Huis > H > Hoe Kan Ik Meerdere Foto's Tegelijk Selecteren?

Hoe kan ik meerdere foto's tegelijk selecteren?

Met de sneltoets CNTRL+A selecteer je alle foto's. Hou vervolgens de SHIFT toets ingedrukt en selecteer met de muis de foto's die je niet wilt selecteren. Je kan het ook omgekeerd door: hou de SHIFT toets ingedrukt en selecteer de foto's die je wilt toevoegen aan een map of fotoalbum.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Dienovereenkomstig, kan je een code zetten op verborgen fotos iphone?

Misschien heb je foto's op je iPhone die je graag wilt bewaren, maar die je liever niet aan iedereen laat zien. Die kiekjes wil je dan afschermen met een code of wachtwoord, maar dat staat de iOS-app Foto's niet toe. Wat je wel kunt doen, is de foto's verbergen in de kluis die Private Photo Vault heet. Kan je een code zetten op je verborgen fotos? Don't touch my pics

Ook deze applicatie werkt met meerdere mappen die je kunt samenstellen, en de door jou gekozen foto's of mappen kunt beveiligen en beschermen met een wachtwoord. Als je deze 4 cijferige code ingesteld hebt, kun je de foto's iedere keer weer bekijken door jou 4 cijferige code in te typen.

Hoe verberg je verborgen fotos?

Er zijn twee manieren om verborgen foto's te verbergen. De eerste manier is om de foto te selecteren en te klikken op de optie "verbergen" in de rechterbovenhoek. De tweede manier is om de foto te selecteren en te klikken op het "oog"-pictogram in de rechterbovenhoek. Mensen vragen ook: hoe zet je muziek op apple music? Er zijn een paar verschillende manieren om muziek aan uw Apple Music-bibliotheek toe te voegen. Als u muziek op uw computer hebt opgeslagen, kunt u deze aan uw bibliotheek toevoegen door de bestanden te selecteren en naar de Apple Music-app te slepen. Als je een iOS-apparaat hebt, kun je de ingebouwde Muziek-app gebruiken om muziek uit je iTunes-bibliotheek toe te voegen aan je Apple Music-bibliotheek. Als je een Android-apparaat hebt, kun je de Apple Music-app gebruiken om muziek uit je Google Play Music-bibliotheek toe te voegen aan je Apple Music-bibliotheek.

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Hoe verwijder ik itunes van mijn Mac?

Mac App Store en Arcade applicaties verwijderen

  1. Open Launchpad via Dock of Finder ▸ Programma's.
  2. Navigeer naar de app die je wilt verwijderen.
  3. Druk de option⌥ toets in.
  4. Er verschijnt een kruisje boven de apps.
  5. Klik op het kruisje om de app te verwijderen.
  6. Kies voor de optie 'Verwijder' om deze definitief te wissen.
Hoe zet je Muziek op je iPhone? Dit doe je door naar optie Muziek onder het kopje Bibliotheek te navigeren, daar de muziekbestanden te selecteren en deze te verplaatsen naar de optie Muziek die staat vermeld onder je iOS apparaat. Ook kun je met je rechtermuisknop het bestand selecteren, en dan voor de optie 'Voeg toe aan apparaat' te kiezen.

Daarvan, hoe gedeelde bestanden verwijderen?

Als je dat wilt, kun je bestanden of mappen die anderen met jou hebben gedeeld ook weer verwijderen.

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik aan de linkerkant op Gedeeld met mij.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het item dat je wilt verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen.
Waar zijn mijn foto's gebleven iPhone? De foto's op mijn iPhone zijn verdwenen. Wat kan ik doen?

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er met verwijderde fotos?

Foto's die je verwijdert, worden eerst naar de prullenbak verplaatst. Daar kunnen ze nog herstelt worden totdat je de prullenbak legt leeg. Als je de prullenbak leegt, worden de foto's definitief verwijderd en kunnen ze niet meer hersteld worden.

Door Ludmilla Sisco

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent Alcatel? :: Hoe verwijder ik een album?
Handige links