Huis > W > Wat Betekent Lage Latentie?

Wat betekent lage latentie?

Met 'low latency' (lage latentie) - bijvoorbeeld in 'low latency trading' of 'low latency connectivity' - wordt bedoeld dat er sprake is van de kleinst mogelijke vertraging tussen de diverse stappen in een proces of algoritme, waardoor er supersnel gehandeld kan worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Wat is een goede latency?

Milliseconden. Ping wordt gemeten in milliseconden (ms) en eigenlijk geldt: hoe lager, hoe beter. Om je een idee te geven: bij een coax verbinding kun je een ping-snelheid van 15 verwachten, dat is redelijk snel. Glasvezel internet staat erom bekend dat het de snelste ping heeft: 1-2 ms – zeer goed voor online gamen. Men kan zich ook afvragen: wat is latentie pc? Latentie is de hoeveelheid tijd, gemeten in milliseconden (ms), tussen een computer die een ping-signaal naar een server verzendt en het ontvangen van een reactiesignaal.

Mensen vragen ook: wat is low latency mode?

Lage latency modus is een instelling op sommige geluidskaarten die de tijd tussen het moment waarop de geluidskaart een signaal ontvangt en het moment waarop dat signaal naar de luidsprekers wordt uitgevoerd, vermindert. Dit kan helpen om audiovertraging te verminderen en de geluidskwaliteit te verbeteren. Wat veroorzaakt latency? Er zijn een aantal factoren die vertraging kunnen veroorzaken, waaronder:
1. 1. Afstand: Hoe verder een gebruiker van een server verwijderd is, hoe langer het duurt voor gegevens van en naar die gebruiker reizen. Daarom is de latentie vaak erger voor internationale gebruikers dan voor gebruikers die dichter bij de server staan.
2. Bandbreedte: De hoeveelheid gegevens die door een bepaalde verbinding kan reizen (meestal gemeten in bits per seconde) kan de latentie beïnvloeden. Een verbinding met een hogere bandbreedte heeft doorgaans een lagere latentie dan een verbinding met een lagere bandbreedte.
3. Congestie: Als er veel verkeer op een netwerk is, kan dit vertraging veroorzaken voor alle gebruikers op dat netwerk. Daarom kunt u tijdens piekuren een hogere latentie ervaren dan op andere momenten.
4. Protocol: De protocollen die worden gebruikt om te communiceren tussen apparaten kunnen ook van invloed zijn op latency. Sommige protocollen zijn efficiënter dan andere en kunnen helpen de latentie te verlagen.
5. Hardware: De kwaliteit van de gebruikte hardware kan ook de latentie beïnvloeden. Hoogwaardige hardware kan doorgaans sneller gegevens verwerken dan laagwaardige hardware, wat tot een lagere latentie kan leiden.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Trouwens, wat is een belastinglatentie?

Ander woord voor belasting die in de toekomst moet worden betaald, maar waarvan een bedrijf nu al weet hoeveel dat is. Dit bedrag moet door het bedrijf worden gereserveerd op de balans. Je kunt ook vragen wat is een acceptabele ping? Ping wordt gemeten in milliseconden (ms). Een ping tot 40 ping wordt beschouwd als goed, een ping tussen de 40 en 70 ms wordt beschouwd als acceptabel en daarboven wordt het al snel slecht speelbaar. Als je last hebt van een ping van 100 ms of meer dan gaat jouw gameplay snel achteruit, vooral op een hoog niveau.

Wat dit betreft, wat is een goede upload snelheid?

Als je vaak iets downloadt, uploadt en veel films kijkt via internet heb je sneller internet nodig, dan als je alleen je mail gebruikt en je internet browser. De gemiddelde internetgebruiker heeft genoeg aan 50 tot 100 Mbit/s. Trouwens, hoe krijg je een betere ping? Er is geen gegarandeerde manier om een betere ping te krijgen, maar er zijn een paar dingen die u kunt proberen die kunnen helpen. Uw router of modem opnieuw opstarten kan soms helpen, net als verbinding maken met een andere server. U kunt ook proberen een snelheidstest uit te voeren om te zien of uw internetverbinding zo snel is als hij zou moeten zijn - een trage verbinding kan een hoge ping veroorzaken. Controleer ten slotte of u geen andere programma's draait die bandbreedte gebruiken, zoals videostreaming of het delen van bestanden.

Wat dit betreft, wat is latentie verschil?

Het latentieverschil is het verschil in tijd dat een pakket nodig heeft om van het ene punt naar het andere te reizen. Het verschil in latentie kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder het type verbinding, de afstand die het pakket moet afleggen en de snelheid van de verbinding.

Door Plumbo

Vergelijkbare artikelen

Wat is Netwerklatentie? :: Is v2 vliegtickets betrouwbaar?
Handige links