Huis > W > Wat Betekent Twee Grijze Vinkjes Bij Whatsapp?

Wat betekent twee grijze vinkjes bij WhatsApp?

Dat wordt uitgelegd op de website van WhatsApp. Kort gezegd: één grijs vinkje betekent dat een bericht is verzonden, twee grijze vinkjes betekent dat het bericht is aangekomen op de telefoon van de ontvanger en twee blauwe vinkjes betekent dat de ontvanger het bericht heeft gelezen. Dat laatste is nieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op Instagram?

Hoe weet u of iemand uw privébericht heeft gelezen?

  1. Op Instagram Home, druk op Messages (papieren vliegtuigje) in het gedeelte rechtsboven.
  2. Open uw laatst verzonden bericht door op het bijbehorende profiel in de lijst te tikken.
  3. Scroll (indien van toepassing) naar beneden. De status verschijnt onder uw laatste bericht.
Dienovereenkomstig, hoe zet je blauwe vinkjes aan? Android: Druk rechtsbovenin op het symbool met de drie puntjes om naar het menu te gaan --> Account --> Privacy. Vink leesbewijzen uit. iOS: Druk in de balk onderin je scherm op Instellingen --> Account --> Privacy.

Kun je altijd zien of iemand online is op WhatsApp?

WhatsApp gebruikt een systeem van groene en grijze vinkjes om de status aan te geven van berichten die je verstuurt. Eén grijs vinkje betekent dat het bericht is verzonden, twee grijze vinkjes dat het bericht is afgeleverd en twee groene vinkjes dat het bericht is gelezen. Dus, als u twee groene vinkjes ziet naast een bericht dat u hebt verzonden, kunt u er zeker van zijn dat de persoon aan wie u het hebt gestuurd online is. Mensen vragen ook: hoe weet je of iemand je heeft opgeslagen? Er is momenteel geen manier om te weten of iemand u heeft opgeslagen op Facebook. U kunt echter wel controleren of iemand u als vriend heeft toegevoegd door naar uw vriendenlijst te gaan. Als de persoon over wie u zich afvraagt niet in uw lijst staat, dan heeft hij u nog niet als vriend toegevoegd.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Vervolgens, kun je op whatsapp verbergen dat je online bent?

Open WhatsApp en ga naar het tabblad Instellingen rechtsonder je beeldscherm. Ga vervolgens naar Account > Privacy. Zet de optie Laatst gezien op op Niemand om ervoor te zorgen dat de app niet langer laat zien wanneer je voor het laatst online was. Daarnaast vind je onder Privacy de knop Status. Kan iemand anders mijn smsjes lezen? Is het mogelijk om de sms-berichten van iemand anders te lezen zonder hun telefoon? Het antwoord is simpel, ja. Losstaand van toegang tot iCloud-back-up of iTunes-back-up, er zijn veel spionagetools die gebruikers adverteren zodat ze geen software op het doelapparaat hoeven te installeren om tekstberichten te lezen.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt ontvangstbevestiging sms?

Vergelijk het met een email , jij vraag een leesbevestiging en als je de email stuurt en de ontvanger klikt erop krijg je de bevestiging dat het bericht gelezen is. Als de pc uitstaat lees je geen email , en zo werkt hetzelfde met een gsm. Dus ben maar zeker dat de persoon of personen je sms hebben gehad en gelezen. Hoe kun je zien of iemand je sms heeft gelezen iPhone? Er is geen manier om te zien of iemand je sms heeft gelezen op de iPhone.

Kun je zien wanneer iemand voor het laatst op Facebook is geweest?

Ja, je kunt zien wanneer iemand voor het laatst op Facebook was door het activiteitenlogboek te controleren. Het activiteitenlogboek is een lijst van alle dingen die u op Facebook hebt gedaan, inclusief de tijden en data van uw activiteiten. Om uw activiteitenlogboek te bekijken:
1. Ga naar uw profiel.
2. Klik op de knop "Activiteitenlogboek" in de rechterbovenhoek.
Uw activiteitenlogboek toont u de datum en tijd van uw meest recente activiteit, evenals een lijst van al uw activiteiten op Facebook.

Door Tace Bondjr

Vergelijkbare artikelen

Wat is leesvenster in Outlook? :: Waarom Leesbewijzen uitzetten?
Handige links