lang blijven foto's in google foto's?

Google Foto's app

In oktober 2020 maakte Google bekend dat het vanaf een einde maakt aan de onbeperkte opslag in de populaire Google Foto's-app. Met deze app kunt u gratis foto's en video's opslaan op internet.
Wat dit betreft, hoe google foto's synchroniseren met pc? Een back-up maken van foto's en video's

  1. Open de Google Foto's-app.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  4. Tik op Instellingen voor Foto's en dan op Back-up en synchronisatie.
  5. Tik op Back-up en synchronisatie om de functie aan of uit te zetten.

Hoe foto's delen met vrienden?

Er zijn een paar manieren om foto's met vrienden te delen. De meest gebruikelijke manier is om de foto's te uploaden naar een sociale mediasite, zoals Facebook, en vervolgens de vrienden te taggen met wie u de foto's wilt delen. Een andere manier is om de foto's te e-mailen naar de vrienden met wie u ze wilt delen. Wat dit betreft, hoe alle foto's selecteren google foto's? Er is geen specifieke manier om alle foto's in Google Foto's te selecteren. U kunt echter meerdere foto's selecteren door de Ctrl-toets (pc) of Command-toets (Mac) ingedrukt te houden terwijl u klikt op elke foto die u wilt selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel foto's op 64 GB SD-kaart?

Dit betekent dat er veel foto's kunnen worden gemaakt. Voor 64 en 128 gigabyte zijn dat er respectievelijk ongeveer 2.560 en 2.560.

Hoe kan ik een afbeelding downloaden?

Klik met je rechtermuisknop op de geopende afbeelding en kies 'afbeelding opslaan als…'. Er opent een venster van je computer waar je kan aangeven waar je de afbeelding wil opslaan. Klik vervolgens rechts onderaan op 'Opslaan'. Dit in overweging nemend, hoe sla ik mijn foto's op? 5 manieren om je foto's op te slaan en te bewaren

  1. Foto's opslaan in de cloud.
  2. Foto's opslaan op een externe harde schijf of een NAS.
  3. Foto's opslaan op een USB flash drive.
  4. Foto's opslaan op een geheugenkaartje.
  5. Sla je foto's op in de cloud met je telefoon.

Bovendien, hoe weet je of je samsung cloud gebruikt?

1 Ga naar 'Instellingen' en klip op 'Accounts en back-up'. 2 Klik op 'Samsung Cloud'. 3 Klik op het Meer opties icoon (drie puntjes) en klik dan op 'Instellingen'. 4 Klik op de schakelaar 'Samsung Cloud-pictogram tonen'. Dus, hoe haal ik foto's uit de samsung cloud? Samsung Cloud is een gratis opslagservice die is geïntegreerd in bepaalde Samsung-apparaten. Met Samsung Cloud kunnen gebruikers hun foto's, video's, contacten, berichten, notities, kalenders en andere bestanden online opslaan, zodat deze op al hun Samsung-apparaten kunnen worden gesynchroniseerd. Om foto's vanuit Samsung Cloud op te halen, moet je eerst inloggen op je account op een Samsung-apparaat met internettoegang. Vervolgens kun je de foto's selecteren die je wilt downloaden en ze opslaan op het apparaat.

Hoe kom ik van Samsung Cloud af?

Om Samsung Cloud te verwijderen, moet je naar 'Instellingen' > 'Cloud en accounts' > 'Samsung Cloud'. Tap vervolgens op 'Opslagbeheer' > 'Accountinstellingen' en tik vervolgens op 'Samsung Cloud verwijderen'.

Door Russel

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik een map op mijn iPhone? :: Waar vind ik mijn Picasa foto's?
Handige links