Huis > W > Wie Is Het Populairst Op Youtube?

Wie is het populairst op YouTube?

PewDiePie – 110 miljoen (+1,9%) ✿ Kids Diana Show – 84,3 miljoen (+16,3%) WWE – 82,4 miljoen (+14,9%) Zee Music Company – 77,7 miljoen (+15,6%)

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Wie is de rijkste Youtuber in Nederland?

1. Nikkie de Jager (NikkieTutorials) De meest bekende en rijkste Nederlandse Youtuber is Nikkie de Jager. Haar YouTube kanaal NikkieTutorials heeft inmiddels 13.8 miljoen abonnees en haar populairste video is maar liefst 42 miljoen keer bekeken. Wie is de beste Youtuber van Nederland 2021? Bovenaan de lijst is vlogger Enzo Knol (2,62 miljoen abonnees) langzaam afstand aan het nemen van Giel, Stefan en Thomas van StukTV (2,53 miljoen abonnees). Dylan Haegens maakt met 1,85 miljoen abonnees de top drie compleet.

Welk YouTube kanaal heeft de meeste abonnees?

Het meest geabonneerde YouTube-kanaal vanaf juni 2020 is PewDiePie, met 107 miljoen abonnees. Welke YouTuber heeft het meeste geld? Vanaf juni 2019 is de YouTuber met het meeste geld Felix Arvid Ulf Kjellberg, beter bekend als PewDiePie. Hij heeft een geschatte nettowaarde van 30 miljoen dollar.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Dus, hoeveel geld krijg je voor views op youtube?

Hoeveel YouTubers dus gemiddeld verdienen, is lastig te zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat je per 1000 views gemiddeld zo'n 1,- euro verdiend. Als je dus 1000 views per dag zou hebben, zou je 1,- euro per dag verdienen. YouTubers als EnzoKnol hebben natuurlijk veel meer views, en verdienen dus ook meer. Je kunt ook vragen wie is de rijkste influencer van nederland? Enzo Knol. De 26-jarige vlogger heeft inmiddels bijna 2,5 miljoen abonnees en plaatst élke dag een video. Zijn harde werken wordt beloond want elke vlog krijgt minimaal 600.000 weergaven binnen een dag. Er wordt gezegd dat Enzo tot nu toe ongeveer 4 miljoen euro heeft verdiend.

Hoeveel verdient een Nederlandse YouTuber?

Met 100.000 abonnees kunnen de views tussen de 10.000 en 500.000 per video zijn, dus ook hier fluctueren de inkomsten enorm. Per video is dus tussen de € 10 en € 5.000 uit pure advertentie-inkomsten mogelijk. Wat is het vermogen van Enzoknol? Enzoknol is een Nederlandse YouTuber en vlogger die content maakt in de Nederlandse taal. Zijn kanaal heeft meer dan 4 miljoen abonnees en zijn video's zijn meer dan 1 miljard keer bekeken. Enzoknol post voornamelijk vlogs over zijn leven, maar post ook gaming video's, challenges en andere soorten video's.

Wat zijn leuke vloggers?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat iedereen een andere smaak heeft, maar enkele populaire vloggers die bekend staan om hun grappigheid zijn Jenna Marbles, Shane Dawson en Casey Neistat. Deze vloggers posten vaak komische sketches of voeren schandalige stunts uit, en hun video's hebben meestal een luchtige en leuke toon. Als je op zoek bent naar een aantal grappige vloggers om te bekijken, zijn deze een goede plek om te beginnen.

Door Luann

Vergelijkbare artikelen

Wat is het leukste Pokemon spel op de Switch? :: Wat is de beste spelcomputer?
Handige links