Huis > H > Hoe Werkt Verkopen Op Stuvia?

Hoe werkt verkopen op Stuvia?

Je maakt gratis een account aan en plaatst zonder kosten samenvattingen op Stuvia. Als je een samenvatting verkoopt, rekenen wij daar wat kleine uitgavenkosten voor. Dat verrekenen we met het uit te betalen bedrag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Wat kost Blinkist?

Je kunt Blinkist 3 dagen onbeperkt gratis gebruiken en daarna betaal je per jaar €79.99 of per maand €12,99. Dienovereenkomstig, hoe maak ik een samenvatting? Hoe maak je een goede samenvatting?

  1. Lees/bekijk de tekst één keer oriënterend.
  2. Lees de tekst gericht door.
  3. Lees de tekst nauwkeurig en begin met je samenvatting.
  4. Schrijf per kopje een samenvatting in je eigen woorden.
  5. Controleer of je alle belangrijke informatie in jouw samenvatting hebt verwerkt.

Waar kan je oude tentamens vinden?

Er zijn een paar manieren om oude examens te vinden. Eén manier is om contact op te nemen met de professor die de cursus gaf en te vragen of hij nog oude examens heeft. Een andere manier is om bij het departement dat de cursus gaf na te gaan of zij nog oude examens hebben. Tenslotte kun je bij je klasgenoten navragen of iemand een kopie van een oud examen heeft. Wat is de bedoeling van een samenvatting? Een samenvatting is een korte verklaring of weergave van de belangrijkste punten van iets. Een samenvatting is meestal veel korter dan de oorspronkelijke tekst en is geschreven in je eigen woorden. Het doel van een samenvatting is de lezer een snel overzicht te geven van de belangrijkste punten van de tekst.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe begin je met een samenvatting?

Hoe schrijf je een goede samenvatting?

  • Stap 1: streep de belangrijkste passages aan. Loop eerst de belangrijkste onderdelen van je tekst na: inleiding en slot.
  • Stap 2: orden je informatie.
  • Stap 3: schrijf de samenvatting.
  • Stap 4: maak het overzichtelijk.
  • Stap 5: check je samenvatting.
Dus, hoe lang moet een samenvatting zijn? De samenvatting is een systematische weergave van de inhoud van jouw scriptie en dient niet langer dan 1 A4 te zijn. Het is niet de bedoeling dat je het puntsgewijs opschrijft, maar dat het een samenhangend geheel wordt in vloeiende zinnen. De samenvatting schrijf je in de verleden tijd!

Wat vind je in de samenvatting van een tekst?

Voorkeursplaatsen: De inleiding of het slot. Bijzaken: De informatie die niet zo belangrijk is. of de laatste zin van een alinea (in deze zin staat dan meestal een soort samenvatting of conclusie). Samenvatting: Hierin staat de belangrijkste informatie uit de tekst. Wat is een ander woord voor samenvatting? Er is niet één perfect woord om te beschrijven wat een samenvatting is, maar enkele veel voorkomende synoniemen zijn "kort", "beknopt", "overzicht" en "samenvatting".

Wat staat er in de samenvatting van een verslag?

Een samenvatting van een rapport is een kort overzicht van de belangrijkste punten in een rapport. Ze is bedoeld om de lezer een snel overzicht te geven van de belangrijkste punten van het rapport, zonder al te veel in detail te treden. De samenvatting moet de belangrijkste bevindingen, conclusies en aanbevelingen van het rapport bevatten.

Door Burrill

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste app voor podcasts? :: Hoe duur is Studeersnel NL?
Handige links