Huis > W > Wat Is De Beste App Voor Podcasts?

Wat is de beste app voor podcasts?

Pocket Casts

Pocket Casts is de favoriete podcast-app van Android Planet. Dit komt met name vanwege het gebruikersgemak. De app is bijvoorbeeld heel goed in podcasts vinden, houdt slimme lijsten met daarin shows die jij nog moet luisteren en nieuwe afleveren worden automatisch gedownload.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe luister ik een podcast in de auto?

Optie 1 Bluetooth verbinding

  1. Download een app zoals TuneIn, hiermee luister je podcasts (en digitale radio).
  2. Als je auto Bluetooth heeft, herkent hij vanzelf je smartphone.
  3. Maak verbinding, en zoek in TuneIn je favoriete podcast. Et voila!
Hoeveel mensen luisteren naar de Zelfspodcast? Vanaf de lancering behoort de Zelfspodcast tot de best beluisterde podcast van Nederland, met wekelijks tot wel 200.000 luisteraars! De grootste groep van de luisteraars zijn millennials (tussen de 20 en 40 jaar).

Waar gebeurde verhalen podcast?

Er zijn veel manieren om een podcast te maken, maar een populaire methode is het gebruik van de audio-opname- en bewerkingssoftware Audacity. Je kunt Audacity gebruiken om je eigen stem op te nemen, of om interviews met andere mensen op te nemen. Zodra je je audio hebt opgenomen, kun je die in Audacity bewerken om muziek of geluidseffecten toe te voegen, of om andere wijzigingen aan te brengen. Zodra je klaar bent met het bewerken van je audio, kun je het exporteren als een MP3-bestand, dat je kunt uploaden naar een website of podcast hosting service. Vervolgens, is google podcast gratis? Ja, Google Podcasts is een gratis app voor Android- en iOS-apparaten. Het biedt een eenvoudige manier om podcasts te vinden, je erop te abonneren en ernaar te luisteren.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Wat kost het om een podcast te maken?

Het werkt heel intuïtief en is in de basis prima. Wil je als organisatie een professionele podcast maken? Investeer dan in een goede opnameset. Dat kost je tussen de €700 en €1000 en helpt je om een podcast zonder galm of echo te maken. Daarvan, wat is het verdienmodel van een podcast? Je podcast laten sponsoren door een bedrijf in ruil voor het noemen van het bedrijf voordat een aflevering begint is een manier om geld te verdienen met een podcast. Hierbij wordt vaak over het product verteld door de host zelf. Meestal aan het begin of eind van een aflevering.

Dienovereenkomstig, hoe luister je podcast op samsung?

Hoe luister ik naar podcasts op Android?

  1. Download een Podcast app in de Play Store. Open de Google Play Store en zoek één van de vele podcast apps.
  2. Zoek naar een podcast. In de podcast app gebruik je de zoekfunctie om een toffe podcast te vinden.
  3. Of Browse door de catalogus.
  4. Luister en abonneer.
Je kunt ook vragen wat is het nederlandse woord voor podcast? Er is geen directe vertaling voor het woord "podcast" in het Nederlands, maar er zijn verschillende manieren om het te zeggen. Eén manier is "luisterboek", wat "audioboek" betekent. Een andere manier is "online radioshow" of "internetradio-uitzending".

Wat is de beste podcast app voor iPhone?

Er zijn een paar verschillende podcast-apps voor iPhone, en de beste hangt af van uw behoeften. Enkele populaire podcast-apps zijn Apple Podcasts, Overcast, Pocket Casts, Castro en Downcast. Met al deze apps kun je zoeken naar en je abonneren op je favoriete podcasts, en ze hebben allemaal verschillende functies die je kunnen aanspreken. Apple Podcasts is bijvoorbeeld voorgeïnstalleerd op alle iPhones, dus dat kan voor sommigen de handigste optie zijn. Overcast heeft een functie genaamd Smart Speed die het afspelen kan versnellen zonder de audio te vervormen, wat handig kan zijn als je tijd probeert te besparen. Pocket Casts heeft een schone en eenvoudige interface, en het kan bijhouden waar je bent gebleven in een podcastaflevering, zodat je later weer verder kunt gaan waar je was gebleven. Castro heeft een unieke interface waarmee je meerdere afleveringen van verschillende podcasts in de wachtrij kunt zetten en ze back-to-back kunt afspelen, wat handig kan zijn als je veel inhoud wilt beluisteren. Downcast heeft veel aanpassingsmogelijkheden, dus je kunt de app precies zo instellen als je wilt.

Door Wilfred

Vergelijkbare artikelen

Hoe lees ik boeken op mijn telefoon? :: Hoe werkt verkopen op Stuvia?
Handige links