Huis > W > Waarom Blijven Vinkjes Grijs?

Waarom blijven vinkjes grijs?

Een grijs vinkje in WhatsApp betekent dat een berichtje verstuurd is, maar dat het (nog) niet is afgeleverd op de telefoon van de ander. Het appje komt bijvoorbeeld niet aan doordat de telefoon van de ontvanger uitstaat of doordat internet even niet werkt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe kan je zien of iemand je bericht heeft gelezen zonder blauwe vinkjes?

In het gespreksoverzicht zie je bij ieder verzonden bericht in het klein naast de tijd vinkjes staan. Als er één grijs vinkje staat wil dit zeggen dat bericht verzonden is maar nog niet afgeleverd, twee grijze vinkjes betekent: afgeleverd en als ze blauw zijn wil het zeggen dat bericht gelezen is. Kan je blauwe vinkjes per persoon uitzetten? Blauwe vinkjes uitzetten op Android-toestel

Tik op Instellingen. Tik op Account. Tik op Privacy. Tik helemaal onderaan achter 'Leesbewijzen' op het selectiehokje.

Trouwens, wat betekent 2 zwarte vinkjes bij whatsapp?

De twee zwarte vinkjes in WhatsApp geven aan dat je bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger. Als de ontvanger WhatsApp heeft geopend en online is, worden de vinkjes blauw zodra het bericht is gelezen. Kun je een sms sturen als je geblokkeerd bent? Als u door iemand bent geblokkeerd, kunt u hem of haar geen sms sturen. Als u probeert een sms te sturen, komt deze niet door en krijgt u waarschijnlijk een bericht dat de persoon niet beschikbaar is of dat uw bericht niet kon worden afgeleverd.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe anoniem bericht sturen met iPhone?

Het is inderdaad mogelijk om een ​​te sturen anoniem sms'en directement uit je mailbox. Om dit te doen, hoeft u alleen maar: maak een e-mailadres aan (die natuurlijk geen enkel element bevat dat uw identiteit zou kunnen onthullen, anders is de sms niet anoniem). Wat is het verschil tussen sms en iMessage? Verschil herkennen

Zodra u de ontvanger invult bij een nieuw bericht staat er in het tekstvak onderaan de app aangegeven om wat voor soort bericht het gaat, 'iMessage' dan wel 'Bericht'. Na het versturen van het bericht is de tekstballon van iMessage blauw. De tekstballon van een sms is groen.

Dit in overweging nemend, hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd?

Bellen om te controleren

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon.
En nog een vraag, hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft? Als u op Facebook een bericht stuurt naar iemand die u heeft geblokkeerd, krijgt u een melding met de tekst "Dit bericht kon niet worden afgeleverd omdat u bent geblokkeerd."

Men kan zich ook afvragen: kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?

Men kan zich ook afvragen: kan ik zien of een geblokkeerd contact online is?
Het antwoord is nee. Als u een contactpersoon hebt geblokkeerd, kunt u zijn of haar online status niet zien.

Door Zipah

Vergelijkbare artikelen

Waarom krijg ik geen blauwe vinkjes op WhatsApp? :: Kun je zien of je mail gelezen is?
Handige links