Huis > W > Waar Zet Je De Legenda?

Waar zet je de legenda?

Een grafieklegenda tonen

  1. Selecteer een grafiek en selecteer vervolgens het plusteken rechtsboven.
  2. Wijs Legenda aan en selecteer de pijl ernaast.
  3. Kies waar u de legenda in de grafiek wilt weergeven.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Daarvan, hoe maak je een legenda in visio?

Een legenda aan gegevensafbeeldingen toevoegen

  1. Klik op het tabblad Gegevens in de groep Weergavegegevens op de pijl naast Legenda invoegen.
  2. Klik op Horizontaalof Verticaal, afhankelijk van de richting waarin u de legenda wilt uitvoeren.
Mensen vragen ook: wat is een reeksnaam? Reeksnaam: Als uw boek deel uitmaakt van een serie waarbinnen meerdere delen zullen verschijnen, vult u de naam van deze serie in als reeksnaam. Reeksnummer: Bij een boek dat onderdeel is van een reeks kunt u achter het reeksnummer aangeven om welk boek uit de serie het gaat.

Hoe maak ik een legenda in Word?

U kunt in Microsoft Word op verschillende manieren een legenda maken. Eén manier is om met het gereedschap Vormen je eigen aangepaste legenda te tekenen. Selecteer hiervoor eerst het gereedschap Vormen op het tabblad Invoegen op het lint. Klik en sleep vervolgens om een vorm te tekenen op de pagina waar uw legenda moet verschijnen. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de vorm en selecteer Tekst toevoegen. Er verschijnt een tekstvak in de vorm. Typ je legendatekst in dit tekstvak en maak hem op zoals je wilt.
Een andere manier om een legende te maken in Word is door de SmartArt functie te gebruiken. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen op het lint en klik op de knop SmartArt. Er verschijnt een dialoogvenster met verschillende grafische SmartArt-opties. Kies de gewenste optie en klik op OK. Er verschijnt een plaatshouder op de pagina. Klik binnen de plaatshouder en typ uw legendatekst. U kunt de SmartArt-afbeelding naar wens opmaken. Wat is de betekenis van overzichtskaart? Een overzichtskaart is een kaart die de algemene indeling van een gebied weergeeft. Het is meestal een grootschalige kaart die het grote geheel laat zien. Overzichtskaarten worden vaak gebruikt om reizen te plannen en om een overzicht van een gebied te krijgen voordat men erheen reist.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe maak je een trendlijn in spreadsheets?

Een trendlijn toevoegen

  1. Open op je computer een spreadsheet in Google Spreadsheets.
  2. Dubbelklik op een diagram.
  3. Klik aan de rechterkant op Aanpassen. Reeks.
  4. Optioneel: kies naast 'Toepassen op' de gegevensreeks waaraan je de trendlijn wilt toevoegen.
  5. Klik op Trendlijn.
En nog een vraag, hoe maak ik een diagram? U kunt een eenvoudige grafiek maken in Word door op Invoegen > Grafiek te klikken en de gewenste grafiek te kiezen.
  1. Klik op Invoegen > Grafiek.
  2. Klik op het grafiektype en dubbelklik vervolgens op de gewenste grafiek.
  3. Vervang de standaardgegevens door uw eigen informatie in het werkblad dat wordt weergegeven.

Wat dit betreft, hoe een tabel maken in google spreadsheets?

Klik op Grafiek. Je vindt deze optie in het midden van het keuzemenu Invoegen. Als je erop klikt wordt er een standaardgrafiek gemaakt van je data, en wordt er een venster aan de rechterkant van de pagina weergegeven. Selecteer een grafieksoort. Trouwens, hoe duur is een isbn nummer? Een ISBN (International Standard Book Number) is een unieke numerieke commerciële boekidentificatie. ISBN's worden door uitgevers aan boeken toegekend en door boekhandelaren, bibliotheken en anderen gebruikt om een bepaald boek te identificeren.
Een ISBN bestaat uit vier delen (prefix, registratiegroep, registrant en controlecijfer). De eerste drie delen worden toegekend door het bureau dat het ISBN registreert, en het vierde deel is een modulo 11 controlecijfer dat uit de andere drie delen wordt berekend.
De kosten van een ISBN hangen af van het land waar het wordt geregistreerd, maar bedragen gewoonlijk ongeveer 125 dollar.

Dus, wat als excel gegevenstabel?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u deze vraag zou kunnen benaderen, dus het hangt echt af van wat u als antwoord zoekt. Eén mogelijkheid is het gebruik van een VLOOKUP-functie om gegevens op te zoeken en op te halen uit een tabel in een Excel-werkblad. Een andere mogelijkheid is het gebruik van de functies INDEX en MATCH om een dynamische verwijzing naar een tabel met gegevens in een Excel-werkmap te maken.

Door Ebneter Blumenkranz

Vergelijkbare artikelen

Hoe meiklokjes verplanten? :: Wat is een Reeksnaam?
Handige links