Huis > W > Wat Is Een Reeksnaam?

Wat is een Reeksnaam?

Reeksnaam: Als uw boek deel uitmaakt van een serie waarbinnen meerdere delen zullen verschijnen, vult u de naam van deze serie in als reeksnaam. Reeksnummer: Bij een boek dat onderdeel is van een reeks kunt u achter het reeksnummer aangeven om welk boek uit de serie het gaat.

Lees verder

Hoe voeg je een Astitel toe in Excel?

Astitels handmatig toevoegen

  1. Klik ergens in de grafiek waaraan u astitels wilt toevoegen.
  2. Klik op het tabblad Indeling in de groep Labels op Astitels.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
  4. Typ de gewenste tekst in het tekstvak Astitel dat in de grafiek verschijnt.
  5. De tekst in het titelvak opmaken:
Hoe maak je een legende? Een grafieklegenda toevoegen
  1. Klik op de grafiek waaraan u een legenda wilt toevoegen, klik op de knop Grafiekelementen. en klik vervolgens op Legenda.
  2. Als u de locatie van de legenda wilt wijzigen, klikt u op de pijl naast Legenda en klikt u vervolgens op de gewenste locatie.

Daarvan, wat is de betekenis van legenda?

Een legende is een verhaal of een historisch verslag dat van generatie op generatie is doorgegeven. Legendes gaan vaak over helden of schurken, en ze kunnen worden gebruikt om morele lessen te leren. Mensen vragen ook: hoe duur is een isbn nummer? Een ISBN is een uniek nummeringsysteem dat wordt gebruikt om boeken te identificeren. Het is niet duur om een ISBN-nummer te verkrijgen, en het is niet nodig er een te hebben om een boek te verkopen. Met een ISBN-nummer kunnen klanten uw boek echter gemakkelijker vinden en het kan u ook helpen om de verkoop en de inventaris bij te houden.

Wat als Excel Gegevenstabel?

Klik op het tabblad Gegevens op Wat-als-analyse >gegevenstabel (in de groep Hulpmiddelen voor gegevens of de groep Voorspellen van Excel 2016 ). Voer een van de volgende handelingen uit: Als de gegevenstabel kolomgeoriƫnteerd is, typt u de celverwijzing voor de invoercel in het veld Kolominvoercel. Dus, hoe verander je de naam van een reeks in excel? Klik met de rechtermuisknop op de grafiek met de gegevensreeks waarvan u de naam wilt wijzigen en klik op Gegevens selecteren. Selecteer de gegevensreeks in het dialoogvenster Gegevensbron selecteren, onder Legendagegevens (reeks), en klik op Bewerken. Typ de naam die u wilt gebruiken in het vak Reeksnaam.

Hoe maak je een trendlijn in spreadsheets?

Een trendlijn toevoegen

  1. Open op je computer een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Dubbelklik op een diagram.
  3. Klik aan de rechterkant op Aanpassen. Reeks.
  4. Optioneel: kies naast 'Toepassen op' de gegevensreeks waaraan je de trendlijn wilt toevoegen.
  5. Klik op Trendlijn.
Trouwens, hoe maak ik een diagram? Er zijn een paar verschillende manieren om een diagram te maken. EĆ©n manier is het gebruik van een programma als Microsoft Word of PowerPoint. Deze programma's hebben ingebouwde hulpmiddelen waarmee je diagrammen kunt maken. Een andere manier is het gebruik van een tekenprogramma zoals Adobe Illustrator. Deze programma's hebben meer geavanceerde hulpmiddelen die je meer controle geven over het uiterlijk van je diagram.

Wat dit betreft, hoe een tabel maken in google spreadsheets?

Om in Google Spreadsheets een tabel te maken, moet u eerst het cellenbereik selecteren dat u in een tabel wilt veranderen. Klik vervolgens op het tabblad "Invoegen" en selecteer "Tabel" in het keuzemenu. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u het cellenbereik voor uw tabel moet bevestigen. Zodra u het bereik hebt bevestigd, wordt uw tabel gemaakt!

Door Croteau

Waar zet je de legenda? :: Hoe kun je een stamboom maken?
Handige links